Hasznos ajándék aranylakodalomra

Aranylakodalom

Ideális ajándék aranylakodalomra!

Csodálatos esemény köszöntött be a családomban. Édesanyám és Édesapám nehézségekkel teli, de boldog életük egy olyan alkalmához értek, amelyet kevesen élnek át a mai világban. Ez az Aranylakodalom!

A nagy napra hatalmas lelkesedéssel készültünk, a legnagyobb titokban. A család minden tagja kisebb, nagyobb meglepetéseket talált ki. Lefoglaltunk egy éttermet, lovas hintót, a gyerekek rajzokat készítettek. Természetesen összegyűjtöttünk fényképeket, melyből egy idővonalat raktunk ki az étterem falára. Imádom az ilyen kreatív ötleteket, és igen nagy sikere is volt, nem csak a szüleimnél.

A nehézséget az okozta, hogy mi legyen az az ütős nagy ajándék, ami megkönnyíti a jövőjüket, de saját maguknak nem vennék meg. A nagy ötlet végül egy felsőkategóriás mosogatógép lett.

A készüléket jó előre megrendeltük, és míg tartott az ünnepség, az ügyes kezű szállítók bekötötték szüleim konyhájába, és egy próbaindítással bizonyosodtak meg a tökéletes működésről. A beszerelt mosogatógépről fotó készült, melyet azonnal előhívatott egy barátunk, és titokban hozta oda nekünk. Mielőtt hazaindultunk volna, eljátszottuk, hogy “Jaj elfelejtettünk valamit!”, és odaadtuk a fényképet. Először nem is értették, hogy mi ez, de amikor rádöbbentek, a könnyek a szemükben mindent elárultak.

Azóta is nagy örömmel használják, mert akárhányszor ránéznek, eszükbe jut az emlékezetes nap, és a szerető családjuk. Elértük, amit szerettünk volna.

Hogy melyik mosogatógépet választottuk?

Először is, szüleimnek a legjobbat akartuk biztosítani, ezért előkerestem egy korábbi cikkemet, amiben összeszedtem a legnépszerűbb mosogatógépeket. Ezeket a márkákat néztük meg, és innen került ki a győztes is.

A választáshoz még néhány dolgot figyelembe vettem:

  • kis energia és vízfogyasztásúra van szükség, hiszen nyugdíjból is fenn kell tudni tartani
  • szabadon álló gépet szerettünk volna, mert az fér el a konyhájukban
  • 60 cm széles készüléket néztünk
  • 14 terítékes mosogató kapacitás kell, hiszen sokszor van az egész család náluk
  • mivel időseknek kell, könnyen kezelhető legyen, nagy kijelzővel
  • automata programokkal
  • rugalmas legyen a mosogatni való rendezése, hiszen van, hogy sokan vagyunk vagy, hogy nagyobb edényeket kell bepakolni
  • legyen benne vízvédelem, nehogy véletlenül is vízben ússzon a konyha

Megtaláltam a szüleimnek való tökéletes gépet. Nézze meg Ön is, és lepje meg vele szeretteit!

A kiválasztott a Bosch SMS68IW00E mosogatógépe!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 12.