Jura Smart Connent - Okos kávéfőző

jura smart kávéfőző

Kötelező elolvasni, ha reggel kávéillatra szeretne ébredni!

Nagyon lassan nyílnak ki a szemeim kora hajnalban: pontban 5:50-kor. Megdörzsölöm őket, hunyorgok, próbálok fókuszálni valami fényforrásra, a vékonyan beszűrődő reggeli fényre. A család még tovább alszik és álom illat lengi be a teret.

De tudom, hogy fel kell kelni, hiszen anya vagyok. A takaróm és az ágyam puha érzését nem akarom elveszíteni, csodás érzés ahogy körbefonja a testem. Kidugom a lábam, és nem akarom, hogy egy újabb nap kezdődjön, csak aludni akarok még. Persze a telefonomon a szundi nem hagy…. 

Nagy nehezen kimászok a férjem mellől, és elcsoszogok a kávéfőzőig. Az a régi típusú kávéfőző, amibe minden alkalommal vizet és kávét kell rakni, és ha nem rakom össze tökéletesen, takaríthatom az egész konyhát. Milyen jó lenne, ha valaki az ágyba hozná az éltető nedűt… amitől kinyitom a szemem, és amikor belekortyolok már érzem, egy újabb nap, egy jobb nap kezdődik!

 

De minden megváltozott :)

A férjem meglepett egy Jura kávéfőzővel, melyet nem kell minden alkalommal megtöltetni, mert a tartályokba több kávé és víz fér, el sőt tejtartálya is van. Az én kedvencem a könnyed, habos latte. Ebből a Jura kávéfőzőből ez is csak egy gombnyomás, és a többrétegű ízbomba kicsorog.

És most jön a csúcs!!!

Amikor reggel nyílnak a szemeim az okostelefonom riasztására, lenyomom a telefont, és azzal a mozdulattal megnyomom a kedvenc kávém ikonját, és a csodagép csészéjébe, már csorog is a nedű. A Jura Smart Connect lehetővé teszi, hogy okostelefonról, vagy tabletről irányítsam a kávéfőzőt, így valóra vált az álmom. Az ágyból főzöm a kávét! Na, jó azért ki kell menni a csészéért, de a kávé terjengő illatára sokkal könnyebb felkelni. Ez az igazi luxus. Már csak Mikrobi (a fiatalabbaknak lehet a Wall-e is) hiányzik, hogy behozza az ágyamba a csészém. Szerintem pár év múlva ez is meglesz.

Kattintson ide, és nézze meg ezt az eszméletlen kávéfőzőt!

Főzzön kávét az ágyból!

Az új "JURA Smart Connect"-et csatlakoztatni kell a kávéfőzőhöz, és vezeték nélkül működtetheti, és programozhatja gépet. Különböző kávébeállításokra van mód. Például beállíthatja a kávé mennyiségét, erősségét vagy hőmérsékletét.  A táblagépen minden kávékülönlegességet egyedivé szabhat, mivel a különböző beállításokat, saját megjelenítési képpel és névvel elhelyezheti bárhol a kezdőképernyőn. Így tényleg egy gombnyomás lesz a kedvenc specialitását elkészíteni, csak ne felejtsen csészét alátenni.

Az alkalmazás naprakészen tartja a gép működésének módját is, hasznos grafikákkal és frissítésekkel. Figyelmeztetések fognak megjelenni, mint pl.: "Töltse fel a kávébab tartályt" vagy "Üres víztartály" annak érdekében, hogy a készülék mindig készen álljon.

A letölthető applikáció iOS, és android eszközökkel egyaránt működik.

A Jura Smart Connect jelenleg csak a Jura kávéfőző gépek néhány meglévő modelljével kompatibilis, ezért figyeljen rá, hogy azok közül válasszon!

Smart Connect kompatibilis Jura kávéfőzők

Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja kávégép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 12.