Legnépszerűbb mikrohullámú sütőink

Bosch HMT84M654 Beépíthető mikrohullámú sütő

A legnépszerűbb mikrohullámú sütő 2016-ban

Ha Ön is mikró vásárlás előtt áll, segítek a döntésben. Összegyűjtöttem legnépszerűbb készülékeinket, és azt kis megmutatom, mit mondtak róluk vásárlóink, akik már néhány hónapja otthonukban használják őket.

Online rendeléskor rendkívül jól jön, ha más vásárlók véleményére támaszkodhatunk. A készülékek kívülről nagyon hasonlítanak egymásra, a különböző „csoda-funkciók” pedig általában nem sokat mondanak egy átlagembernek. Mindannyian gyakorlati tapasztalatokat szeretnénk hallani, mielőtt otthonunkba kerül a kiszemelt masina, és meg akarunk bizonyosodni arról, hogy akik korábban megvásárolták, elégedettek voltak vele.

 Aranyérmes modellünk a Bosch HMT84M654 Beépíthető mikrohullámú sütő, amelyet akkor ajánlok Önnek, ha beépíthető készüléket keres. Kiolvasztásra, melegítésre, sőt még ételek elkészítésére is használhatja. A vezérlése az érintőszenzoros kezelésnek köszönhetően szuper kényelmes. Nagyméretű, digitális kijelzője precízen informálja a beállításokról. 7 automata programja is van, melyekkel pillanatok alatt elkészítheti a vacsorát, csak az étel súlyát és a sütésmódot kell kiválasztania.

Az ezüstérmes helyezett a Whirlpool AMW 1401/IX Beépíthető mikrohullámú sütője, ami ár-érték arányban egy igazán kiváló választás. Vásárlóink azért szeretik, mert pillanatok alatt felmelegíti az ételt, halkan dolgozik, és a tudása is professzionális. Hátránya között említik, hogy az űrtartalma kisebb (20 literes), így ha Ön nagycsaládos, vagy nemcsak a reggeli kakaó melegítésére, hanem étel elkészítésére is szeretné használni. Digitális, piktogramos kijelzője pontosan mutatja a beállításokat. A teljesítményét 5 fokozatban állíthatja. Grill, grill kombi, és Jet Defrost gyorskiolvasztó funkcióval is büszkélkedhet. A 3D mikrohullámrendszerrel a hagyományos készülékeknél 5x gyorsabban végez a kiolvasztással.

Bronzérmesünk ezúttal a Siemens HF24M564 szintén beépíthető mikrohullámú sütője, amely felhasználóbarát vezérlőfelületével és energiatakarékos működésével lopta be magát a szívünkbe. Legyen szó kiolvasztásról, melegítésről, vagy az étel elkészítéséről – mindegyikben praktikus segítőtársa lesz. 7 sütőprogrammal rendelkezik, a digitális kijelzőn pedig pontosan láthatja az aktuális beállításokat. Süllyesztett kezelőgombjai stílusos megjelenést sugallnak.

Ha kérdése van a termékekkel, vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, illetve mivel ez a lista 2016-os, és azóta nem áruljuk ezeket a készülékeke, de szakértőink tudnak ajánlani Önnek új korszerű mikrohullámú sütőt, keressen minket a  + 36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.