6+1 tény Bosch NoFrost hűtő- és fagyasztó készülékekről

3x tovább friss, nincs leolvasztás, rugalmas tárolás ezekben a hűtőkben

6+1 tény Bosch NoFrost hűtő- és fagyasztó készülékekről

3x tovább friss, nincs leolvasztás, rugalmas tárolás ezekben a hűtőkben

Miért érdemes ezeket a kombinált hűtőszekrényeket választania? Tudja meg!

1/ 3 x tovább friss

A VitaFresh technológia segítségével megőrizheti a vitaminokat és tápanyagokat az élelmiszerekben akár háromszor hosszabb ideig, mint egy hagyományos hűtőben. Legyen szó akár zöldségekről gyümölcsökről vagy húsról, biztos lehet benne, hogy a készülékből kivett ételek a szabályozható páratartalomnak köszönhetően mindig a lehető legfrissebbek és tele vannak értékes vitaminokkal.

Válassza a teljesen elkülönített VitaFreshPro hűtőszekrényeket, melyeknél a hűtőtér tökéletes tárolási körülményeket biztosít két különböző klimatikus zónában is. A hús illetve hal tároló fiókban lévő hőmérsékletet -1 és +3 Celsius fok között szabályozhatja, a hűtőszekrény belső hőmérsékletétől függetlenül. Így nem kell azonnal fagyasztania ezeket az érzékeny élelmiszereket. A gyümölcsök és zöldségek hosszú távú tárolására egy magasabb fiók készült, mely 3 állású forgatható páratartalom szabályzóval készült, attól függően mit tárol benne.

2/ XXL tárhely

A mai világban nincs idő minden nap vásárolni. Ezért felettébb fontos, és nagyon hasznos az xxl kapacitás. Ideális nagyobb családoknak is, akiknek sok helyre van szüksége az élelmiszer tároláshoz.

3/Könnyű tárolás

Rugalmasan kezelhető belső tér, a tároló polcok könnyen áthelyezhetőek, így igazán egyedi igényekre szabható a hűtőszekrény.

4/ Fal mellé is teheti

Könnyű elhelyezni a helyiségben a NoFrost technológiával ellátott készülékeket, mert nincs kötelezően tartandó távolság. Akár közvetlenül a falhoz is rakhatja a hűtőszekrényt.

5/ LED világítás

A belső megvilágítás LED-el történik, így tökéletesen átlátja az összes polcot és a VitaFresh fiókokat, ezáltal mindent könnyedén megtalálhat a hűtőtérben.

6/ Nincs leolvasztás

Az innovatív NoFrost technológiának köszönhetően soha többé nem kell leolvasztani a fagyasztóját! A készüléket egy újszerű levegő keringtető rendszerrel készítették mely megakadályozza a jég képződést. Ezáltal a nedvesség egy elpárologtató tálcára kerül, így a fagyasztó térben lévő levegő páratartalma nem tud ráfagyni se a készülékre se az élelmiszerekre, vagyis nincs jégképződés, nincs leolvasztás.

Nézze meg az összes Bosch hűtő- és fagyasztó készülékeket >>>

Olvasson tovább a háztartási gépek világáról:

Mi a Bosch 3D-4D forró levegő technológiája?

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Alulfagyasztós hűtők összehasonlítás

16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

Villám szállítás Budapesten

Ne egy csatát nyerjen meg, hanem a szennyes ruhák elleni háborút!

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 17.