Miért kerül majdnem fél millió forintba egy mosógép?

élet pénz drága a mosógép?

Miért kerül majdnem fél millió forintba egy mosógép?

Tudja meg, és másképp fogja látni a világot...

A Bosch WAY328H0EU elöltöltős mosógép egy csúcs szuper készülék, de nagyon drága. Legalábbis sok átlagos magyar háztartás nem engedheti meg magának.

 

De mért kerül ennyibe? Tényleg drága lenne?

Szeretném leszögezni, hogy ez egy Bosch készülék. A mosógépeknél is vannak olcsóbb márkák és vannak minőségi, megbízható márkák. Mint pl. a futócipőknél. Ha az ember aszfalton szaladgál, akkor nem mindegy milyen cipője van. A névtelen 3-4000 Ft-os vagy egy Nike, Adidas 53-55.000 Ft-os. A térdünk, csípőnk nem játék… Így be kell ruházni, egy minőségi futócipőre, ami tényleg elnyeli a rázkódás és ütés erejét.

 

Tehát fontos a márka?

Tegye a kezét a szívére és gondoljon arra, hogy egy elektromosságot használó készülék áll a fürdőszoba, vagy konyha vizes padlóján. Bízna, egy ki tudja hol gyártott, és milyen veszélyes készülékben? Vagy kicsit hozzárak a pénzéből és megóvja a családját a veszélyes készülékektől?

Azt gondolom, hogy megegyezhetünk abban, hogy a márka fontos, mert akkor tudjuk biztonságiban magunkat és szeretetteinket.

Oké, de talál Bosch mosógépet 100.000-150.000 Ft körül is!

 

Ez igaz. De akkor a Bosch WAY328HOEU miért kerül sokkal többe?

Először is a Bosch mérnökei eszméletlenül értenek a gépekhez és fantasztikus dolgot találta ki, ami óriási segítség a mosásban. Ez a mosógép automatikusan felismeri a foltokat és beállítja az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. A folt típusok: bébiételek, a vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, a talaj / homok, fű, kozmetikumok, szőlőlé, csokoládé, piszkos zokni, izzadás, és a vér.

miért drága a mosógép

Nincs feleslegen elhasznált mosószer! Aztán az i-Dos funkció olyan intelligens, hogy önállóan beállítja az adagolásokat, így a tökéletes mennyiséget fogja elhasználni mosószerből, öblítőből vízből és energiából is, hiszen feleslegesen nem fog öblítő programot alkalmazni a gép. Akár 30% mosószert is megtakaríthat vele.

A XXI. században már szinte elvárás, hogy távolról kommunikáljunk. Nincs ez másképp a háztartási gépekkel sem. A Home Connect ezt lehetővé teszi. Készítse be a mosnivalót és indítsa el a munkahelyéről a mosási folyamatot. Közben ellenőrizheti, hol tart a gép.

Hatalmas XXL-es dobtérfogattal bír, így rengeteg ruhát vagy óriási pl. paplant is tud benne mosni. Ez a dob 65 literes és akár 9 kg ruhatöltettel is elbír.

Megbízható és maximális a vízvédelme. A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

EcoSilence Drive™ motorral rendelkezik, ami biztosítja a csendes megbízható működést, hiszen a Bosch 10 év garanciát vállal a motorra.

10 év garancia mosógép

A különleges kompakt motor (BLDC) egyenárammal működik, és az energiát minden lassító körülmény nélkül tudja átadni a készüléknek, melynek révén a mosógép a legjobb A+++ energiaosztályba sorolható. Ez a többi A osztályos készülékekkel szemben akár 32%* energia megtakarítást is jelenthet . Ezen motorok hosszú életűek és az AntiVibration Design™-nal együtt minden programnál érzékelhetően halkabban működnek.

10 év garancia. A súrlódás révén hő keletkezik, mely nem tesz jót a motornak. Az EcoSilence Drive™ motorok súrlódásmentesen működnek, így hosszú élettartamúak, melyet 10 évre garantálunk Önnek.

A energiaosztálya és besorolása ennek a gépnek az egyik legjobb, ami lehetséges. Amennyiben cseréli egy rosszabb típusú gépét, meg fog lepődi az áramszámla csökkenésén.

A vízfelhasználása nagyon alacsony . 9 kg ruhához átlagosan 57 litert a fogyasztás, de ennél kevesebb is lehet egy gyorsprogramnál.

Maximális centrifuga fordulatszám: 1600 ford./perc , mely használata után 44% nedvességtartalma marad a ruhának. Ez egy csúcsjó teljesítmény, hiszen a ruhából több mint a fele víztartalmat kipörgeti. Egy 1000 ford/perc centrifuga 62% nedvességtartalmat tud elérni.

Egy áltagos normál beszélgetés hangereje 60 dB. Ez a profi mosógép zajszintje 60°C fokos és teljes töltetű pamutmosás esetén:48dB (re 1pW)! Tehát halkabb, mint egy átlagos beszélgetés.

Mindegy hogy egy tárgyaláson volt, kocogott, vagy épp a barátaival bulizott farmerban és pólóban, mert ez a gép mindent tisztára most kímélő módon.

Programok: szivattyúzás, extra-öblítés/ keményítés, centrifugálás, tolltöltetű anyagok, farmer/fekete ruhanemű, függöny, 30°C, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, gyors/mix, kímélő automata, allergia plus, szuper gyors 30 és 15 perces program, automata intenzív, dobtisztító program emlékeztetővel, gyapjú, finom/selyem.

Ha csak fél órája van, akkor is beindíthatja, hiszen választhat extra gyors 15 perces programot, ha csak öblíteni akar, vagy csak kissé szennyezett a ruhanemű.

Amennyiben Önnek az éjszakai áram olcsóbb válassza a MIX csendes/MIX éjszakai mosást.

A csendes mosásért a készülék alul is hangszigetelt.

A hosszú működéséért és illatos ruhákért van benne dobtisztító program emlékeztetővel.

A legoptimálisabb mosásért az automatikus programoknál szenzorvezérelt a mosás és a mosószer adagolás is.

A VarioPerfect™ opcióval majdnem mindegyik program módosítható, így használhat kevesebb áramot az EcoPerfect(energia megtakarítás) opcióval, vagy ha siet SpeedPerfect (időmegtakarítás) aktiválásával kevesebb idő alatt futathat programokat.

A hatékony mosásért a Bosch kifejlesztette a Vario dobot, mely hullámos mintázatának köszönhetően a mosás még alaposabb lesz és közben a textíliákkal is kíméletesesen bánik. (a dob forgási irányától függően a mosóhatás intenzív vagy kímélő is lehet)

Nagyon egyszerű beállítani a használatát, hiszen a Magyar nyelvű nagyfelbontású TFT kijelző könnyen olvasható. A kijelzőn láthatja a programfutást, hőmérsékletet, centrifuga fordulatszámot, hátralévő időt és 24 órás időzítőt. Láthatja az iDos beállítást, és a fogyasztás kijelzést is.

Fogyasztáskijelzéssel Ö n pontosan tudja, hogy mennyi energiát és vizet használ fel a készülék.

Ha elfelejtett valamit, akkor utántölthet , illetve van szünet funkció is.

Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval. Megvilágított vezérlőgombokkal kezelheti és külön ki/be kapcsoló gombja van.

Ha bizonytalan az adagolásban, sincs gond, hiszen az öntisztító mosószertartály kijelzi, ha túladagolná a mosószert. Külön folyékony mosószer adagoló van benne a mai kor elvárásainak megfelelően.

Ha fél, hogy a meleg víztől összemegy a ruhája, minden programnál van lehetősége hideg vizes mosásra!

Kiegészítő opciók: Aqua plus, előmosás, halkabb mosás, vasaláskönnyítés, öblítő plusz, öblítő stop

Arról hogy egyetlen csepp víz se menjen kárba, intelligens ActiveWater™ technológia mindkét szenzora gondoskodik . A vízszintmérő méri, hogy mennyi és milyen a betöltött ruha vízfelvétele és meghatározza az automatikus programoknak az anyag fajtáját.
Az ActiveWater™ technológia második szenzorja, mely egy analóg átfolyás mérő, mindenkor számon tartja, hogy mennyi víz folyik a dobba . A vízszintmérő szenzorral együtt meg tudják állapítani, hogy mennyi öblítésre van még szükség. Ennek révén alacsony vízfogyasztás mellett a legjobb tisztítási eredmény érhető el.

Természetesen van benne dobkiegyensúlyozás mely a centrifugálás előtt eligazítja egyenlően a ruhákat a gépben. Az antivibrációs oldalfalak pedig segítik a dob kiegyensúlyozást és a stabilitás.

Nyugodtan foglalkozhat mással mosás közben, hiszen védelmet ad a gyermekzár.

A 32 cm átmérőjű ezüst-sötétszürke betöltő ablak akár 1800-ban is nyitható, így nem fog gondot okozni akár egy nagyobb pléd betuszkolása sem.

Nem kell félnie, hogy letörik az ajtózár, hiszen fémből készült a kar.

Fokozatmentes súlyautomatikával szerelték fel, így mindig a töltet mennyiségéhez tudja igazítani a mosógép a víz- és energiafogyasztását.

Gratulálok Önnek, ha idáig eljutott, hiszen mindent tud erről a mosógép csodáról, és már érti, hogy micsoda technikai felszereltséggel bír. Így már nem döbbenetes szám a közel félmillió forint érte. És a szuper jó hírem, hogy nálunk ezt a szédítően bámulatos mosógépet csak 332.900 FT-ért vásárolhatja meg!

Ezek után, döntse el, Ön, hogy drága ez a Bosch WAY328H0EU elöltöltős mosógép!

Ez a mosógép már nem elérhető, így böngésszen a Bosch mosógépeink között >>>

Hívja fel mosógép szakértőnket, aki segít Önnek hasonló mosógépet választani. +36-1/478-2128

 

Olvasson a hasznos írásokat:

2019 Bosch TOP legjobb mosógépek

Megbízható mosógép, amely pénzt spórol nekünk.

Száraz vagy nedves ruhát teszünk a mosógépbe?

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Mi a Bosch 3D-4D forró levegő technológiája?

16 tény, hogy miért érdemes régi sütője helyett modernet választania!

EZT TEGYE, HOGY SOKÁIG MŰKÖDJÖN A MOSOGATÓGÉPE

MIÉRT NE VEGYEN MOSOGATÓGÉPET?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.