Ajándékot kap új mosógépe, mosogatógépe és szárítógépe mellé 2024-ben!

ajándék mosógép, mosogatógép és szárítógép mellé 2024

Kihagyhatatlan Ajánlat Ajándékkal: Mosógépet, Szárítógépet vagy Mosogatógépet Keres? Most Ajándékkal Várjuk!

Ha éppen háztartási készülék vásárlását tervezi, most igazán különleges lehetőséget kínálunk Önnek. Nálunk nem csak egy megbízható mosógéppel, szárítógéppel vagy mosogatógéppel gazdagodhat, hanem ajándékokkal is, ráadásul a legjobb feltételekkel! Fedezze fel egyedülálló ajánlatainkat, és élvezze a kényelmet és a hosszú távú biztonságot, amit háztartási gépeink nyújtanak.

Ajándékok minden vásárlás mellé!

HOMEFORT mosógép mellé: 120 mosásra elegendő mosólap ajándékba

A HOMEFORT mosógépek nem csak megbízhatóságukkal tűnnek ki, hanem környezetbarát megoldásaikkal is. Most, ha egy HOMEFORT mosógépet választ, ajándékba adunk egy csomag Love Planet mosólapot, amely 120 mosásra elegendő. Tisztítsa ruháit környezetkímélő módon, és élvezze a magyar családok igényeire szabott mosógépek minden előnyét!

Ajánlatunk érvényes: 2024.08.16-tól a készlet erejéig.

Kattintson ide a részletekért >>>

 

Ingyenes beüzemelés HOMEFORT mosógépek, szárítógépek és mosogatógépek esetén

HOMEFORT ajándék beüzemelésMost a promócióban szereplő készülékek (mosógép, mosogatógép, szárítógép) vásárlásakor a beüzemelést is ajándékba kapja. Nem kell szerelőt hívnia, mert szakértő kollégáink ingyen beüzemelik az új készüléket. A szolgáltatás értéke 8 990 Ft, de most Önnek teljesen díjmentes!

Az ingyenes beüzemelés tartalmazza a készülék kicsomagolását, bekötését a víz- és csatornahálózatra, valamint a villamos hálózathoz való csatlakozást. Ezen felül gondoskodunk arról is, hogy készüléke tökéletesen szintben legyen, így az azonnal használatra kész!

Ajánlatunk érvényes: 2024.02.07-től visszavonásig

Kattintson ide a részletekért >>>

 

További mosógép szárítógép mosogatógép ajándékkal 2024-ben ajánlatunk? 

Az alábbi két ajánlat még szuper ajándékot tartogat Önnek, ismerje meg ezeket is: 

10% pénzvisszatérítés Bosch szárítógépekre

Amennyiben öntisztító kondenzátoros Bosch szárítógépet vásárol, most 10% pénzvisszatérítést kap. Nem kell mást tennie, mint a vásárlást igazoló számlával regisztrálni a promóciós oldalon, és élvezni a megtakarítást.

Energiaspórolás minden szárításnál az öntisztító kondenzátorral.

A regisztráció kizárólag névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó Áfa-s számlával lehetséges.

Az ajánlat a 2024.09.01. és 10.15. között vásárolt, és a promócióban részt vevő termékekre érvényes.

Részletekért kattintson ide >>>

 

Finish kapszulák Bosch mosogatógép mellé

"Bosch és Finish, kész a meló - a foltoknak végleg helló”

ajándék finish kapszula bosch mosogatógéphez


2024. szeptember 15. és november 15. között minden Bosch mosogatógép vásárlása mellé 5 hónapra elegendő Finish mosogatókapszulát adunk ajándékba. Nincs más dolga, mint regisztrálni új készülékét a MyBosch felületen, és máris élvezheti a tisztaságot, amit a világelső mosogatógépek és a Finish kapszulák biztosítanak.

Részletekért kattintson ide >>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

extra garancia háztartási gépekhez ingyne

  • Hosszú garancia: A HOMEFORT háztartási készülékekhez 3 év gyártói garanciát biztosítunk, de most 5 év extra garanciát is kaphat!
  • Gyors és akár ingyenes szállítás: Rendelje meg online, és élvezze a gyors kiszállítást, ráadásul sok esetben ingyenesen!
  • Környezetbarát megoldások: Gondoskodunk arról, hogy készülékei energiatakarékosak legyenek, és a környezetet is kíméljék.

Ne hagyja ki ezeket a kihagyhatatlan ajánlatot ajándékkal!

Tekintse meg kínálatunkat, és válasszon mosógépet, szárítógépet vagy mosogatógépet, amely most ajándékkal és extra kedvezményekkel várja Önt!

Az onlineMárkaboltok "Magyarország legnagobb háztartási gép webáruháza” így óriási árukészlettel várjuk!

Onlinemárkaboltok kínálata >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Szept 10.
A legfontosabb mosogatógép funkciók - HOMEFORT

HOMEFORT köteleő mosogatgep

Kötelező mosogatógép funkciók.

Az otthoni életünk megkönnyítésének és komfortjának növelésének egyik elengedhetetlen eszköze a mosogatógép. Ha Ön is fontolóra veszi egy ilyen háztartási gép beszerzését, akkor most segítünk eldönteni, milyen funkciók kötelezőek a mosogatógép választásnál.

A HOMEFORT mosogatógépeinek gyártását piackutatás előzte meg, amely a magyar családok elvárásait vizsgálta. Így ezek a készülékek azokat a funkciókat, opciókat tartalmazzák  melyekre igazán szükség van, a felesleges opciók nélkül. Nézzük meg együtt ezeket.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Szept 27.
Hogyan válasszunk szárítógépet?

hogyan válasszunk szárítógépet

Hogyan válasszunk szárítógépet?

A szárítógép praktikussága kétségtelen, vásárláskor mégis visszatartó erő, hogy közismerten emeli a fogyasztást, és így a kiadásokat is. Szerencsére a korszerűbb típusok gyártásakor a tervezők igyekeztek megoldást találni erre a problémára, és olyan takarékossági funkciókkal szerelték fel a gépeket, amelyekkel hatékonyabban működik. Mindenesetre számos szempontot figyelembe vehetünk, ha a számunkra legideálisabb szárítógépet szeretnénk kiválasztani.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.