Albérletbe nélkülözhetetlen Bosch háztartási gépek

háztartási gépek albérletbe

Albérletbe nélkülözhetetlen háztartási gépek!

Egyetemi évek alatt sokan laknak albérletben, illetve fiatal párok is a lakásvásárlásig. 

Összeállítottam néhány nélkülözhetetlen gépet, melyekkel könnyen vehetjük a hétköznapi akadályokat.

Sokan az egyetemi éveikben költöznek el otthonról és 18 évesen is van igényünk néha főzni egy tésztát, vagy egy levest. Ezért szükség van főzőlapra.

Főzőlapok nem csak kezdőknek!

főzés egyetemista, albérlet

Kezdőknek inkább kerámia vagy indukciós főzőlapot ajánlanék, mert biztonságosabbak, mint a gáz nyílt lángja. Az indukciós főzőlapok árban drágábbak, mint egy kerámia főzőlap, de gyorsabbak, és gazdaságosabb a működtetésük, tisztításuk pedig a legegyszerűbb. 

Szuper ajánlatom, Vásárlóink kedvencei:

Bosch PKF651FP1E Kerámia főzőlap >>>

Bosch PUE645BB1E Indukciós főzőlap >>>

A másik óriási segítség a mikrohullámú sütő.

A súlyautomatika 4-féle felolvasztó programmal várja a különböző húsokat, hogy azok mihamarabb kiolvadjanak, és az asztalra kerülhessenek. Az 1000 watt teljesítményű modellt a készételek felmelegítésére, grillezésre és főzésre is használhatja. Utóbbinál három különböző lehetőség közül is választhat. A mikróban memória funkció is van, amelyben a leggyakrabban használt beállítást tárolhatja. A hab a tortán, hogy a készülék nagyméretű digitális kijelzővel is rendelkezik, amely pontosan mutatja az elkészítési időt és a pontos időt. Érdemes sokfunkciós készüléket választani, hiszen egy fiatal ezt a gépet használja a legtöbbet.

Szuper ajánlatom: Bosch HMT75G451 Szabadon álló mikrohullámú sütő >>>

Az étkezés meg van oldva, akkor gondolnunk kell a tiszta ruhákra is.

A nélkülözhetetlen mosógépek

nélkülözhettlen mosógép

Figyeljünk oda az energia fogyasztásra, hiszen nem mindegy az áramszámla. A legjobb, ha olyan mosógépet választ, amely rendelkezik súlyautomatikával, mely beállítja a behelyezett ruhatöltethez ideális vízmennyiséget. (A Bosch összes mosógépe rendelkezik ezzel.) Az automata mosószer adagolás (i-Dos)  is jól jön egy kezdőnek, hiszen így kizárt a mosószer pazarlás. Elég a 7 kg kapacitás, de legyen benne gyors program is. Fontos, hogy hosszú garancia idő legyen rá, hiszen egy egyetemista nem akar szerelőkkel és egyéb bonyodalmakkal foglalkozni, hiszen a tanulás az első.

Bosch mosógépek >>>

A Bosch onlineMárkabolt 5 év garanciát ad a gépekre, így az egyetemen töltött idő alatt biztosított a gondtalan működés.

Takarítani mindig kell

Ki szeret koszban élni? Senki. Ajánlom, hogy olyan porszívót válasszon, amely száraz és nedves is egyben, így egy átmulatott éjszaka után könnyebben boldogul a romokkal. A fiatalok még nem ismernek minden háztartási trükköt és nem is érdekli őket, így a kárpiton esett foltoktól is könnyebben megszabadulhatnak.

Bosch porszívók >>>

Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran háztartási gép szakértő kollégámat, közvetlenül a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt teljes kínálatát >>>

Olvasson tovább:

Legfontosabb elvárások egy hűtővel szemben

TOP Bosch Mosogatógépek 2020

Bosch TOP háztartási gépek 2020-ban is

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Szept 17.