Ha szeretné fagyasztó, ha szeretné hűtő

fagyasztóból hütő

Gorenje Convertactive hűtők maximális rugalmassággal

Nem elégedett a méretével? Egy gombnyomással megnövelheti hűtőszekrénye űrtartalmát!

Biztos Ön is egyetért velem abban, hogy a tárolásra szánt bútorok, vagy berendezések sosem lehetnek elég nagyok. A szekrény, bármekkora is, sosem fér el benne minden ruhánk, a hűtőszekrényre pedig mindez fokozottan igaz. Főleg nyáron küszködünk a hellyel, amikor a forróság miatt életfontosságúvá válnak a behűtött italok, és amit csak lehet, fogyasztás előtt lehűtünk. A legnagyobb hűtőszekrény is pikk-pakk törpeméretűvé válik. Arról nem is beszélve, hogy ha összejön a nagyobb baráti társaság, a teljes italpalettának is helyet kell találni. Ilyenkor, vagy egy családi ebéd alkalmával gyakran felsóhajtunk, bárcsak lenne egy nagyobb hűtőnk, vagy két hűtőnk... :)

 A Gorenje erre a problémára is talált egy megoldást, amellyel hűtőjét mindig az aktuális igényeire szabhatja. A ConvertActive modellek fagyasztórekeszét egy egyszerű gombnyomással hűtő egységgé, azaz normáltérré változtathatja.

Ez úgy történik, hogy két órával az aktiválás után a hőmérséklet a hagyományos -18°C-ról -2/+3°C-ra emelkedik, így a készülék átalakításával 300 literes hűtőteret kapunk, ami már a nagycsaládos és baráti összejöveteleken felhalmozott hadseregnyi ételmennyiséget is befogadja.

fagyasztó és hűtő

A Gorenje még ezt is tudja fokozni: a CrispActive zöldség és gyümölcstároló fiók speciális VitaLight LED világítással rendelkezik, amely olyan különleges fényt bocsát ki, ami segíti a zöldségek és a gyümölcsök fotoszintézisét. Így nemcsak meghosszabbíthatja a behelyezett ételek frissességét, hanem az ételek tovább őrzik meg C-vitamin tartalmukat, mivel az érési folyamat lelassul.

Így azt mondhatjuk, hogy a hűtőszekrény segít megőrizni az egészségünket, mivel hosszabb ideig tárolja a friss ételekben lévő vitaminokat és ásványi anyagokat.

Ha kíváncsi Gorenje hűtőinkre, kattintson ide.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, rendeléssel és a szállítással kapcsolatban, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.