2024-ben is a Legnagyobb 100% magyar e-kereskedelmi cégek között az onlineMárkaboltok

onlinemárkaboltokról 2024

Miért érdemes az onlineMárkaboltot választania? A GKID 2024-ben is nyilvánosságra hozta a legnagyobb forgalmú online kereskedők magyarországi rangsorát. Az onlineMárkaboltok a 100% magyar tulajdonú e-kereskedelmi cégek között a 13. helyet foglalja el.

Az onlineMárkaboltok ilyen előkelő helyezése nemcsak a cég számára jelent elismerést, hanem a vásárlóknak is számos előnyt kínál.

De miért érdemes az onlineMárkaboltokat választani?

 

Íme néhány ok, amelyek miatt ez az e-kereskedelmi cég kiemelkedik a többi közül, és miért éri meg itt vásárolni.

1. Megbízhatóság és minőség

HIVATALOS FORGALMAZÓ

Az onlineMárkaboltok "A Hivatalos Forgalmazó" közel 30 éve magyar vállalkozásként  bizonyítja megbízhatóságát és a magas minőséget. A vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy amit rendelnek, az pontosan olyan lesz, mint ahogy azt a weboldalon látták. A termékek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, így a vásárlók mindig a legjobb minőséget kapják. 

2. Magyar tulajdon és hazai gazdaság támogatása

Az onlineMárkaboltok 100 %-ban magyar tulajdonban van, ami azt jelenti, hogy a vásárlók a hazai gazdaságot támogatják minden egyes vásárlásukkal. Ez különösen fontos, mivel a helyi vállalkozások támogatása hozzájárul az ország gazdasági fejlődéséhez és munkahelyeket teremt.

A vállalkozásunk már 5 éve megkapja a szerethető munkahely címet. Ez azt jelenti, hogy mi tényleg szeretünk itt dolgozni és lelkesen oldjuk meg feladataink, hogy Ön maximálisan elégedett legyen!

3. Kiváló ügyfélszolgálat és szakértői tanácsadás

Az onlineMárkaboltok kiemelkedő ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely gyorsan és hatékonyan segít a vásárlóknak bármilyen problémával vagy kérdéssel kapcsolatban. Az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy bármilyen gond esetén azonnali és hatékony megoldást kapnak. 

Kérdése van, segítünk Önnek! itt tájékozódhat: Szakértői szaktanácsadás

A leírás a kép alatt folytatódik.

onlinemárkaboltokról 2024

4. Széles termékválaszték

A webáruház széles termékkínálattal rendelkezik, amely kielégíti a legkülönfélébb vásárlói igényeket is. Legyen szó háztartási eszközökről vagy kerti, barkács gépekről. Az onlineMárkaboltok minden kategóriában bőséges választékot kínálunk.

5. Kedvező ár-érték arány

Az onlineMárkaboltok versenyképes áron kínálja termékeit, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy jó ár-érték arányban vásárolnak. Gyakori kedvezményeiS ajánlataik révén még nagyobb megtakarítást érhetnek el.

6. HIVATALOS PLUSZ GARANCIA magánembereknek a hosszútávú védelemért

Kiterjesztett garancia háztartási gépek

Egyre gyakrabban tapasztalható, hogy a háztartásunkban használt készülékek, televíziók nem sokkal a gyártói jótállási idő lejárta után hibásodnak meg. Ezek esetében – tehát nagy értékű háztartási gépeknél  – érdemes lehet elgondolkozni a  kiterjesztett garancián.

Az ilyen típusú készülékeket hosszú távra vásároljuk és sajnos a javításuk általában elég költséges, emellett sok esetben még körülményes is, ezért érdemes ezekre hosszabb távú, kiterjesztett, vagyis a HIVATALOS GARANCIA PLUSZ-al vásárolni, mely jelenleg nálunk DÍJMENTES!

7. CÉGES VÁSÁRLÁSHOZ GARANCIA 

Kiterjesztett garancia háztartási gépek

A céges vásárlásoknál nincs GARANCIA, csak kellékszavatosság. Azaz vállalkozásként,- azaz ÁFA-s számla esetén- amennyiben hibás terméket vásárol, a Ptk.-ban foglalt kellékszavatossági jogát érvényesítheti a vásárlástól számított 1 éves elévülési határidőn belül. Vállalkozásként ezt a jogát úgy tudja érvényesíteni, ha bizonyítja, hogy a hiba oka már a vásárláskor megvolt a termékben és ezt nem a rendeltetésellenes használat okozta. Ennek bizonyítására független szakértői vélemény bekérése szükséges.

Az onlineMárkaboltok a HOMEFORT termékekhez biztosít Garanciát a cégesvásárlásokhoz is!

HOMEFORT háztartási készülékeknél céges vásárlás esetén is biztosíthatja a „CÉGES GARANCIA PLUSZ” szolgáltatás igénybevételével a készülék 3 év gyártói garanciát, amennyiben nem ipari felhasználásra vásárol. Ebben az esetben ugyanaz a gyári jótállás/garancia vonatkozik Önre, mint a magánszemélyeknél.

Tudjon meg többet, ide kattintva!

8. Gyors és rugalmas szállítás

A gyors és rugalmas szállítási lehetőségek révén a vásárlók rövid időn belül kézhez kaphatják megrendeléseiket, akár más másnap! Az onlineMárkaboltok többféle szállítási opciót kínál, sőt beépítést, próbaindítás sőt SZÉPSÉGGARANCIÁT ad. Budapesti raktárában személyes átvételt is biztosít, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb megoldást. 

Összefoglalva, az onlineMárkaboltok kiváló választás mindazok számára, akik megbízható, minőségi és kedvező árú termékeket keresnek, miközben a hazai gazdaságot támogatják. A 13. helyezés a GKID rangsorában is azt bizonyítja, hogy a cég méltán népszerű a vásárlók körében. Ne habozzon, válassza az onlineMárkaboltokat a következő vásárlása során!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 30.