Céges számlára vásárol? Vigyázat, nincs gyári garancia a háztartási gépekre! CSAK NÁLUNK!

Céges garancia háztartási gépekre

Megoldás a "CÉGES GYÁRI GARANCIA PLUSZ" szolgáltatás

Tanulságos történet: A garancia hiánya céges számlára vásárolt háztartási gépeknél

László, egy középkorú üzletember, mindig is gondosan ügyelt arra, hogy felesége, kényelmesen és problémamentesen végezhesse a házimunkát. Egyik nap úgy döntött, hogy meglepi egy új mosógéppel, amelyről úgy gondolta, hogy nagyban megkönnyíti majd a mindennapokat. Mivel cége számára is vásárolt néhány irodai eszközt, úgy határozott, hogy a mosógépet is céges számlára vásárolja meg, hiszen így egyúttal adózási előnyöket is élvezhet.

Az új mosógép tökéletesen működött és Kitti nagyon örült a meglepetésnek. Ám alig nyolc hónap múlva a mosógép váratlanul meghibásodott. László azonnal a jótállási papírok után nyúlt, hogy éljen a garancia adta lehetőségekkel. Ekkor döbbent rá, hogy a céges számlára vásárolt háztartási gépekre nem érvényes a gyári garancia.

Ez a felfedezés rendkívül elszomorította, mivel nem volt tisztában a szabályokkal. Hiába próbált tájékozódni, megtudta, hogy a céges vásárlások esetén csak 1 év szavatossági idő jár, és az is csak akkor, ha hibás teljesítésről van szó. Ahhoz, hogy érvényesíthesse a kellékszavatosságot, szakértői véleményre lett volna szüksége, ami rengeteg időt és energiát igényelt volna.

László, aki amúgy is elfoglalt üzletember, nem akart további erőfeszítéseket tenni az ügyben, és inkább úgy döntött, hogy vesz egy új mosógépet, ezúttal magánszemélyként, hogy biztosan élhessen a garanciával, ha ismét probléma merülne fel.

Az ideális mosógép keresése közben, hívta fel az onlineMárkaboltok szakértőjét, aki megoldotta a problémáját!

Hogyan vásárolhat mégis jótállással/garanciával vállalkozásként az onlineMárkaboltokban?

 Jó hírem van, Cégként is élhet GARANCIÁVAL!

Ha vállalkozásként szeretne biztos lenni abban, hogy a vásárolt háztartási gépek is garanciával rendelkeznek, a HOMEFORT onlineMárkaboltban van egy egyszerű megoldás: 

  1. Válassza a HOMEFORT gépeket: A HOMEFORT termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, ideálisak céges vásárlók számára is, amennyiben nem ipari felhasználásra szánják. 
  1. Kosarába tegye a „CÉGES GYÁRI GARANCIA PLUSZ” szolgáltatást: Ez a kiegészítő szolgáltatás biztosítja, hogy a céges vásárlásokra is kiterjedjen a 3 év garancia. 

Mi pontosan a „CÉGES GYÁRI GARANCIA PLUSZ”?

A „CÉGES GYÁRI GARANCIA PLUSZ” egy különleges szolgáltatás, amely 3 év garanciát biztosít minden HOMEFORT termékre céges vásárlások esetén is, feltéve, hogy a termékeket nem ipari felhasználásra szánják. E szolgáltatás igénybevételével a garanciaidőn belül ingyenes javítást vagy cserét biztosítunk a meghibásodott termékekre.

Így Ön gondtalanul használhatja a megvásárolt terméket annak ellenére, hogy céges számlára vásárolta. Ezzel a szolgáltatással elkerülheti a kellemetlenségeket, amikor a szerviz esetleg a céges számla miatt elutasítaná a garanciális javítást.

László esete figyelmeztet bennünket arra, hogy mennyire fontos előre tájékozódni a vásárlási feltételekről és a garanciális jogokról. Így elkerülhetjük a későbbi kellemetlenségeket és bosszúságokat.

TUDJON MEG TÖBBET A CÉGES GARANCIA PLUSZ*-RÓL >>>

MEGNÉZEM A HOMEFORT onlineMárkabolt háztartási gépeit >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 28.
Mennyibe kerül egy konyha berendezése háztartási gépekkel?

komplett konyha

Fél millió forintnál kevesebbért berendezem a konyháját háztartási gépekkel!

Álmaid konyháját nem kell vagyonokért megvalósítani. Blogunkban bemutatjuk, hogyan alakíthatod ki stílusos és funkcionális konyhádat félmillió forint alatt. Összegyűjtöttük a legjobb tippeket és megoldásokat, amelyekkel költséghatékonyan valósíthatod meg konyhai terveidet. Legyen szó bútorról, készülékekről vagy dizájn elemekről, segítünk, hogy minden részlet tökéletes legyen a költségvetésed keretein belül.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 27.
Barátságos árak, megbízható működés a HOMEFORT mosógép és szárítógépeknél

Válasszon otthonába illő szettet!

Külön mosógép és szárítógép vásárlása számos előnnyel járhat. Először is, mindkét készüléknek megvannak a maga specializált funkciói és beállításai, amelyek optimalizálják a mosási és szárítási folyamatot az adott típusú ruhákhoz és szennyeződésekhez. Például a mosógép különböző programokat kínál pamut, szintetikus, vagy éppen kényes anyagokhoz, míg a szárítógép különféle szárítási programokat biztosít pamut, gyapjú, vagy akár speciális ruhadarabokhoz. Ezen kívül, külön gépek használata lehetővé teszi, hogy egyszerre mosson és szárítson, ami időt és energiát takarít meg a háztartásban. 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 03.
Vélemények a HOMEFORT márka termékeiről

homefort vélemények

Szinte mindegyik 5 csillagos!

A HOMEFORT márka kiemelkedik a háztartási gépek piacán, különösen a megbízhatóság és az egyszerű használat terén. Termékkínálatuk magában foglalja a mosogatógépeket, szárítógépeket, mosógépeket, beépíthető sütőket, főzőlapokat és hűtőszekrényeket, melyek mind 3 év gyári garanciával érhetők el. A felhasználók értékelik a készülékek energiahatékonyságát és praktikus kialakítását, ami jelentősen megkönnyíti a mindennapi háztartási feladatokat. Fedezze fel a HOMEFORT előnyeit!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 29.