Láthatatlan hűtő

Beépíthető hűtőszekrény a konyhában

Láthatatlan hűtő

Önt is zavarja, hogy szem előtt vannak a kis- és nagyháztartási gépei? Rejtse el őket a kíváncsi szemek elől! Vásároljon beépíthető készülékeket, amelyek beleolvadnak konyhájába, így annak egységes stílusát sem törik meg.

Nemcsak a mosogatógépet, a hűtőszekrényt is álcázhatja bútorlappal, így senkinek sem fog szemet szűrni, és konyhát sem csúfítja el egy nagy fehér láda a sarokban.

A Liebherr kínálatában számos, professzionális beépíthető hűtőszekrényt talál, amelyek előnyös kinézetük, és "rejtőzködési képességük" :) mellett számos extrával kecsegtetnek.

Biztos lehet abban, hogy az ételei hosszú ideig megőrzik frissességüket az állandó hőmérsékletnek és folyamatos levegő keringetésnek köszönhetően. A NoFrost készülékek elvezetik a páratartalmat, így a fagyasztótér mindig jégmentes marad, és az élelmiszerek sem fognak bederesedni. Leolvasztásra pedig egyáltalán nem lesz szükség.

Az állandó vízcsatlakozású ICE Maker jégkocka készítővel minden alkalommal a legjobb minőségű jégkockákat veheti ki a hűtőből. Mindegy, hogy egy hűsítő italról van szó, amellyel saját magát szeretné meglepni… vagy egy nagy baráti összejövetelre kerül sor, a kikapcsolható IceMaker mindig rendelkezésére áll.

A Prémium kategóriás BioFresh készülékekben a BioFresh rekeszeket a továbbfejlesztett Soft-telescopic rendszerrel szerelte fel a gyártó. Segítségével a rekeszeket 90°-os szögben teljesen kihúzhatja, így a ki-bepakolás sokkal kényelmesebb lesz.

Apropó pakolás! Főleg a jól megrakott hűtőkben probléma, hogy nehezen tájékozódunk, sokáig tart megtalálni, amit keresünk. A LED fényoszlopok megoldják ezt a problémát. Egyenletes megvilágításuknak köszönhetően semmi se maradhat rejtve az Ön szeme elől.

A készülékek vezérlésére sem lehet panaszunk, hiszen a prémium elektronika és az innovatív érintőszenzoros (Touch) kezelési felület biztosíték arra, hogy a választott hőmérséklet állandó lesz a készülékben. Ezt a hőfokot egyébként a MagicEye LCD-kijelzőn keresztül könnyen leolvashatja.
Ha egy nyitás után elengedi az ajtaját, akkor sem fog becsapódni, hiszen a SoftSystem ajtópánt csillapítja a becsapódás erejét, és egyenletes, zajmentes, finom záródást tesz lehetővé.

Nézze meg Liebherr  hűtőszekrényeinket, és ha bármilyen kérdése van a termékekkel, vagy a rendeléssel-szállítással kapcsolatban, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a + 36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet:

Legfontosabb a fagyasztó választásnál

Ami a hűtőgépek mögött van

Legfontosabb elvárások egy hűtővel szemben

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.