A legvilágpiacképesebb, magyar tulajdonú e-kereskedők között az onlineMárkaboltok

onlinemárkaboltok díj

Bizonyított az onlineMárkaboltok!

A HungarEcomm Stars lista a legdinamikusabban növekvő és legvilágpiacképesebb, magyar tulajdonú e-kereskedőket gyűjti össze.

2024-ben összesen 47 cég került a listára, amely a szakma krémjét tartalmazza – a felső egy ezreléket, akik jó példával szolgálhatnak a magyar vállalkozásoknak.

Miért hozták létre a HungarEcomm Stars listát?

Az e-kereskedelem Magyarországon – és a régióban is – jelentősen bővül majd a következő 10 évben. Becslések szerint 2035-re az 25%-os részesedést is elérheti a teljes kiskereskedelmi forgalomból.

Így tehát a magyar gazdaságban meghatározó szerepe lesz, azonban nem mindegy, hogy kik fogják dominálni – külföldi vagy magyar cégek?

Erre a kérdésre csak mi magyar vállalkozók, és Önnök magyar vásárlók, tudjnak majd választ adni, hiszen rajtunk áll, képesek leszünk-e felvenni a kesztyűt.

Reményre ad okot, hogy már most is számos hazai sikertörténetet láthatunk. Ezek a cégek kiemelkedő eredményeket értek el, többen közülük meghatározó szerepet vívtak ki a régióban is. Vannak köztük most növekedésnek induló vállalkozások és már sok éve a pályán lévő nagyágyúk is. A közös bennük az, hogy jó eséllyel mind meghatározó szereplők lesznek a hazai vagy régiós piacon.

Kik a díjazottak?

A HungarEcomm Stars Díj keretében összeállt egy lista, amely a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező hazai e-kereskedőket gyűjtötte össze és rangsorolta egy összetett szempontrendszer alapján.

Gazdasági, szakmai és piaci pontszámokat súlyozva összesen 47 cég került fel a palettára. Ők azok, akiket a magyar e-kereskedelem csillagainak tekinthetünk, akiket érdemes figyelemmel kísérni, tanulni tőlük és inspirációt meríteni a példájukon keresztül.

A legvilágpiacképesebb, magyar tulajdonú e-kereskedők között az onlineMárkaboltok!

emelkedő csillag díj

Miért fontos Önnek ez mint vásárlónk?

Ez a díj nemcsak a mi vállalkozásunknak jelent komoly elismerést, hanem vásárlóink ​​számára is fontos üzenetet hordoz. A HungarEcomm Stars listája olyan cégeket emel ki, akik nemcsak a jelenben teljesítettek kimagaslóan, hanem hosszú távon is jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy megbízható, innovatív vállalkozásból vásárolhat, amely folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobban nyújtja Önnek.

Az elismerés és az, hogy az élvonalba tartozunk, azt is jelzi, hogy stabil és megbízható vállalkozásként hosszú távon is itt leszünk, így ügyfeleink számíthatnak ránk a vásárlás után is. Ez a biztonság és elérhetőség különösen fontos, amikor egy nagyobb beruházást, például háztartási gépet vásárolnak, hiszen a mi felelősségünk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa a termék teljes élettartama alatt.

Forrás: https://hungarecommstars.hu/

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 04.
2024-ben is a Legnagyobb 100% magyar e-kereskedelmi cégek között az onlineMárkaboltok

onlinemárkaboltokról 2024

Miért érdemes az onlineMárkaboltot választania? A GKID 2024-ben is nyilvánosságra hozta a legnagyobb forgalmú online kereskedők magyarországi rangsorát. Az onlineMárkaboltok a 100% magyar tulajdonú e-kereskedelmi cégek között a 13. helyet foglalja el.

Az onlineMárkaboltok ilyen előkelő helyezése nemcsak a cég számára jelent elismerést, hanem a vásárlóknak is számos előnyt kínál.

De miért érdemes az onlineMárkaboltokat választani?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 30.
Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk!

pénzügyileg stabil tanusítvány

3 éve töretlenül a legmegbizhatóbb cégek közé tartozunk!

Vásárlóink bizalmáért megéri a sok munka, melyet a Dun & Bradstreet Tanúsítvány is igazol!

2022-2023-ban a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk töretlenül már 3 éve!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette. Ezért fontos a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, amely segítségével vásárlóink, szállítóink, munkavállalóink felé is bizonyíjuk, sőt tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Okt 18.