Mi történik a Whirlpoolnál?

mi történik a whirlpoolnál 2018-ban

Mi történik a Whirlpoolnál?

Megvette az Indesitet a Whirlpool? Tényleg nem lesz Hotpoint? Vajon hogyan tovább, és milyen hatással lesz ez ránk Magyarországra?

Összeolvadások következnek be a Whirlpoolnál. Az Indesit és Hotpoint márkákat érínit a változás. A Whirlpool stratégiát vált idén, és kivonja a Magyar piacról a Hotpoint készülékeket. Az Indesit márka, pedig beolvadt a Whirlpool Corporation vállalatba.

A Whirlpoolnál lévő változások, hogy érintik a magyar piacot?

Már 2-2,5 éve kezdődött ez a folyamat Magyarországon, és 2018.04.01-én végre felkerült az i-re a pont. Így a Whirlpool Magyarország Kft. értékesíti az Indesit márkát is. Ez a márkák összehangolását is jelenti, illetve a gyári szállítások optimalizálódását és a raktárak is összehangolódtak. Ezáltal a kiszállítások gyorsabbak lettek, és jelentősen javultak a termékek elérhetősége. Európában ez az integrációs folyamat mértét tekintve az egyik legjelentősebb volt.

Fogyasztók számára jó hír, hogy ez a változás lehetőséget ad arra, hogy az Indesit és a Whirlpool termékek kombinálhatókká váljanak.

A Whirlpool Magyarország ügyvezető igazgatója jelentette be, hogy a jövőben a Hotpoint márka itthon nem lesz része a választékuknak. Természetesen más országokban továbbra is forgalmazzák, mert a vállalat egyik alappillére ez a márka.

 

Nézze meg nálunk, a hivatalos forgalmazónál, a Whirlpool készülékeketIndesit készülékeket!

Ha kérdése van, tanácstalan, hívja segítőkész és lelkiismeretes kollégáimat bizalommal, akik kötelezettség nélkül beszélgetnek Önnel, a tökéletes háztartási gép kiválasztása érdekében. Tel.: +36-1/478-2128

Olvasson vevő véleményeket az Online Márkaboltról:

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

Olvasok több véleményt >>>

Tetszett a cikkem? Hálálja meg egy Facebook megosztással!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Máj 14.