Egyszerre porszívóz és felmos: az új Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua

Porszívózás és felmosás egy készülékkel

Az akkus porszívó és felmosó egyesíti a hatékony porszívózás és alapos felmosás előnyeit, így otthona mindig ragyogóan tiszta lehet. Az innovatív 2in1 készülék kényelmes, időtakarékos megoldást nyújt minden padlófelület tisztításához, legyen szó makacs szennyeződések eltávolításáról vagy mindennapi takarításról. Fedezze fel, hogyan könnyítheti meg mindennapjait ezzel a praktikus eszközzel!

Élvezze egyszerre az erőteljes porszívózást és az alapos felmosást.

Alapos tisztítás minden padlófelületen.

Porszívó és felmosó egyben.

bosch porszívó és felmosó 2in1

A 2in1 DynamicAqua fej egyidejűleg porszívóz és felmos. Két forgó, mikroszálas felmosópárna, valamint az automatikus vízadagolás teszi még hatékonyabbá a takarítást.

Ismerje meg a terméket >>>

Automatikus vízadagolás.

Az Unlimited 7 ProHygienic Aqua automatikus vízadagolása tökéletes nedvességet biztosít a csíkmentes tisztításhoz, még az olyan érzékeny felületeken is, mint a parketta.

Ismerje meg a terméket >>>

A por több mint 99,9%-át felszedi¹.

A kiegészítő AllFloor Dynamic Power turbófejjel az Unlimited 7 ProHygienic Aqua tökéletesen alkalmas minden olyan hagyományos feladatra, amikor hatékony porszívózásra van szükség.

Ismerje meg a terméket >>>

Az alapos takarítás egyszerűen megvalósítható.

bosch porszívó és felmosó 2in1

Aktív folteltávolítás.

A hatékony forgó felmosópárnáknak köszönhetően még a makacs foltokat is könnyen, minden erőfeszítés nélkül el lehet távolítani.

Tartozékok minden kihíváshoz.

bosch porszívó és felmosó 2in1

Az Unlimited 7 ProHygienic Aqua a legrugalmasabb porszívónk nedves és száraz takarításhoz. A tartozékok széles választékának használatával minden takarítási kihívás könnyűvé és szórakoztatóvá válik.

Takarítsa ki otthonát higiénikusan és könnyedén.

Az Unlimited 7 ProHygienic Aqua készülékünkkel az erőteljes porszívózást alapos felmosással kombináltuk, hogy még hatékonyabbá tegyük a takarítást.

Ismerje meg a terméket >>>

Német gyártmányú Bosch minőség.

A Bosch háztartási készülékek megkönnyítik a háztartás vezetését, és megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. Ezért bízunk a német gyártmányú kifinomult technológiákban. Annyira meg vagyunk győződve termékeink kiváló minőségéről, hogy a Bosch motorokra 10 év garanciát vállalunk.²

2 az 1-ben takarítás könnyedén.

Szerezze be a Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua porszívót most!

Vásárolja meg most >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 13.
Porszívó Cica, kutya szőr ellen! Szabaduljon meg tőlük könnyedén

kutya cica szőr, kisállat porszívó

Háziállattulajdonosoknak a cica, kutya szőr eltávolítása könnyedén

A Bosch Zoo’o ProAnimal porszívók megoldást nyújtanak a szőrproblémára!

A kisállattulajdonosok jól tudják, a szőr mindig is az egyik legnagyobb kihívást jelentette a háztartási takarítás során. Lehetetlennek tűnhet megszabadulni tőle, és a hagyományos porszívók gyakran alulmaradnak az állati szőrrel szemben. Ha Ön is hasonló helyzetben van, ne essen kétségbe! Az új generációs Bosch Zoo’o ProAnimal porszívók megoldást nyújthatnak erre a problémán.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Márc 07.
10-ből 9-en itt hibáznak porszívó vásárlásakor

porszívó választás hibák

10-ből 9-en hibáznak a porszívó vásárlásnál

Ön is abban a tudatban élt, hogy minél nagyobb a porszívó teljesítménye, annál jobb készüléket vásárol?

Nincs egyedül! Nagyon sokan jóhiszeműen kifejezetten a nagy teljesítményű porszívókat vadásszák, mert azt hiszik, hogy akkor választanak jól!
TÉVEDÉS!

Sokan nem tudják, de ma már olyan ECO motoros készülékek vannak a piacon, amelyek nagy szívóerővel bírnak, mégis fele annyi energiát fogyasztanak, mint a régi 2 000 wattos porszívók! 

Önnek is fontos, mennyi áramot fogyaszt a készüléke? Ha tudatosabban szeretné szervezni a kiadásait, és el akarja kerülni a felesleges rezsiköltséget… ebben a blogcikkben megmutatom, mire figyeljen, amikor porszívót választ!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Jan 04.
Melyik vezetéknélküli porszívó illik Önhöz?

melyik vezetéknélküli porszívó kell nekem

Ismerje meg a Bosch Unlimited porszívó családot!

Ezekben a készülékekben nem fog csalódni!

A Bosch Unlimited vezeték nélküli porszívók nemcsak a prémium minőséget képviselik, hanem a legújabb technológiai újításokat is magukban foglalják. Nagy teljesítményű motorjuk garantálja, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is hatékonyan eltávolítják.

Az erős Bosch akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így nagyobb területeken is kényelmesen használhatja a porszívót. A kiváló hatékonyságú szívófej minden felületen maximális tisztaságot biztosít, legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegről. Az Unlimited termékcsalád tagjai rendkívül könnyűek és egyszerűen kezelhetők, így a takarítás gyors és egyszerű lesz.

Fedezze fel a Bosch Unlimited porszívók világát, és tapasztalja meg a professzionális tisztítás élményét otthonában!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Jún 13.