Elica – a velünk élő legenda

Elica a velünk élő legenda

Az Elica termékeket a minőség, megbízhatóság és a technológiai innováció jellemzi. A páraelszívók világában az Elica igazi legendának számít. A márkát 1970-ben alapította Ermanno Casoli azzal a céllal, hogy olyan készülékek kerüljenek ki a piacra, amelyek emelik a levegő minőségét!

Az Elica termékeket már kezdettől fogva a minőség, megbízhatóság és a technológiai innováció jellemzi. 2002-től egy stratégiai szemléletváltásnak köszönhetően megjelentek a dizájn páraelszívók, amelyek kis túlzással olyannyira belesimulnak a környezetükbe, hogy ránézésre nem is mondanánk meg róluk, hogy háztartási gépek.

A kreatív ötleteknek és az újraformált technológiának köszönhetően ezek a modellek inkább (ipar)művészeti tárgyak, amelyek átformálják a teret és új hangulatot kölcsönöznek a konyhájának. Attraktív kivitelezése a konyha és a lakás egy részét megkülönbözteti, karaktert ad neki.

Néhány dizájnos Elica páraelszívó - ízelítőül! :)

Elica SWEET WHITE F/85 fehér Kürtős páraelszívó

Elica L-ORIGINAL BL/F/50 Fali páraelszívó

Elica BELT LUX WH/F/80 fehér Fali páraelszívó

Elica ADAGIO GME IX/A/90 Pultba építhető páraelszívó

Ha bármilyen kérdése van az Elica páraelszívókkal kapcsolatban, hívja szakértő munkatársamat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.

Elica termékajánló