Vásároljon most, fizessen később, vagy éljen a részletfizetés lehetőségével

áruhitel, részletfizetés onlineMárkaboltok

Vásároljon most, fizessen később, áruhitel lehetőség!

Vásároljon részletfizetéssel a Cetelem Áruhitellel!

0% THM-es ajánlatok a Homefort háztartási gépekre

A háztartási gépek beszerzése gyakran jelentős kiadással jár, különösen, ha egyszerre több eszközt szeretnénk megvásárolni. Szerencsére ma már egyre több lehetőség kínálkozik arra, hogy a nagyobb kiadásokat könnyebben, rugalmasabban kezeljük. Az egyik ilyen lehetőség a "Vásároljon most, fizessen később" típusú finanszírozás, ami lehetőséget ad arra, hogy a szükséges eszközöket azonnal megszerezze, a fizetést pedig később rendezze. A nagyszerű ebben, hogy olyan, mint egy részletfizetés!

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan működik a HITELIGÉNYLÉS az onlineMárkaboltoknál, és kiemelt figyelmet fordítók a HOMEFORT termékekre, mert ott  0% THM-es ajánlattal élhet.

Mi az a THM?

A teljes hiteldíj mutató (THM) egy olyan egységes, minden hitelező által kötelezően használt mutató, amelyből kiderül, hogy az adott hitel felvétele után az adósnak egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetnie. 

Mi az a 0% THM-es ajánlat?

A 0% THM (Teljes Hiteldíj Mutató) lehetőséget biztosít arra, hogy kamat és egyéb költségek nélkül vehessük meg a termékeket, majd a fizetést több részletben, előre meghatározott időn belül rendezzük. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének nagyobb beruházást eszközölni, de nem szeretnék azonnal kifizetni a teljes összeget. A 0%-os THM csak a HOMEFORT márka háztartási gépeire vonatkozik.

A 0%-os THM költségei:

Fix, éves ügyleti kamat: 0 %. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 500 000 Ft-ig önrész nélkül, 500 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Az onlineMárkabolt többi márkájú termékeikre különböző Teljes Hiteldíj Mutató vonatkozik,

Amelyek az alábbi tételektől függően változnak:
- Fix, éves ügyleti kamattól, amely jelenleg: 18,29 %
- Kezelési díjtól, amely jelenleg 0 Ft.
- Futamidő hosszától pl:: 9, 12, 17, 24, 30, 36, 42 vagy 48 hónap.
- Az igényelhető hitel összegtől, mely jelenleg  25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet.

Szükséges lehet önrész, amely jelenleg a vételár függvényében: 500 000 Ft-ig önrész nélkül, 500 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

Kinek ajánlott az áruhitellel vásárolni? 

  • Hirtelen elromlik a készülék: Sajnos sok esetben nincs semmilyen jelzés arra, hogy egy háztartási gépünk felmondja a szolgálatot. Mosógép, vagy sütő, főzőlap nélkül nehéz az élet, így ezen vis major helyzetekben az áruhitel gyors megoldást ad, hiszen ez a lehetőség olyan, mint egy részletfizetés.
  • Akik tervezett költségkerettel rendelkeznek: Ha előre tudja, hogy milyen típusú háztartási gépekre van szüksége, és megvan a fedezete, de inkább részletekben fizetne.
  • Akik több terméket szeretnének egyszerre beszerezni: Nagyobb háztartási berendezések egyidejű vásárlása megterhelő lehet, de egy jó áruhitell segítségével könnyebb elosztani a költségeket.
  • Akik kihasználnák az akciós lehetőségeket: Előfordulhat, hogy éppen egy kedvező ajánlatot talál, de nem akarja azonnal kifizetni a teljes összeget. Ilyen esetekben is praktikus a részletfizetés.
  • Gazdaságosabb rezsi elérése: A modern háztartási gépek már sokkal kedvezőbb víz és áramfogyasztással bírnak mint a régebbi társaik. Így ha Önnek egy áramzabáló készüléke van, egy új energiatakarékos készülék beszerzése a rezsiszámláját is csökkenti, így megéri befektetni modern gépekbe.

Mely termékekre vonatkozik a 0% THM?

Az onlineMárkaboltok kínálatában kiemelkednek a HOMEFRT márkájú termékek, amelyekre elérhető ez az ajánlat. A HOMEFORT egy megbízható márka, amely számos háztartási gépet kínál, beleértve a mosógépeket, hűtőszekrényeket, szárítógépeket, sütőket, főzőlapokat és egyéb praktikus eszközöket. Azért különösen kedvező, mert ezekre a gépekre nem kell plusz költségeket fizetnie, amikor részletfizetést választ.

HITELIGÉNYLÉS FOLYAMATA:

HITELIGÉNYLÉS 5 PERC ALATT, AZONNALI HITELBÍRÁLATTAL, OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN:

 áruhitel, részletfizetés az onlineMárkaboltokban

  1. Termékválasztás: Válassza ki a kívánt háztartási gépet, és helyezze a kosarába. Fontos megjegyezni, hogy a 0% THM ajánlat csak a HOMEFORT termékekre vonatkozik.
  2. Finanszírozási lehetőség választása: A kosárban válassza ki a fizetési módot. Az onlineMárkaboltok rendszerében egyszerűen megtalálható a megfelelő opció, amelyet követve azonnal elindíthatja a hiteligénylést.
  3. Hiteligénylés és elbírálás: A hiteligénylést az online rendszerben pár lépésben kitöltheti. Amennyiben minden dokumentum és adat rendelkezésre áll, a folyamat gyors és kényelmes, és hamar visszajelzést kap az elbírálásról.
  4. Termék kiszállítása és fizetés: Miután a hitel jóváhagyásra kerül, a terméket kiszállítják, és a törlesztést az előre meghatározott részletekben, kamatmentesen tudja majd rendezni.

A Homefort termékek előnyei

A Homefort termékek azért népszerűek, mert kiváló ár-érték arányt kínálnak. Emellett különösen megbízhatóak és energiatakarékosak is, ami hosszú távon is kedvező költségekkel jár. Ha tehát új háztartási gépet keres, és fontos Önnek, hogy kamatmentesen és részletfizetéssel is tudjon vásárolni, a Homefort remek választás.

Mire figyeljen más márkák esetében?

Fontos kiemelni, hogy a 0% THM ajánlat kizárólag a HOMEFORT márkára vonatkozik. Más márkák esetén az onlineMárkaboltok más típusú finanszírozási lehetőségeket kínál, amelyek THM-e eltérő lehet. Érdemes ezekkel is megismerkedni a választott termékek részletes leírásában, hogy elkerülje a félreértéseket és a plusz költségeket.

Ezzel az áttekintéssel remélhetőleg világossá válik, hogy miért lehet előnyös a 0% THM-es vásárlás, de a többi márka termékét is érdemes átnézni, hiszen a részletfizetés lehetősége sok esetben megoldás egy elromlott gép pótlására. Az onlineMárkaboltok minden vásárlónak segít a legjobb döntést meghozni, hogy könnyedén és kényelmesen juthasson hozzá az új háztartási gépeihez.

Nézze meg a Cetelem Áruhitel oldalunkat bővebb tájékoztatásért.>>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 10.
Biztonságos Vásárlás OnlineMárkaboltok

onlinemárkaboltok büszkeségeink

Biztonságos vásárlás az onlineMárkaboltokban!

Ön jó helyen van, ha profizmusra vágyik! 

Az onlineMárkaboltok "Magyarország legnagobb háztartási gép webáruháza”! A nálunk való vásárlás számos előnnyel jár. Széles termékkínálatunkban megtalálhatók a legkülönfélébb háztartási gépek és elektronikai eszközök, melyeket kizárólag eredeti, gyári garanciával kínálunk. Az onlinePénztárca segít spórolni anélkül, hogy a minőséget feláldoznánk. Kiváló ügyfélszolgálatunk gyors és szakszerű segítséget nyújt bármilyen kérdés vagy probléma esetén. Biztonságos fizetési lehetőségeink és adatvédelmi szabályzatunk garantálják a vásárlás biztonságát. Emellett gyors és megbízható házhozszállítást biztosítunk, így rövid időn belül Önhöz juttatjuk a megrendelt termékeket.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jún 07.
Hogyan válasszunk....

hogyan válasszunk háztartási készüléket

Nehéz döntés az ideális háztartási gép kiválasztása, mert mindenkinek más az igénye. Segíthet Önnek, ha elolvassa a "Hogyan válasszunk" cikkeinket.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.
Tudta, hogy nincs céges garancia a háztartási gépekre, ha céges számlára vásárol?

Céges garancia háztartási gépekre

Cégként is jogosult lehet GARANCIÁRA!

Ha háztartási gépet vásárol céges számlára, ne feledje: nincs gyári garancia! Csak 1 év szavatossági idő érvényes, ami korántsem azonos a garanciával. Ne hagyja magát meglepni, informálódjon előre, hogy mit jelent a szavatosság és a garancia közötti különbség!

Már több mint egy évtizede a kötelező jótállást (más néven garanciát) az eladó csak „fogyasztónak” köteles biztosítani, és a fogyasztó csak természetes személy – tehát magánember – lehet. Céges vásárló nem fogyasztó, így nem jogosult háztartási gép vásárlása esetén garanciára.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 28.