Mennyibe kerül egy konyha berendezése háztartási gépekkel?

komplett konyha

Fél millió forintnál kevesebbért berendezem a konyháját háztartási gépekkel!

Álmaid konyháját nem kell vagyonokért megvalósítani. Blogunkban bemutatjuk, hogyan alakíthatod ki stílusos és funkcionális konyhádat félmillió forint alatt. Összegyűjtöttük a legjobb tippeket és megoldásokat, amelyekkel költséghatékonyan valósíthatod meg konyhai terveidet. Legyen szó bútorról, készülékekről vagy dizájn elemekről, segítünk, hogy minden részlet tökéletes legyen a költségvetésed keretein belül.

Egy új konyha berendezése nem kis feladat, akár új lakást vásároljunk, akár felújítunk. A modern háztartási gépek nemcsak kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a mindennapi életet, de egyben a konyha esztétikai megjelenését is meghatározzák. Ebben a cikkben részletesen körül járjuk, hogy milyen költségekkel kell számolni egy teljesen felszerelt konyha kialakításakor, legyen szó új lakásról vagy felújításról.

Én megmutatom Önnek, hogy tudja praktikus, megbízható gépekkel akár 436600 Ft-ért konyháját háztartási gépekkel berendezni!

Új lakás, Új kezdet

Sokan álmodoznak arról, hogy egy új lakásba költözve mindent az alapoktól kezdhetnek, és ez különösen igaz a konyhára. Az új konyha berendezése lehetőséget ad arra, hogy minden háztartási gépet az igényeinkhez és a modern technológiai elvárásokhoz igazítsunk. Az ilyen típusú konyhák tervezésénél figyelembe kell venni: a konyha méretét, elrendezését és azt, hogy milyen gépekre van szükség a mindennapi főzéshez és sütéshez. Az alapvető háztartási gépek közé tartozik a hűtőszekrény, a sütő, a főzőlap, a mosogatógép és a páraelszívó. Az ilyen gépek ára széles skálán mozoghat, attól függően, hogy milyen márkát és modellt választunk.

Felújítás: a régi új élete

A meglévő konyha felújítása szintén nagy kihívás lehet, különösen, ha a régi háztartási gépeket újabb, energiatakarékosabb modellekre szeretnénk cserélni. A felújítás során nemcsak a gépek cseréjére kell gondolni, hanem a konyhabútorok, a burkolatok és az elektromos rendszer korszerűsítésére is. Az ilyen projektek költségei gyorsan növekedhetnek, különösen, ha prémium minőségű gépeket választunk. A felújítás során fontos mérlegelni, hogy mely gépek cseréje szükséges azonnal, és melyek azok, amelyek még egy ideig használhatóak maradnak.

A költségek számítása

Az új konyha berendezésének vagy a meglévő felújításának költségei jelentősen változhatnak az egyéni igények és preferenciák alapján. Átlagosan azonban elmondható, hogy egy teljesen felszerelt konyha ára 500,000 forinttól akár több millió forintig is terjedhet.

Az alábbiakban egy átlagos költségbecslést mutatunk be a legfontosabb háztartási gépekre vonatkozóan:

- Hűtőszekrény:150,000 - 600,000 forint

- Sütő:100,000 - 400,000 forint

- Főzőlap:50,000 - 300,000 forint

- Mosogatógép:100,000 - 400,000 forint

- Páraelszívó:30,000 - 200,000 forint

Ezek az árak természetesen márkától és specifikációktól függően változhatnak. Érdemes alaposan tájékozódni és összehasonlítani a különböző lehetőségeket, hogy a legjobb ár-érték arányt érjük el.

Az onlineMárkaboltok készített Önnek egy konkrét összehasonlítást, amely hasonló készülékekre vonatkozik.

Nézze meg tippjeime, hogyan lehet költséghatékonyan berendezni egy modern konyhát, miközben innovatív gépek szolgálják hosszú távon!

 Összeállítottam Önnek a HOMEFORT márkából egy kínálatot, amely azért különleges mert 3 év gyári jótállással bír, és igazán kedvező árai vannak, miközben minőségiek a termékek. 

A márka szlogenje „Az otthon szíve” mely üzenete:

 „Az otthon a háztartási gépeinkkel lesz egy teljes egész, mert segítenek minket nap mint nap. Sokszor még becenevet is kapnak tőlünk, annyira hozzánk nőnek.

A HOMEFORT márkát ez ihlette. Az otthonunk, a családunk iránti szeretet és odafigyelés, a kötődés. Ami igazán fontos az az otthon melegsége, a biztonság és az otthonosság érzése. Ezen értékek mentén tervezzük termékeinket, hogy mindenki számára tökéletes otthont teremtsünk.”

Innovatív, praktikus és könnyen kezelhető készülékek, melyek az onlineMárakboltok magyar vásárlói között népszerűek!

Vágjunk bele a konkrét készülékkel

A legkedveltebb az alulfagyasztós hűtőszekrény a magyar családoknál, mert kényelmes használni, és a normál hűtőteret és a fagyasztó részt is beleépítették.

Amennyiben szabadonálló hűtőszekrényre van szüksége választhat fehéret, illetve inox színű készüléket is.

HOMEFORT homefort gépek komplett konyha

Beépíthető sütő főzőlappal.

Az onlineMárkaboltokban külön is vásárolhat beépíthető sütőt és főzőlapot, de figyelmébe ajánlom a konyhagép szetteket.

Többféle választási lehetősége van, akár indukciós vagy kerámia főzőlapra vágyik.

Az indukciós főzőlapok kicsit többletköltséggel járnak, de működésük hatékonyabb, és energiabarát készülékek.

 HOMEFORT homefort gépek komplett konyha

Konyhagépeket itt nézheti meg!

Mosogatógép

Szerintem már nem kell leírnom a mosogatógép előnyeit, mert mindenki tudja, hogy vizet takarít meg, sok szabadidőt biztosít és a háziasszonyok kedvence. Elérhető beépíthető és szabadonálló kivitelben. 10 terítékestől akár 16 terítékes kapacitással is.

Én most egy magyar családnak ideális 12 terítékes szabadonálló mosogatógépet ajánlok Önnek, amely inox és fehér kivitelben is kapható a HOMEFORT onlineMárkaboltban.

HOMEFORT homefort gépek komplett konyha

HOMEFORT mosogatógépek >>>

Páraelszívó

Végül nagyon fontos az egészséges friss levegő, ezért egy páraelszívóra is szükség lesz.

Két egyszerű de hatékony készüléket ajánlok Önnek, mely közkedvelt a vásárlóin között:

 HOMEFORT homefort gépek komplett konyha

Tudjon meg róluk többet, ide kattintva >>>

Most nézze meg az áraikat is és döntse el, szeretné-e a konyháját innovatív, praktikus és könnyen kezelhető HOMEOFORT gépekkel berendezni, melyek hosszú távon jól szolgálják!

homefort gépek árai komplett konyha

Gondolta volna, hogy minőségi és innovatív háztartási gépekkel, melyeket 8 év garanciával vásárolhat meg, berendezheti konyháját akár 436600 Ft-ért?

(Áraink 2024.05.-hónapban érvényesek, későbbi árváltozás lehetséges)

Miért válassz az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja.
Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával* vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.
  A legnagyszerűbb, hogy az onlineMárkaboltokban az 5 év HIVATALOS PLUSZ GARANCIA! Tudjon meg többet a +5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Ráadás

Most az onlineMárkaboltokban a HOMEFORT termékeket 0%-os THM áruhitellel vásárolhatja meg, amelyet tekinthet akár részletfizetésnek is! Tudjon meg többet >>>

Böngésszen a HOMEFORT onlineMárkabolt oldalán, ismerje meg a készülékeket >>>

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 27.
Megéri Keskeny Mosogatógépet Vásárolni 2024-ben?

HOMEFORT mosogatógép keskeny

Mosogatógép előnyei, és a HOMEFORT márka mosogatógépének pontos ismertetése

Amikor otthonunkba új háztartási gépet választunk, fontos figyelembe venni az aktuális igényeinket és a piacon elérhető legfrissebb technológiákat. A mosogatógépek terén az egyre népszerűbb választás a keskeny mosogatógép, különösen akkor, ha a hely szűkebb vagy kisebb a konyhában.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 29.
Barátságos árak, megbízható működés a HOMEFORT mosógép és szárítógépeknél

Válasszon otthonába illő szettet!

Külön mosógép és szárítógép vásárlása számos előnnyel járhat. Először is, mindkét készüléknek megvannak a maga specializált funkciói és beállításai, amelyek optimalizálják a mosási és szárítási folyamatot az adott típusú ruhákhoz és szennyeződésekhez. Például a mosógép különböző programokat kínál pamut, szintetikus, vagy éppen kényes anyagokhoz, míg a szárítógép különféle szárítási programokat biztosít pamut, gyapjú, vagy akár speciális ruhadarabokhoz. Ezen kívül, külön gépek használata lehetővé teszi, hogy egyszerre mosson és szárítson, ami időt és energiát takarít meg a háztartásban. 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 03.
Vélemények a HOMEFORT márka termékeiről

homefort vélemények

Szinte mindegyik 5 csillagos!

A HOMEFORT márka kiemelkedik a háztartási gépek piacán, különösen a megbízhatóság és az egyszerű használat terén. Termékkínálatuk magában foglalja a mosogatógépeket, szárítógépeket, mosógépeket, beépíthető sütőket, főzőlapokat és hűtőszekrényeket, melyek mind 3 év gyári garanciával érhetők el. A felhasználók értékelik a készülékek energiahatékonyságát és praktikus kialakítását, ami jelentősen megkönnyíti a mindennapi háztartási feladatokat. Fedezze fel a HOMEFORT előnyeit!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 29.