Side-by-side hűtő tárolási megoldások a frissesség jegyében

LIEBHERR side-by-side

Miért érdemes Liebherr Side-by-Side hűtőt választani?

Side-by-side hűtő tárolási megoldások

Azok az emberek, akik extra tárolási lehetőségeket keresnek, gyakran érdeklődnek a side-by-side hűtőszekrények iránt.

A side-by-side hűtők egyik legnagyobb előnye a különálló hűtési rendszerek jelenléte, amelyek biztosítják, hogy a hűtő- és fagyasztórészek teljesen függetlenül működjenek.

Ez azt jelenti, hogy a két rekesz közötti levegőcsere elkerülhető, ami segít megakadályozni a szagok keveredését és az élelmiszerek kiszáradását. Ez különösen hasznos lehet, ha erős illatú élelmiszereket, például sajtot vagy tengeri herkentyűket tárol, mivel ezek szagát nem fogja átvenni a fagyasztott ételek, és fordítva​.

Ezek a hűtők a sokoldalúságukkal is kiemelkednek.

A Liebherr side-by-side modellek több különböző klímazónát kínálnak, így minden élelmiszer számára ideális környezetet biztosítanak.

A BioFresh sokféle technológia különösen hasznos, mivel alacsony hőmérsékleten és szabályozott páratartalom mellett hosszabb ideig frissen tartja az ételeket. A rekeszek pontosan szabályozhatók, így akár zöldségek, gyümölcsök, húsok vagy tejtermékek is optimális körülmények között tárolhatók.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a tárolási igényeinek megfelelően alakítsa ki a hűtőteret, miközben minimalizálja az élelmiszer-pazarlást.

liebherr-side-by-side előnyei

Tekintsük át a Frissesség technológiákat

Frissesség megőrzése gyümölcsöknél és zöldségeknél: Az emberek sokszor keresnek arra vonatkozóan, hogyan lehet megőrizni a gyümölcsök és zöldségek frissességét.

A Liebherrnek az alap EasyFresh rekesze is már több eltarthatóságot garantál, mint ha a normál térben tárolná a zöldségeit. A BioFresh rekeszek még hosszabb eltarthatóságot és már hús, hal, szalámi, sajt tárolására ideális fiókkal bőül. A HydroBreeze technológia a legújabb, és a leghosszabb tárolási időt biztosítja, és emellett különösen népszerű a Liebherr hűtők esetében, amely hideg párával védi a zöldségeket, így a finom levelű zöldségek és gyümölcsök tovább megőrzik frissességüket​. A BioFresh Professionál pedig a leginnovatívabb megoldást adja pl. a halak és tengeri herkentyűk tárolására is.

Nézzük a friss tárolás részleteit:

 liebherr-side-by-side előnyei

EasyFresh

– ideális a gyümölcsök és zöldségek tárolásához Itt a gyümölcsök és zöldségek csomagolás nélkül is jól érzik magukat. Ha ugyanolyan a hőmérséklet, mint a hűtőrészben, és légmentesen le van zárva a rekesz, a saláta például hét nap után még mindig friss és ropogós. 

liebherr-side-by-side előnyei

Az alábbi szabadonálló side-by-side hűtőszekrényekben találja az EasyFresh funkciót:

liebherr-side-by-side előnyei

BioFresh fiókok

liebherr-side-by-side előnyei

A jól bevált BioFresh technológiának köszönhetően nem sokkal 0 °C felett, jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatja az élelmiszereket, mint a készülék többi részében. Az ideális páratartalom mellett a zöldségek, gyümölcsök tárolására is alkalmas, és a Meat&Dairy rekesz, melyben pedig a húsok és halak megőrzik minden hasznos tápanyagukat.

liebherr-side-by-side előnyei

Az alábbi szabadonálló side-by-side készülékben találja meg:

liebherr-side-by-side előnyei

A következő technológia a BioFresh Plus

A BioFresh-Plus külön elektronikus vezérléssel rugalmas és precíz hőmérsékletszabályozást biztosít 0°C, -2°C vagy 6°C között, így a tejtermékeket, halat, húst, gyümölcsöt és zöldséget még tovább frissen tarthatja.

liebherr-side-by-side előnyei

Néha több páratartalom, néha kevesebb… mindez attól függ, hogy mi illik a legjobban az adott élelmiszerhez! A Liebherr BioFresh Plus készülékeiben a DrySafe és HydroSafe zónák optimális tárolási környezetet biztosítanak a különböző típusú élelmiszerek számára.

Az alacsony páratartalmú és alacsony hőmérsékletű DrySafe tökéletes hal, hús és tejtermékek tárolására – alapvetően a gyümölcsöknél és zöldségeknél alacsonyabb víztartalmú élelmiszerek tárolására. Fontos: a DrySafe-ben tárolt összes árut légmentesen záródó csomagolásban kell tárolni, hogy megakadályozzuk a kiszáradást. A DrySafe beazonosítható, mert nincs csúszó vezérlése.

A csúszózáras HydroSafe ('hydro'='nedves') ideális gyümölcsök és zöldségek, azaz magasabb víztartalmú élelmiszerek tárolására. A tolókapcsoló lehetővé teszi a páratartalom gondos szabályozását, és általános szabály szerint minél több árut tárol a HydroSafe, annál jobban ki kell nyitnia a tolókapcsolót, hogy a nedvesség keringhessen. A csúszóvezérlőn lévő ikonok jelentése a következő: egy csepp alacsony páratartalom, több csepp magas páratartalom.

Az alábbi Liebherr szabadonálló side-by-side készülékben találja a BioFresh plust:

liebherr-side-by-side előnyei

A legújabb innováció a BioFresh Professional HydroBreeze-zel – hűtsön úgy, mint egy profi

 liebherr-side-by-side előnyei

Ebben a rekeszben hűvös pára vonja be a gyümölcsöket és zöldségeket, biztosítja a frissességük és állaguk megtartását.

A HydroBreeze le fogja nyűgözni: a hideg köd a rekeszben uralkodó, kicsivel 0 °C feletti hőmérséklettel együtt biztosítja az élelmiszerek extra hosszú eltarthatóságát. Emellett nagyszerű látványt nyújt. A HydroBreeze 90 percenként bekapcsol 4 másodpercre, ajtónyitás esetén pedig 8 másodpercre.

BioFresh Professional Fish & Seafood rekesszel

liebherr-side-by-side előnyei

 – mintha frissen fogott halat venne a piacról. A különösen érzékeny élelmiszereket, mint a halak és a tenger gyümölcsei, a legjobb jeges hőmérsékleten és alacsony páratartalom mellett tárolni. Az állandó -2 °C-os hőmérséklet a Fish & Seafood rekeszben ideális a hosszantartó, friss íz megőrzéséhez. 

BioFresh Professional-al rendelkező szabadonálló side-by-side készülékek:

liebherr-side-by-side előnyei

Böngésszen a Liebherr side-by-side hűtőszekrények között >>>

 

 

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 11.
5 ok amiért mágnesként vonzanak a Liebherr hűtők

liebherr hűtő előny

5 ok amiért mágnesként vonzanak a Liebherr hűtők

Világbajnok előnyök a kombinált hűtőszekrényekben, melyek már nálunk is elérhetőek!

Sok kombinált hűtőszekrény csak egy hűtőkörrel rendelkezi. Tehát, amikor a hagyományos hűtőszekrényben a hőmérséklet emelkedni kezd, a fagyasztóból származó levegőnyílásokon keresztül hideg levegőt tolnak a hűtőszekrénybe, hogy visszaállítsák a kiválasztott hőmérsékletet. Ez nem ideális megoldás.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Szept 08.
A Liebherr hűtők 10 éves garanciája: Miért érdemes lecsapni az ajánlatra?

10 év garancia hűtőkre fagyasztókra

Új hűtőt keres? Szeretné hosszú távra tervezni, akkor a Liebherr mostani ajánlata egyenesen Önnek szól!

Kedves Olvasónk!

Ha új hűtőt keres, és szeretne hosszú távra tervezni, akkor a Liebherr mostani ajánlata egyenesen Önnek szól!

A cég, mely a hűtés és fagyasztás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, most 10 éves gyártói garanciát kínál készülékeire, melyek energiatakarékosak.
De miért éppen ez az ajánlat a legjobb választás az Ön számára? Mutatom!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 15.
Ami a hűtőgépek mögött van Liebherr cégtörténet

Liebherr cég

Ami a hűtőgépek mögött van Liebherr

Liebherr a német minőség

Ismerje meg a Liebherr kialakulásának történetét, azt, hogy hogyan jött létra a Liebherr hűtőszekrény, hol gyártják ezeket a minőségi hűtő- és fagyasztószekrényeket és válogasson kedvére a legkitűnőbb Liebbher hűtőszekrények és fagyasztók között.

Innovatív ötletek, modern kialakítás és átgondolt megoldások a magas kezelési komfort érdekében – ezek jellemzik a Liebherr háztartási gépek programját.

Ismerje meg a cégcsoportot!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.