Ablak elé, ahogy Önnek kényelmes

Ablak elé, ahogy Önnek kényelmes

Elmondhatom magamról, hogy konyhalakó vagyok. Reggel reggelit készítek és elmosogatok. Délelőtt főzők és mosogatok. Délután uzsonnát készítek és mosogatok...

. Este vacsorát főzők és mosogatók. Ennél több időt csak a hálószobában töltök alvással.
Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy ezt a rengeteg időt milyen körülmények között töltöm el. Az első lakásom egy panellakás volt, ahol egy kis konyhám volt. Mosogatáskor alig fértem el, és kiegészítő fényforrásokat kellett felraknom, hogy jól lássak. Mindig irigyen gondoltam azokra, akik maguk tervezet házakban csodálatos óriási konyhában mosogatógéppel felszerelve élnek.

Aztán rájöttem, hogy mosogatni jó. Milyen munka az, ami ennyire látványos? A modern mosogatószerek meg már szinte ápolják a kezem. Így amikor nagyobb lakásba költöztünk, az első, amit megterveztem, az, hogy a konyhaablak előtt legyen a mosogató! ( Természetesen vettünk a férjemmel mosogatógépet is, de azt csak nagy étkezéseknél használjuk.)
Az áldásos természetes fény, az ablakpárkányon illatozó fűszernövények, és a kintről beáramló friss levegő már a mindennapjaim része. Alig várom a reggeli maradványainak eltakarítását, szinte örömmé nőtt ki magát a reggeli mosogatás.

A hely tökéletes, de milyen csaptelepet válasszak? Hosszú keresgélés után rátaláltam a nekem valóra! Ez a BLANCO csaptelep
Rengeteg színvariációban létezik, így a dizájnba illőt megtalálni nem okozott gondot. Kiváló alapanyagokból készítik őket, mint a króm és gránit.
Egykaros megoldásaik magas nyomással működnek, így spórolhat a vízhasználaton.

Speciális cascade vízsugár szabályozó rendszerrel szerelték fel őket, mely jelentősen csökkenti a vízkőlerakódást, így megkönnyíti a csaptelepe tisztítását, és ezért fényesen fog ragyogni még sokáig a konyhámban.
Bizonyos modelleket csaptelep zuhanyfejjel látták el, ilyen az enyém is. Ezáltal meghosszabbodik a hatótávolság és könnyedén moshatjuk meg a zöldségeket, gyümölcsöket illetve nagyobb edényeket.
Ha konyhatervezés előtt áll, ne hagyja, hogy eltérítsék és válassza az ablak alá tehető Blanco csaptelepeket.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.