Mélyhűtő láda. Professzionális Liebherr készülékek

professzionális hűtőládák

A Liebherr professzionális mélyhűtő láda családja modelfrissítésen esett át.

A professzionális Liebherr mélyhűtő ládák ideálisak mind a háztartások, mind a vállalkozások számára. Ezek a készülékek kimagasló teljesítményt nyújtanak, így hosszú távon biztosítják az élelmiszerek optimális tárolását. Az energiatakarékos működésüknek köszönhetően nemcsak a környezetet kímélik, hanem a rezsiköltségeket is csökkentik. A robusztus kialakítás és a minőségi anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A praktikus belső elrendezés, a könnyen nyitható fedél és a csendes működés tovább növeli a felhasználói élményt. Az állítható hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi a különböző típusú élelmiszerek biztonságos tárolását. Összességében a Liebherr mélyhűtő ládák minden igényt kielégítenek, és kiváló választást jelentenek azok számára, akik magas színvonalú és megbízható tárolási megoldást keresnek.

Az új  Liebherr EFL típusokat a piaci igényekhez igazították.

Előnyök:

Robusztus dizájn kifejezetten professzionális környezethez

Alacsony energiafogyasztás az optimalizált szellőzésnek köszönhetően

Rozsdamentes acél tetővel is elérhető

LED világítás

Cserélhető szigetelő gumi 

Új EFL opcionális tartozékai:

Kosarak a tárolt áruk az élelmiszerek egyszerű elrendezéséhez.

új mélyhűtőládák liebherr

Két méretben elérhető (270 mm és 210 mm szélesség). Minden EFL modellhez tökéletes.

Magasított görgők     

15 cm magas görgőkkel készültek a hűtőládák, így a készülékek magassága 90 cm lett. A rozsdamentes fedelű változat, munkaasztalként is használható!

új mélyhűtőládák liebherr

Új EFL jellemzői: (Mélyhűtő láda)

Frost Protect

A készülékek alkalmasak alacsony környezeti hőmérsékleten üzemeléshez, akár -15°C-ig. Ha a környezeti hőmérséklet +10°C alá esik, akkor is hatékonyan tovább működnek.

Ezáltal a készülékek biztonságosan üzemeltethetőek fűtetlen helyiségekben is, mint raktár, garázs, pince.

StopFrost

A zárszerkezetbe szerelt nyomáskiegyenlítő szelepnek köszönhetően ritkábban kell leolvasztani a készüléket, kevésbé jegesedik a belső tér és könnyebb a fedél ismételt kinyitása (vákuum kiegyenlítése).

EFL készülékek:

új mélyhűtőládák liebherr

A professzionális Liebherr mélyhűtő ládák a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot kínálják mind a háztartások, mind az üzleti felhasználók számára. Ezek a készülékek a legújabb technológiák alkalmazásával készülnek, így garantálják az élelmiszerek hosszú távú, biztonságos tárolását.

Az első, ami kiemelkedik a Liebherr mélyhűtő ládáknál, az az energiatakarékosság. Az A++ és A+++ energiaosztályú modellek jelentősen csökkenthetik az energiafogyasztást, ami nem csak a környezetet kíméli, de hosszú távon a rezsiköltségeket is mérsékeli. Ez különösen fontos szempont lehet azoknak, akik nagyobb mennyiségű élelmiszert tárolnak.

A Liebherr mélyhűtő ládák robusztus kialakítása biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A készülékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. A belső tér kialakítása rendkívül praktikus, lehetővé téve a különböző élelmiszerek könnyű elrendezését és hozzáférését. Az átlátszó fiókok és rekeszek segítenek abban, hogy gyorsan megtaláljuk, amit keresünk, és mindent rendezetten tároljunk.

Tovább is van még: :)

A hőmérséklet-szabályozás egyik legfontosabb előnye a Liebherr mélyhűtő ládáknak. Az állítható hőmérséklet lehetővé teszi, hogy a különböző típusú élelmiszereket optimális körülmények között tároljuk, megőrizve azok frissességét és tápértékét. A készülékek emellett rendkívül csendesek, így nem zavarják a háztartás nyugalmát, vagy az üzleti környezetben végzett munkát.

Az egyszerű használat és a karbantartás is kiemelkedő szempont a Liebherr mélyhűtő ládáknál. Az ergonomikus fogantyúk és a könnyen nyitható fedél megkönnyítik a mindennapi használatot. A leolvasztás is gyors és egyszerű, köszönhetően a modern technológiai megoldásoknak, amelyek minimalizálják a jégképződést.

A Liebherr mélyhűtő ládák további előnyei közé tartozik a gyorsfagyasztás funkció, amely lehetővé teszi az élelmiszerek gyors lehűtését és fagyasztását. Ez különösen hasznos lehet, ha friss élelmiszert szeretnénk hosszabb ideig megőrizni. A biztonsági funkciók, mint például a hőmérséklet-riasztás, szintén hozzájárulnak a megbízhatósághoz, biztosítva, hogy mindig a megfelelő körülmények között tároljuk az élelmiszereket.

Összességében a professzionális Liebherr mélyhűtő ládák ideális választást jelentenek mindazok számára, akik magas színvonalú, megbízható és energiatakarékos tárolási megoldást keresnek. Legyen szó otthoni használatról vagy üzleti célú tárolásról, ezek a készülékek minden igényt kielégítenek, hosszú távon biztosítva az élelmiszerek biztonságos és hatékony tárolását.

Böngésszen az új és modern Liebherr hűtőládák között >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Okt 04.