Egyszerű, de nagyszerű mosógépek

Egyszerű de nagyszerű mosógépek

Egyszerű de nagyszerű mosógépek

Az Indesit mosógépek ismérvei az áttekinthető kezelőfelület, a sokszínű programkínálat, és az energiatakarékos működés – mindez megfizethető, pénztárcabarát áron. 

Ezek az egyszerűnek tűnő alapgépek általában nagyon sokféle (16-18 különböző) programmal rendelkeznek, így a legtöbb mosási igénynek megfelelnek.

Az Indesit főleg az elöltöltős modellekben erős, kínálatunkban jelenleg például több mint 10-féle elöltöltős mosógépet talál. A kis lakásokba általában a felültöltős kialakítású készülékeket keresik, mivel kevés helyet foglalnak el, és nem kell extra helyet kihagyni a készülék ajtajának. Ez azonban nem lehet hátrány az Indesit elöltöltős termékeknek, mivel közülük elég sok keskeny kialakítású. Van olyan típus is, amelynek mélysége 32,3 cm.

Ahogy említettem, egyszerű vezérlésű gépekről van szó, de az Indesit még ezt is megfejelte. :) Az Innex sorozatba tartozó modellek igazi férjbiztos megoldások! :) A programot ugyanis 2 másodperc alatt, 1 gombnyomásra elindíthatja, így a család bármelyik tagja könnyedén tudja használni.

Az ECO Time mosógép a legjobb megoldás, ha mosáskor energiát, vizet és időt szeretne spórolni. Az Energy Saver opciót a pamut, a szintetikus és a farmer programoknál használhatja és segítségével az energia akár 70%-át is megspórolhatja.

A Water Balance szenzor használatával pedig vizet takaríthat meg. Ez a szenzor az összes mosási fázis alatt működik, méghozzá úgy, hogy megméri a szennyes tömegét és csak a szükséges mennyiségű vizet engedi a dobba, minimálisra csökkentve a melegítésre használt energiát.

Még így takarékoskodhat:

20°C zóna program alacsony hőfokon mos, olyan hatékonysággal, mint egy másik készülék 40°C-on. Így nagyon kevés energiát használ (akár 40%-kal kevesebbet), és a ruhákat is kíméli. Minden programnál speciális dobmozgás optimalizálja a mosószer hatékonyságát, és így hatásosabban távolítja el a szennyeződéseket és a foltokat.

Az ECO Time opciót minden pamut, műszálas programmal használhatja, és a normál programhoz képest akár 30%-kal gyorsabban végezhet a mosással.

Programok hétköznapi kihívásokhoz

Az Indesit ECO Time mosógépek olyan programokat kínálnak, amelyek minden igényt kielégítenek. A speciális dobnak köszönhetően a hétköznapi ruhaneműt sokkal hatékonyabban, kíméletesebben és gyorsabban mossa tisztára.

A Farmer programot kifejezetten a farmer ruhaneműk számára fejlesztették ki, hogy megelőzze a színek kifakulását és a szálak kihúzódását.

Az Expressz programot mérsékelten szennyezett ruha felfrissítésére találták ki mindössze 15 perc alatt.

A speciális cipő program dobfordulásának sebessége megakadályozza az ütődéseket, amelyek a legtöbb kárt okozzák a ruhaanyagban.

A Sport Intenzív és a Sport Könnyű programok az erősebben vagy enyhébben szennyezettsportruházat mosására alkalmasak, kíméletesek mindenféle szövettípussal és tökéletes mosási eredményt biztosítanak minden alkalommal.

Olvasson tovább a mosógépekről: 

Miért jobb a nagy mosógép, akár kis családoknak is?

Biztos, hogy helyesen mossa a ruháit?

Teszt mosógépről, mely megfizethető és sokoldalú gép

Mit hova kell önteni a mosógép adagolójában

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.