Automata dugóemelővel rendelkező mosogatók az Elleci márkától!

automata dugókiemelős mosogató

Ön is utál a koszos vízben turkálni, hogy leeresze a szennyezett vizet?

Az automata dugókiemelő lehetővé teszi a leeresztést és a zárást egy egyszerű nyomógombbal, vagy tekerőgombbal.

Mi is az az automata dugókiemelő?

A mosogatótálaknál automata leeresztő olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással vagy tekeréssel szabályozzuk a mosogató dugóját. Ez a technológia megszünteti a hagyományos kézi dugózási és dugókihúzási műveleteket, egyszerűbbé és higiénikusabbá téve a mosogató használatát. Az Elleci mosogatók ezen újítása rendkívül praktikus, mivel minimalizálja a dugóval való közvetlen érintkezést, így csökkentve a baktériumok és szennyeződések terjedésének esélyét.

Ismerje meg az Elleci mosogatók előnyeit

  • 80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál

  • több mint 1000-féle mosogatótálca

  • 30 éves tapasztalat

  • 20 év garancia a keratek plus és 10 év garancia granitek mosogatótálcákra

  • Olszország No. 1 gránit mosogatótálca gyártója

  • egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál (szabadalmaztatott)

  • minden termék olasz alapnyagokból, Olaszországban készül

  • egyedi fejlesztésű granitek, keratek plus mosogatótálcák

  • mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig

Olvassa el a Keratek Mosogatótálak: A Higiénia és Tartósság Megtestesítői cikkünket, hogy többet megtudjon!

Innovatív mosogató leeresztők:

Az innovatív mosogató leeresztőt úgy tervezték, hogy a szenyezett víz nagy igénybevétel esetén is gyorsan tudjon lefolyni a szifonba, majd a csatornába. Stílusos és modern megjelenése minden ELLECI mosogatótálcához tökéletesen illeszkedik. Rendelhető mechanikus illetve automata változatban. Az automata változat nyomógombos és tekerős változatban is elérhető.

Néhány előnye az automata dugóemelőnek

Tények, melyeket érdemes ismernie.

Kényelem és egyszerűség:

Mind a gombos, mind a tekerős automata leeresztő rendszerek nagyban növelik a kényelmet. Egy gomb megnyomásával vagy egy tekerő elfordításával könnyedén szabályozhatjuk a dugó helyzetét, anélkül, hogy a kezünket a vízbe kellene meríteni.

Higiénia:

Az automata leeresztők csökkentik a kézi érintkezést a dugóval, így a mosogató higiénikusabb marad. Ez különösen hasznos, ha élelmiszereket mosunk vagy főzés közben használjuk a mosogatót.

Stílusos dizájn:

Az Elleci mosogatók elegáns és modern megjelenésűek. A gombos és tekerős automata leeresztők diszkréten illeszkednek a konyhai környezetbe, növelve a konyha esztétikai értékét.

Ezek a szettek a nagyon divatos fekete, illetve fehér színekben állnak rendelkezésre.

Természetesen lehet rendelni a többi színű tálcához is és akár más mosogatótálak is felszerelhetőek ezzel, utólag.

Az Elleci KERATEK kiviteleknél vannak olyan tálcáik, amelyek pedig az eredetileg króm kivitelű lefolyók, szűrők és túlfolyók külön felár nélkül rendelhetőek arany vagy fekete kivitelben is.

dugoemelős mosogató

Ezek a kivitelek illeszkednek a mai designba, sőt akár diktálják is azt.

Tartósság és megbízhatóság

Az Elleci mosogatók magas minőségű anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít. Mind a gombos, mind a tekerős mechanizmusok precízen tervezettek, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjenek.

Környezetbarát Megoldás

Az automata leeresztők segítenek minimalizálni a vízpazarlást, mivel pontosabban szabályozhatjuk a víz leeresztését és a dugó helyzetét.

Hogyan működik?

Az automata leeresztő mechanizmus két változatban érhető el, a gombos és tekerős rendszerrel. Létezik 1 illetve 2 mosogatómedencés változatban is.

Gombos rendszer

dugoemelős mosogató

A mosogató peremébe vagy a munkalapba integrált nyomógomb megnyomásával aktiválhatjuk a leeresztőt. Egy mechanikus vagy elektronikus rendszer kiemeli vagy visszaengedi a dugót a lefolyóba.

Az innovatív Push-Control automata leeresztő lehetővé teszi a leeresztést és a zárást egyszerű nyomás-aktiválással. A polírozott rozsdamentes anyagból készült leeresztő növeli a mosogató minimalista kinézetét és megkőnyíti a használatát.

Tekerős rendszer

dugoemelős mosogató

Egy egyszerű tekerő elfordításával vezérelhetjük a dugót. Ez a rendszer egy finom mechanikai kapcsolatot használ a dugó emeléséhez vagy leeresztéséhez.

ELLECI - FLOW-PRO OPEN TWIST (tekerős), könnyedén akár utólag is beszerelhető.

Az Elleci által alkalmazott rendszerek megbízhatóak és könnyen használhatóak, így jelentősen megkönnyítik a mosogatási folyamatot.

Elleci mosogatók automata leeresztővel felár nélkül

Az automata leeresztővel felszerelt Elleci mosogatók egyszerre kínálnak kényelmet, funkcionalitást és modern dizájnt. Akár gombos, akár tekerős megoldást választunk, mindkettő forradalmasítja a konyhai munkát, és hozzájárul a konyha stílusos megjelenéséhez. Ha egy olyan megoldást keresel, amely egyszerre praktikus és elegáns, az Elleci automata leeresztővel ellátott mosogatói kiváló választást jelentenek.

Gránit, és KERATEK mosogatók dugóemelővel >>>

Bízunk benne, hogy ez az összefoglaló segít megérteni az Elleci mosogatók előnyeit, valamint az automata leeresztő rendszerek működését. Amennyiben további kérdéseid lennének, vagy érdekelnek más konyhai innovációk, ne habozz további információt kérni Szakértői szaktanácsadás

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Júl 10.
Metaltek és Granitek mosogató közötti különbség az Elleci mosogatóknál

elleci mosogató

Metaltek és Granitek mosogató közötti különbség, amit érdemes tudni

Miért érdemes Elleci mosogatót választania? Az Elleci mosogatók különlegesek, rendkívül tartósak és egyediek, így tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai környezetbe. Ezek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mindennapos használat okozta kopásnak és sérüléseknek, hosszú távon biztosítva a konyha kifogástalan megjelenését. Emellett az Elleci innovatív és modern dizájnnal rendelkeznek, amely egyedivé és stílusossá teszi a konyhát. Ha a praktikusság és a kiváló megjelenés egyaránt fontos az Ön számára, az Elleci jelenti a legjobb választást.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 10.
Hogyan válasszuk ki a tökéletes mosogatót?

tökéletes mosogató választás

A mosogatótálak kiválasztásánál fontos, hogy olyan tálat válasszunk, mely megfelel az igényeinknek.

Sokféle lehetőség létezik, így először is meg kell egyezni azoknak, akik használni fogják, hogy melyik típusú mosogatót szeretnék.

A mosogatótálak általában két fő típusra oszlanak: a szabadon álló és az integrált mosogatótálakra.

szabadon álló mosogatók akkor jó választás, ha a konyhai munkalapot bővíteni (vagyis nem a munkalappba hanem után szeretnénk elhelyezni) szeretnénk vagy ha egy különálló mosogatót szeretnénk. A szabadonálló mosogatók formája és mérete különböző lehet, de Magyarországon nem jellemző a használatuk, csak a fürdőszobában.

Nálunk a konyhába az integrált mosogatók a jellemzőek, melyeknek széles választéka létezik. Ezek a fajta mosogatótálak a konyhai munkalapba vannak beépítve és a felületük egyenlő a munkalappal, vagy kicsit lógnak ki a konyhába.

Tudja meg, milyen sokféleképpen lehet beépíteni egy mosogatót: Hogyan építhetem be a mosogatómat? Alulról, felülről, süllyesztve?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Nov 09.
Fedezze fel a kifinomult olasz minőséget és stílust a mosogatóknál

elleci mosogató

Mosogatás piacának szakértői

Az Elleci egy olyan márka, amely már több mint 30 éve az olasz minőség és innováció szinonimája a mosogatótálcák és csaptelepek terén. Ha minőségi és stílusos megoldásokat keres a konyhába, akkor az Elleci mosogatótálcák, csaptelepek lehetnek a tökéletes választás.

A konyha valóban az otthonunk szíve, ahol a mindennapi tevékenységek során rengeteg időt töltünk el. Az ételkészítés, beszélgetések, és persze, a mosogatás is itt történik. Ha igazán hatékonyan szeretne dolgozni a konyhájában, akkor érdemes a megfelelő eszközöket és berendezéseket választani.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 15.