A fekete az időtlen klasszikus

fekete hűtőszekrény hitachi

A fekete az időtlen klasszikus

Az öltözék alap darabja fekete nadrág, blúz.. de a konyhában is lehet alapdarab? 

A fekete mindig döbbenetesen jó lehet...

A fekete klasszikus árnyalat a divatban - ott van a „kis fekete” ruha ami bármikor jól jön, és biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek a szekrényben több pár fekete cipő hever, mint a hét napjai. Mégis, amikor az otthonunk díszítésével foglalkozunk, a feketét kizárjuk. Jogos lehet, mert a fekete sok fényt szívhat ki a szobából, amitől szűknek és szomorúnak tűnik, de ha sikeresen használják, lehet éles, drámai és elegáns.

Ezért most néhány ötletet adok Önnek, hogy használja a feketét a konyhában.

Ahol fekete van, ott bőséges fényt kell biztosítani, de lehet, hogy elég egy magas fehér mennyezet is.

De ha Önnek nem magas belmagasságú az otthona, ne keseredjen le, mert az egyensúly megteremtése más módon is lehetséges. Például, ha a szekrényeihez nem mély feketét választ, hanem a fekete egy lágyabb változatát, ami kicsit olyan mintha megkopott volna. Tegyen fel fényvisszaverő anyagokat, mint a tükör, ami tágítja a teret.

Használjon erőteljes kontrasztokat, és fehér szekrénnyel, vagy kiegészítőkkel kompenzálja a feketét. A fekete bútor és háztartási gépek mellé pl. nagyon illik egy szürkés-fehér márvány mintázatú munkafelület, ami már meg is alkotja a kívánt világosságot. Vagy egy világosabb fa padló is jól mutathat.

Ismerje meg a Hitachi csodálatos fekete hűtőszekrényét, és kezdje ezzel a konyha átalakítását.

A Hitachi hűtők megjelenését a prémium anyaghasználat és a letisztult formavilág teszi igazán modernné.

A Hitachi BG410PRU6X.GBK alul fagyasztós hűtőszekrény egy 190 cm magas készülék, mely inverteres technológiával készült, így lehetővé teszi az optimális működést kevés energiával. A Dual Fan Cooling azt jelenti, hogy két önálló ventilátor egymástól függetlenül hűti a rekeszeket. A körülményektől függően, a hideg levegőt külön el tudja juttatni csak a hűtőrekeszbe, csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre. Karbantartás nem igénylő Nano Titanium szűrővel készült, amely egy élenjáró technológia, hogy hatékony antibakteriális és szagtalanító hatást biztosítson a készülékben. No Frostos így nem kell leolvasztania. A hűtőtér rugalmasan kezelhető a fagyasztóban pedig óriási rekeszeket talál. Csodás ebben a készülékben, hogy a gyártó 4 év teljeskörű és 10 év garanciát vállal a kompresszorra.

MEGNÉZEM a Hitachi fekete fantasztikus hűtőszekrényét >>>

Olvasok még a hűtőszekrényekről:

Gorenje TOP fagyasztók 2018-ban

Milyen egyajtós hűtőszekrényt vegyen 2018-ban?

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Találja meg a legjobb kombinált hűtőszekrényt!

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.