Az álom hűtőm története

álom hütőm története

Az álom hűtőm története

Tökéletes hűtőválasztás ...

Köszönöm a szakértői segítéget!

Valami nagyon modernt szerettem volna. Olyant, ami nem köszön rám úton útfélen. A kinézete legyen más, mint egy átlagos hűtőszekrény. Jó lenne ha kicsit csajos legyen a dizájn, de profi minőséget produkáljon. 

Fontos volt, hogy alulfagyasztós legyen, mert a normál hűtőrészhez nem szeretek hajolgatni. Természetesen az elvárásaim folytatódtak azzal, hogy utálom leolvasztgatni a hűtőmet, ezért csak No Frost funkciós jöhet szóba!
Szeretnék jó nagy hűtőszekrényt, mert szinte mindent itt tárolok. Az a biztos, mert akkor sokáig eláll az élelmiszer. Ja és ki ne felejtsem, hogy valamilyen baktérium elleni szűrővel is kell rendelkezni.

A baj, hogy csak 70 cm helyem van, így egy csomó készülék kiesik.

Lejártam a lábam az üzletekben. Kutattam a nagy multicégeknél. Amikor szembe jött velem a Facebookon egy online Márkaboltok kiírás. Hát persze, csaptam a homlokomra, hiszen náluk már vásároltam! Így felhívtam őket.

Szabó Roland szakértő azonnal a segítségemre sietett és mintha egy hullámhosszon járna az eszünk, meglett a nagy ő! Na, nem ő :Ö Hanem a tökéletes hűtőszekrény.

Ez az álom készülék a Hitachi WB480PRU2.GS

Képzeljék el, hogy mindössze 68 cm széles, mégis 382 liter férőhely van benne, melyből 84 liter a fagyasztó rész. Pont akkora, mint amire gondoltam.

A kinézete? Először is ezüst üveg! Igazán csajos. És teljesen formabontó, mert 3 tárhely van benne. A hűtőtérnek középen nyíló ajtaja, olyan mintvside-by-side hűtőknek. Kápráztató kinyitni, és minden azonnal jól átlátható. A fagyasztórész pedig a hűtőrész alatt van, ahogy szerettem volna és két felettébb praktikus fiókra oszlik.

Roland elmagyarázta, hogy a Dual Fan Cooling rendszernek köszönhetően, két önálló ventilátorral készült, melyek egymástól függetlenül hűti a rekeszeket. A körülményektől függően, a hideg levegőt külön el tudom juttatni csak a hűtőrekeszbe, csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre. Így ha nincs fagyasztani valóm, nem működik feleslegesen a rendszer. Vagy ha nyaralni megyek, és nem hagyok semmit sem a normál hűtőtérben, akkor arra nem pazarolok energiát.

Természetesen ragyogó LED világítása van, és érintőkijelzős. A XXI. században az érintőkijelző nálam már alap. :)

Nem felejtkezem ám el a baktériumokról sem ám. Egy úgynevezett nano titanium filter TiO2 katalizátort van benne, és ez óv meg a baktériumoktól, sőt még jó a penész és a kellemetlen szagok ellen is. A legjobb benne, hogy nem igényel karbantartást és nem használ fel extra energiát sem.

Nem fogyaszt sok áramot, hiszen A+ energia besorolása van, és 10 év garancia van az inverteres kompresszorra!

Egy szó mind száz, megtaláltam az álom hűtőm, és imádom!

Szabó Rolandnak a szakértők gyöngyének ezzel az írással szeretném megköszönni a segítséget, és hogy figyelt rám és tényleg megtaláltuk a nekem ideális hűtőszekrényt. Ezúton ígéretet is teszek, hogy biztos eszembe fog jutni, ha háztartási gépre lesz szükségem. Köszönöm a sok segítséget.

Kedves Mónika!

Kérem, tegye közzé az írásom, köszönetképpen. Vezetéknevem nem publikus, ezért csak így Evelinként búcsúzom és még biztos találkozunk. Evelin

Tudjon meg többet:

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Bosch TOP mosogatógépek 2019

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt

4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!

Mit tudnak a Bosch MUM robotgépek?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.