Mit tudnak a Bosch MUM robotgépek?

Bosch konyhai robotgép

Mit tudnak a Bosch MUM robotgépei, miért lesznek hasznos társai a konyhában?

Azon túl, hogy a konyhai munka mosogatással (is) jár, a lelkesedésünket bizony rettenetesen le tudja lombozni, ha nem megfelelő konyhai eszközökkel dolgozunk.

Ha nem elég éles a kés, nincs megfelelő kiegészítő, megfelelő funkciójú reszelő vagy aprítógép… sok bosszúság, elvágott ujj és macera árán készíthetjük el kedvenc receptjeinket. Egy profi géppel viszont még a fantáziánk is szárnyra kap. :)

A Bosch konyhai robotgépeket az igazán éles konyhai kihívások megoldására tervezték.

A Bosch tudja, egy konyhai robotgépnek milyen elvárásokat és igényeket kell kielégítenie, hiszen 60 éve foglalkozik a tervezésükkel és a gyártásukkal. A finom szószoktól az ízletes desszertekig, bármit kényelmesen, egyszerűen és pillanatok alatt elkészít – tökéletes végeredménnyel. A tartozékok széles választékával pedig végtelen számú lehetőség áll az Ön rendelkezésére: aprítás, keverés, dagasztás, pürésítés, tojáshab készítés… nincs lehetetlen a nagy teljesítményű, professzionális gépek előtt.

bosch robotgép
Sokféle robotgépe van a Boschnak, most ismerje meg a Bosch MUM5XW40 1000W-os motorjával sokoldalú segítőtársa lesz.

Beépített mérlegével még a adagolás is gyerekjáték.  Ne is pakolja el, hiszen a nap minden pillanatában, bármilyen konyhai munkára bevetheti: legyen szó dagasztásról, húsdarálásról, zöldség aprításról és szeletelésről, habverésről vagy narancs facsarásról. :)

robotgépbe mérle

3D Bolygómozgást végez amely gyors és tökéletes keverést eredményez, hála a továbbfejlesztett bolygómozgást végző keverőkarnak, ami keverés közben egyedi háromdimenziós mozgást végez.

bolygómozgás

Professzionális keverőszálakat tartalmaz a habverésért, és dagasztásért. Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen turmixfeltétet és praktikus kiegészítők is jár hozzá  citrusprés. Sőt, húsdaráláshoz is használhatja. Hatalmas, nemesacél keverőtáljában akár 3,9 literes nemesacél keverőtáljában, akár 2,7 kg sütemény vagy 1,9 kg élesztős tésztát dagaszthat, működéskor pedig 7 sebességfokozat közül választhatja ki a megfelelőt. A tartozékok természetesen könnyen tisztíthatók, akár mosogatógépbe is beteheti őket.

A készülékhez egy dizájnos, kompakt táska is jár, amelyben biztonságosan tárolhatja a 3-féle keverővillát és a 3 szeletelő ill. reszelő korongot. Ez egy praktikus és helytakarékos megoldás, hiszen a tartozékokkal teli táskát használat után a nemesacél tálba is beteheti.

Tekintse meg professzionális Bosch konyhai robotgépeinket ITT!

A Bosch óriási kínálattal várja Önt a kis háztartási gépek terén. Válogasson és könnyítse meg a minden napjait! Kattintson a képre és böngésszen!

bosch kisgépek

Borbás Marcsi otthonában, a mindennapokban is Bosch készülékekkel alkot finomságokat.

Marcsi számára az ÉRTÉKMENTÉS, a TRADÍCIÓ és a TÉVHITEK LEDÖNTÉSE adja az alapot az otthonfőzés népszerűsítéséhez.

borbás marcsi

Hazai alapanyagokból olyan tradicionális ételeket készít, amelyekről azt gondolnánk, hogy bonyolultak, pedig otthon is egyszerűen elkészíthetők.
Több okból is van jelentősége annak, hogy otthon főzzünk. Egyrészt ilyen módon tudjuk kontrollálni, hogy mit eszik a családunk, hiszen mi magunk választhatjuk ki a minőségi alapanyagokat, és olyan ételeket tehetünk a számunkra legfontosabb emberek elé, amik egyszerre táplálók és ízletesek. Másrészről nagyon fontos, hogy az ételbe beletehetjük minden szeretetünket, és ez egy olyan fűszer, amely semmi mással nem pótolható. A főzés és a közös étkezés csodálatos lehetőség, hiszen együtt ülhetünk le a szeretteinkkel a terített asztalhoz, megoszthatjuk egymással minden örömünket és bánatunkat, erősítve a családi köteléket és az összetartozás érzését egy jó beszélgetés közepette.

Szereti a Darázsfészek nevű sütit? Borbás Marcsi receptje tuti siker, és ő is a fent említett Bosch MUM5XW40 robotgépet használat.

darazsfeszek

Ime a recept: Hozzávalók: 50 dkg liszt, 2 dkg élesztő, kb. 2 dl tej, 5 dkg puha vaj, 1 tojás, reszelt citromhéj
A kenéshez: 10 dkg puha vaj, 2 ek. cukor (ízlés szerint), vanília, citromhéj
A locsoláshoz: 2 dl tejszín, 1 ek. porcukor

Elkészítés: A lisztet a puha vajjal elmorzsoljuk. Az élesztőt 1,5 dl langyos tejben 1 ek. cukorral felfuttatjuk. Ezután ezt is a liszthez adjuk. Közben hozzáadunk még egy dl tejet, egy csipet sót, és még egy egész tojást is.

Ha kidolgoztuk a tésztát, langyos helyen hagyjuk duplájára kelni.

Ha megkelt óvatosan átdolgozzuk, és kinyújtjuk egy lisztezett deszkán. A felületét megkenjük a cukorral, vaníliával és citromhéjjal kikevert vajjal. Ezután ügyesen feltekerjük, majd feldaraboljuk. Kb. 2 cm széles csigákat vágunk, majd egy kivajazott sütőedénybe tesszük őket egymás mellé. Amíg a sütőnk felmelegszik 180 fokra, addig hagyjuk még kelni. Ezután betesszük sülni. 20 perc múlva meglocsoljuk tejszín felével, majd újabb 10 perc elteltével a maradék tejszínt is rálocsoljuk. Szép aranybarnára sütjük.

Süsse meg Ön is, és élvezze a könnyed, szórakoztató sütés után az ízeket.

Tudjon meg mégtöbbet:

Gyümölcscentrifuga, hogy sokáig aktív életet élhessen!

Multicooker a jövő főző/sütő edénye, indukcióval!

A vasárnapi reggeli lelke, a házi kenyér tökéletes receptje!

Bosch kisgépek arcpirító akciókkal!

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Febr 08.