Mi alapján választanak a magyar családok mosogatógépet? Bosch

mi alapján mosogatógép

Mi alapján választanak a magyar családok mosogatógépet?

Nemrég megkérdeztük vásárlóinkat, hogyan választanak mosogatógépet? Mire vágynak legjobban, és milyen nehézségekkel találkoztak a rendelés előtt! Ha Ön még mosogatógép vásárlás előtt áll, olvassa el figyelmesen korábbi ügyfeleink tapasztalatait!

Arra a kérdésre, hogy mi a legfontosabb szempont a mosogatógép választásban:

A vásárlóink 90%-a az alacsony energiafogyasztást jelölte meg.

Ahogy korábbi pl. hűtőgépekkel kapcsolatos felméréseink is mutatják, a magyarok számára mindennél fontosabb, hogy a választott készülék alacsony energiaosztályba tartozzon. A kitöltők 50%-a a termék márkájára és megbízhatóságára is ad. Az ismertebb márkák hitele is nagyobb.

Melyik márkában bízunk leginkább?

Korábbi felméréseinkhez hasonlóan most is a Bosch gyártó kapta a legtöbb szavazatot. A kitöltők háromnegyede jelezte, hogy ha a pénz nem számítana, ha tetszőlegesen választhatnának, Bosch gépekkel rendeznék be az otthonukat.

Mi okoz legnagyobb problémát a választásban?

Ügyfeleink 99%-nak az okozott fejfájást, hogy a hatalmas kínálatban megtalálják a legjobb ár/érték arányú készüléket. 

Az onlineMárkaboltjainkban épp ezért vásárlóinknak lehetőségük van arra, hogy személyesen, telefonos segítséget kérjenek. Szakértőink a telefonszámunkon (+36-1/4782-2128) várják hívását, így ha dilemmázik, ne habozzon, hívjon minket bizalommal.

Meglepő volt számunkra, hogy a mosogatógépek gyakorlati használatakor nem a variálható belső szerkezet és átrendezhető beltér – mint szempont vitte el a pálmát. Hanem a praktikus funkciókat pl. félprogram, gyors program, antibakteriális program sokkal fontosabbnak tartották a tapasztalt mosogatógép tulajdonosaink. 85%-uk számára ugyanis ezek a plusz adottságok számítanak leginkább a hétköznapokban.

Ezúton is köszönjük ügyfeleiknek, hogy a kérdőív kitöltésével visszajelzést adtak számunkra azokról a problémákról, amelyekkel a készülék vásárlása előtt találkoztak.

Nézze meg az onlineMárkaboltok oldalán a mosogatógépeket>>>

Válogasson a Bosch mosogatógépei között>>>

OnlineMárkaboltok vásárljának véleménye: "Mivel már négy nagygépet vásároltam Önöktől, mindennel meg voltam elégedve, pedig ebből kettőt még be is kellett szerelni (mosógép és mosogatógép), ami egy panelban igen kicentizett helyre megy. Soha egyik kolléga sem morgott, percek alatt megcsinálták. Ami a másik nagyon fontos, hogy elvitték a régi gépeket és a csomagolóanyadot, amiért külön hálás vagyok. Bármire lesz szükségem (azért remélem, hogy egyenlőre nem romlik el semmim) biztos, hogy Önöknél fogom először keresni. Üdvözlettel, Ági"  Olvasson további véleményeket rólunk >>>

Olvasson tovább:

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Mosogatógépek mosogatási ideje és gazdaságossága

A legjobb mosogatógépet keresi 2020-ban?

Miért nem kell leöblíteni az edényeit, mielőbb a mosogatógépbe helyezi?

Spóroljon a mosogatógéppel, Öko tippek!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 17.