Liebherr hűtők/fagyasztók legfontosabb tulajdonságai, amelyekkel hosszú távon tervezhet!

Frissesség kompromisszumok nélkül

Liebherr hűtők/fagyasztók legfontosabb tulajdonságai, amelyekkel hosszú távon tervezhet!

Fedezze fel gondtalanul használható Liebherr készülékeket, amelyek új mércét állítanak fel a frissentartási technológia, a hatékonyság és a dizájn terén.

Minden igény kielégíthető, a hűtők/fagyasztók legfontosabb tulajdonságai...

Bármekkora térrel és bármilyen igényekkel rendelkezik, a Liebherr mindig a megfelelő választás. Akár egy fagyasztóládára, akár egy hűtőszekrényre van szüksége. Akár egy hatalmas side-by-side hűtő-fagyasztó készüléket, egy szabadonálló vagy beépített készüléket, vagy akár egy kis méretű készüléket keres. Innovatív megoldásaik és a részletekre való odafigyelésük minden esetben az Ön előnyére válik. Mindent úgy terveznek, hogy biztosítsák élelmiszerei tartós frissességét.

 liebherr 15 évig hűtő

A minőség, amely 15 év után is minőség marad.

A minőségre való törekvésük még a legapróbb részletekben is tetten érhető. Mielőtt például egy ajtózsanért engedélyeznek, legalább 100 000 nyitási cikluson kell végigmennie. Az ajtózsanérhoz hasonlóan minden más funkcionális alkatrészt is alapos és intenzív tesztelésnek vetnek alá. Mindezt egyetlen céllal: annak biztosítása érdekében, hogy készülékeik hasznos élettartama legalább 15 év legyen.

liebherr 15 évig hűtő

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt oldalát és vásároljon a "Hivatalos Forgalmazótól!" >>>

Hosszú frissesség titka

Az ideális hőmérséklet mellett az optimális páratartalom is elengedhetetlen az élelmiszer tökéletes tárolásához. A Liebherrnél egy olyan, innovatív frissentartó technológiát fejlesztettek ki, amelyet évről évre tovább finomítanak. Így az ételek íze még több nap elteltével is friss marad, és nem veszítenek a bennük lévő vitaminokból és tápanyagokból sem. Minden élelmiszer-típushoz megvan a megfelelő frissentartási technológiák:

EasyFresh

Ideális a gyümölcsök és zöldségek tárolásához Itt a gyümölcsök és zöldségek csomagolás nélkül is jól érzik magukat. Ha ugyanolyan a hőmérséklet, mint a hűtőrészben, és légmentesen le van zárva a rekesz, a saláta például hét nap után még mindig friss és ropogós. 

liebherr 15 évig hűtő

BioFresh

A jól bevált BioFresh technológiának köszönhetően nem sokkal 0 °C felett, jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatja az élelmiszereket, mint a készülék többi részében. A légzáró Fruit & Vegetable rekeszben az ideális páratartalomnak köszönhetően a gyümölcsök és zöldségek tovább maradnak frissek. A húsok, halak és tejtermékek legjobb tárolási helye a Meat & Dairy rekesz.

liebherr 15 évig hűtő

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt oldalát és vásároljon a "Hivatalos Forgalmazótól!" >>>

BioFresh Professional HydroBreeze-zel

Egy hűvös pára, amely balzsamként takarja be a gyümölcsöket és zöldségeket, biztosítva a frissességük és állaguk megtartását – azt a bizonyos „wow-hatást” kölcsönözve gyümölcsei és zöldségei számára a BioFresh-Professional rekeszben.

BioFresh Professional Fish & Seafood rekesszel

A különösen érzékeny élelmiszereket, mint a halak és a tenger gyümölcsei, a legjobb jeges hőmérsékleten és alacsony páratartalom mellett tárolni. Az állandó -2 °C-os hőmérséklet a Fish & Seafood rekeszben ideális a hosszantartó, friss íz megőrzéséhez. 

liebherr 15 évig hűtő

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt oldalát és vásároljon a "Hivatalos Forgalmazótól!" >>>

DuoCooling – nincs kiszáradás

Minden hűtő-fagyasztó készülék alapfelszereltsége. A két teljesen elkülönített hűtőkör gondoskodik arról, hogy a hűtő- és a fagyasztórész között ne történjen légcsere. Élelmiszerei nem száradnak ki, és nem adják át a szagokat.

NoFrost – Nincs több leolvasztás

Az automatikus leolvasztási funkció garantálja a fagyasztott áru tartós frissességét. Az élelmiszerek köztes tárolására sem lesz szükség a kézi leolvasztás közben. Az állandóan optimális mélyhűtés megszakítás nélkül fenntartható.

Remélem átgondolja,a Liebherr hűtők/fagyasztók legfontosabb tulajdonságait, amelyekkel hosszú távon tervezhet!

Miért válassz a Liebherr hűtőket, fagyasztókat?

A Liebherr hűtők és fagyasztók kiválóan ötvözik a frissentartási technológiát, hatékonyságot és modern dizájnt. Minden igényt kielégítő termékkínálatuk között megtalálhatók a fagyasztóládák, szabadonálló és beépített modellek, valamint a tágas side-by-side készülékek is. A Liebherr készülékei hosszú távú minőséget garantálnak, 15 éves élettartamra tervezve. Innovatív frissentartási megoldásaik, mint a BioFresh és a DuoCooling, biztosítják az élelmiszerek tartós frissességét, páratartalmuk és hőmérsékletük optimális fenntartásával. Válasszon Liebherr-t, és élvezze a megbízható hűtést kompromisszumok nélkül!

Kérdése van, segítünk Önnek! itt tájékozódhat: Szakértői szaktanácsadás

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt oldalát és vásároljon a "Hivatalos Forgalmazótól!" >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Jún 18.
A büdös hűtőszekrény vége: A Liebherr FreshAir technológia csodája

szagmentes hűtőszekrény, nincs több büdös hűtő

A büdös hűtőszekrény problémájára van megoldás, amely egyszerűbb, mint gondolná, csupán jól kell választania. Képzelje el a következő helyzetet: egy hosszú nap végén hazaér, és úgy dönte, hogy megajándékozza magad egy finom vacsorával. Kinyitja a hűtőt, hogy elővegye a friss salátát, a zamatos tonhalat és a kedvenc sajtkülönlegességét. Ám ekkor csalódottan veszi észre, hogy a hűtőből áradó szagok egyesültek egy kellemetlen, kevert illattá. A sajt átvette a hal illatát, a saláta pedig valami furcsa, ismeretlen aromát hordoz. Milyen bosszantó tud lenni, amikor az ételek szagai összekeverednek és elrontják az élvezetet!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 28.
Legfontosabb a fagyasztó választásnál

fagyasztó választás

Legfontosabb a fagyasztó választásnál

Ezekre fokozottan figyeljen!

Egy rossz fagyasztó nem fagyasztja gyorsan az ételt, azaz a létfontosságú tápanyagok elveszhetnek. Néhány fagyasztó szupergyors, de másikaknak napokig tart, hogy az ételt biztonságos hőmérsékletre hűtsék. Amikor fagyasztóládát választ, több dologra kell odafigyelnie. Fontos az is, hogy kisebb lakásba választ-e fagyasztót, van-e sok mélyhűteni való élelmiszere, jobban szereti-e a fiókos megoldást, amihez nem kell mélyre hajolnia.

Összeszedtük Önnek a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyebb legyen a választás!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Ápr 12.
Ez a tudás nélkül ne vegyen hűtőszekrényt!

hűtővásárlás előtt

3 tulajdonság, ami nem hiányozhat a hűtőszekrényéből, fagyasztójából!

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, például energiahatékonyság, űrtartalom, funkciók és design. Bemutatjuk a legújabb technológiai fejlesztéseket és a különböző típusok közötti különbségeket, hogy segítsünk megtalálni az ideális modellt az igényeidhez és háztartásodhoz. Kiemeljük a legfontosabb szolgáltatásokat, amelyekkel könnyebbé válik mindennapjaid szervezése és életed kényelmesebbé tétele. Fedezd fel velünk, hogyan választhatsz okosan és gazdaságosan hűtőt, ami hosszú távon is megfelelő döntésnek bizonyulhat!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Márc 14.