Kétszer gyorsabb mikrohullámú sütő

kétszer gyorsabb mikro

Kétszer gyorsabb mikrohullámú sütő

Ismerje meg a kétszer gyorsabb mikrót mely süt, főz, párol! Helyettesítheti vele akár a hagyományos sütőjét is.

Jól vizsgáztak a mikrohullámú sütők!

A 2018-as évben 50 mikrohullámú sütőből 50 volt szivárgásmentes a tudatos Vásárlók által végzett teszten. Ezzel együtt azt is el lehet felejteni, hogy a mikró használata rákkeltő, ugyanis a WHO szerint a forgalomban lévő mikrohullámú sütők sugárzása nem éri el a 0,005 wattot négyzetcentiméterenként, ami a maximális engedélyezett határérték.

Így bátran kijelenthetjük, hogy nem káros a mikrohullámú sütőben készült étel, és sugárzásnak se vagyunk általa kitéve.

Ismerje meg a Whirlpool ChefPlus mikrohullámú sütőt

A ChefPlus az intelligensebb főzés mellett teszi le a voksát. Az egészséges, olaj nélküli sütés hozzájárul az élet minél teljesebb élvezetéhez. A Whirlpool mikrohullámú sütő kényelmes használatot és teljes szabadságot biztosít, hogy az idejét úgy tölthesse el, ahogy szeretné.

Crisp funkció - egészséges, ropogós, olaj nélküli sütés
Most az olajban sült ételek - például chips vagy rántott hal - csodálatos zamatát gyors, stresszmentes és egészséges módon biztosíthatja. A DualCrisp segítségével kívül ropogós, belül omlós az étel. A DualCrisp használatakor az étel hihetetlenül ropogós lesz, a speciális kettős hullám besugárzó rendszernek köszönhetően, amely alulról és felülről egyaránt tökéletesen megpirítja az ételt. Az egyik hullám besugárzó a teljes sütőtérbe sugároz, és az ételt célozza. A második, a speciális crisp tálba irányítja a hullámokat, amelyet ezáltal magasabb hőmérsékletre képes fel hevíteni. Ez az eljárás teszi lehetővé, hogy az étel megsüljön és minden oldalról ropogós legyen, ugyanakkor belül ízletesen omlós maradjon, és megőrizze állagát, zamatát és tápérték.

Tökéletes ételek a Chef menü segítségével.

A Chef menü egy sor automatikus receptet kínál, amelyek garantálják a tökéletes eredményt kedvenc ételei elkészítésekor, felengedése és újramelegítése során is. Használja a Chef menü gombot, és válasszon a sokféle előre beállított, többek között a Crisp funkciót is használó program közül, hogy a legegyszerűbb módon készítsen tökéletes ételeket.

Könnyű tisztítás az AutoClean segítségével
Az AutoClean funkció segítségével erőfeszítés nélkül biztosíthatja a makulátlan tisztaságot. Egyszerűen helyezzen egy edényben vizet a mikrohullámú sütőbe, indítsa el az AutoClean funkciót, és a gőz gyorsan fellazítja az étellerakódásokat, amelyek így könnyedén letörölhetők.

Hagyományos sütőhöz hasonló főzés a légkeverés segítségével
A légkeveréses rendszer a hagyományos sütőkhöz hasonló eredményt biztosít, a ventilátor a hőt az étel felületére irányítja - ez a titka annak, hogy az étel belül megőrzi omlósságát és nedvességtartalmát!

Újramelegítés és felengedés

A ChefPlus kiválóan teljesít az újramelegítés és felengedés mindennapi feladataiban, a homogén hullámkibocsátó rendszer segítségével ragyogó eredményt biztosít. Az egyedülálló rendszernek köszönhetően megmarad az ételek állaga, színe és megmaradnak a benne lévő vitaminok. Az étel megjelenése és zamata olyan, mintha frissen készítette volna! A Crisp technológiával együtt használva rendelkezésre áll egy kenyér felengedés funkció is, amely visszaadja a tökéletesen ropogós kérget és a frissen sült kenyér zamatát.

Ismerje meg a Whirlpool MCP 346 SL Szabadon álló mikrohullámú sütőt, mely elegáns fekete kivitellel, és elképesztő tudással rendelkezik >>>

Válogasson kedvére a Whirlpool szuper mikrohullámú sütői között >>>

 

Ezek is érdekelhetik:

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Milyen mikrohullámú sütőt válasszon 2018-ban?

Legfontosabb elvárások egy hűtővel szemben

A vasárnapi reggeli lelke, a házi kenyér tökéletes receptje!

Fontos különbség mosogatógépek között

Megbízható mosógép, amely pénzt spórol nekünk.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.