Legnépszerűbb hűtőink

legnépszerűbb hűtőink

Legnépszerűbb hűtőink 2017 év elején

Mit mondanak a vásárlók a kedvenc gépeikről? Háztartási gépet nem lutrira vásárol az ember. Sokszor tapasztaljuk, hogy a vásárlók, mielőtt hozzánk fordulnak, alaposan felmérik a kínálatot, összehasonlítják a gépeket és utánanéznek, melyik mit tud.

Természetesen nemcsak a technikai paraméterek fontosak, vásárláskor a gyakorlati tapasztalatokra kíváncsi leginkább az ember.

Mit mondanak azok, akik már használják a gépet?

Ebben a blogcikkben bemutatom Önnek a legnépszerűbb hűtőinket, és arra is kitérek, vásárlóink miért pont őket választották.

Az első helyezett jócskán megelőzte a másodikat, így méltán nevezhetjük aranyérmesnek. :)
Ez a gép nem más, mint a Whirlpool ART 6503/A+ Alul fagyasztós beépíthető hűtőszekrény.
Jó ár/érték arányú készülék, amely ráadásul beépíthető, így egy modern konyhában is ideális társ. Nincs benne NoFrost funkció, de FrostLess rendszere csökkenti a jégképződést, így a leolvasztásra ritkábban lesz szükség.
Azok a vásárlóink, akik már legalább 2 hónapja használják a készüléket, a következőt mondták el róla:
„…nagyon csendesen működik, keveset fogyaszt, praktikus elrendezésű (a belső része könnyen variálható, így sok mindent el lehet benne pakolni. Hátránya, hogy mivel egy beépíthető modellről van szó az űrtartalma kisebb”
A további vásárlói véleményeket a termék adatlapján, a>vélemények fülrekattintva olvashatja.

A második helyezett a Bosch KGV39VL31S Alul fagyasztós hűtőszekrény.
Ezüstérmesünk kicsivel drágább, és cserébe számtalan okos funkcióval és hasznos kiegészítővel kecsegtet.
Ilyenek például a szuperfagyasztást, a Low Frost, ami csökkenti a jegesedést, a Crisper Box, ami segít abban, hogy a zöldségek és a gyümölcsök hosszabb ideig maradjanak frissek.
Ez a hűtő kevesebbet fogyaszt az előzőnél (A++ energiaosztályba tartozik).
A vásárlók imádják ezt a modellt. Főleg a Crisper boxot, amelyben egyedileg szabályozhatja a páratartalmat. Mivel hatalmas a kapacitása, sok polca van, nagyon sok minden belefér. Keveset fogyaszt, és a kivitelezése is nagyon elegáns.

A további vásárlói véleményeketa termék adatlapján, a vélemények fülre kattintva olvashatja.

A harmadik helyezett ebben a félévben a Bosch KGV36VL32S Alul fagyasztós hűtőszekrény, ami nagyon hasonlít az előzőhöz, abban különbözik tőle, hogy egy picit kisebb (az ezüstérmes Bosch nettó űrtartalma 344 liter, míg a bronzérmesé 307 liter).
Ez a készülék se No Frost-os, ugyanakkor megvan benne a jegesedést csökkentő funkció (LowFrost), így bármelyiket választja, nem kell a klasszikus hűtőleolvasztási macera miatt aggódnia.
Szintén vannak benne praktikus adottságok, pl. CrisperBox, átrendezhető variálható belső szerkezet, szuperfagyasztás…
A vásárlóink azért szeretik, mert nagyon csendesen dolgozik, nem is lehet hallani, mikor működik. Ezen kívül nagyon praktikus a polcrendszere, jól kihasználható, könnyen el tud benne pakolni. Hátránya, hogy nincs hozzá jégkocka fagyasztó tálca.

Megnézem a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

Mivel ez egy 2017-es cikk, előfordulhat, hogy a készülékeket már nem áruljuk. Kérem, hívja fel háztartási gép szakértőnket, hogy ajánljon másik készüléket Önnek. +36-1/478-2128

Többet szeretne a hűtőszekrényekről megtudni?

Olvassa el a Hűtőszekrény értelmezéshez idegenszavak szótára c. cikkünket.

Nézze meg a Érzelem és értelem a hűtőválasztáskor c. humoros írásunkat.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.