A fekete konyha ütős és exkluzív

fekete háztartási gépek

Mindegy, hogy lakótelepi konyhája van, vagy egy családi ház amerikai konyhája, a fekete mindig elegáns és egyénre szabható kiegészítőkkel.

Egy fekete agglegény konyha igazán férfias lehet. De képzeljen egy fekete családi konyhát…. Szerintem háziasszony barát is lehet mint egy fehér konyha, és abszolút egyedi megoldás. Az uraknál a minimál stílus hódít, a családanyáknál pedig a hűtőn lévő rajzok és színes kiegészítők varázsolhatják egyedivé a konyhát.

Egy szónak is száz a vége. A fekete mindenkinek való!

A Bosch BFL554MS0 beépíthető fekete mikrohullámú sütő képes arra, hogy egyedül készítsen ínycsiklandó ételeket.

Olyan okos, hogy Ön berakja az ételt és a mikrohullámú sütő tudja mennyi ideig és milyen programot használjon. Így meglepheti kedvesét egy ropogós sült csirkével, vagy a konyhai robotolás helyett tanulhat gyermekével.

Ez a készülék nem teljesen fekete, van egy exkluzív inox csík a tetején és az alján, amely maximálisan az eleganciát türközi. 

Nézze meg videónkat, és ismerje meg jobban a készüléket:

A Bosch KGN49LBEA fekete kombinált hűtőszekrény ámulatba ejtő. Nem csak a kinézete ami exkluzív és dögös, hanem a tulajdonságai is.

fekete hűtő

Alulfagyasztós típus, így kényelmesen hozzáfér minden nap a normál hűtőtérben lévő élelmiszerhez, de nem kell elmászkálni a lakás túlsó végébe a fagyasztóért sem.

Természetesen NoFrost-os így a jegesedés mentes funkció biztosítja, hogy nem kell leolvasztással szenvednie.

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől függetlenül.

A gyorshűtés funkciót megakadályozza, hogy a már a hűtőszekrényben lévő élelmiszer felmelegedjen, amikor telerakja frissen vásárolt élelmiszerrel. A hőmérséklet egyetlen gombnyomásra, minimálisan 2 °C-ra csökken, így az éppen megvásárolt élelmiszer gyorsabban lehűthető, ugyanakkor ez megakadályozza, hogy a már a hűtőszekrényben lévő élelmiszer felmelegedjen.

Az airfreshFilter az antiBacteria védelemmel hatékonyan semlegesíti a szagokat a hűtőszekrényben, és kiszűri a baktériumokat. Az élelmiszerből származó, intenzív szagú, kellemetlen anyagokat elnyeli, a levegő pedig tiszta és friss marad - anélkül, hogy a készülék élettartama során kicserélné a szűrőt.

Nézze meg a Bosch Online Márkaboltban ezt, a fantasztikus hűtőszekrényt >>>

Elmaradhatatlan a mai világban a egy szuper mosogatógép, amely beépíthető, így fekete bútor lappal eltakarhatja a tökéletes összhangért.

fekete konyha

A Bosch SGV4HVX33E beépíthető mosogatógép 14 teríték elmosogatására alkalmas. 6 program közül választhat, amely lefedi a legtöbb mosogatni valót. Edényeket, fazekakat, tepsiket is belehelyezhet és az intenzív program azokat is tisztára mossa. Amennyiben kisgyermek van a családban, vagy Ön éjszaka szeretné használni a csendes program felettébb előnyös lesz.

EcoSilenceDrive, csendes BLDC motorral készült, mely gazdaságossá teszi a használatát, amellett hogy sokáig hasznos társa lesz a konyhájában. A hosszú távú használatát a nemesacél belső is szolgálja.

Belső kialakítása az egyik legpraktikusabb, hiszen könnyedén alakíthatja a VarioFlex kosarakat és a VarioDrawer fiók (evőeszközfiót amelyben merőkanalak, kisebb csészék is elférnek)  pedig sok helyet biztosít Önnek.  A felső kosár kényelmes magaságállítási lehetősége biztosítja hogy alulra akár tepsiket is behelyezzen.

Nézze meg ezt a Bosch Serie4-es mosogatógépet a Bosch onlineMárkaboltban >>>

Böngésszen az összes Bosch kiváló minőségű háztartási gépek között >>>

Olvasson tovább a háztartási gépek világáról:

STOP az élelmiszerpazarlásnak, Bosch hűtőszekrénnyel!

Nagy hűtőszerkényre vágyik? Ismerje meg a Bosch XXL készülékeit!

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 08.