Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Otthon melege csereprogramban is, vagyis állami támogatással is igénybevehető az alábbi hűtő és fagyasztó készülékek

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Otthon melege csereprogramban is, vagyis állami támogatással is igénybevehető az alábbi hűtő és fagyasztó készülékek

Megkapta az állami támogatást és döntenie kell? Tudja meg, mit tudnak a Gorenje hűtői és fagyasztói, így a döntés könnyű lesz. Amennyiben még sem biztos a döntésében, szakértőink segítenek Önnek a +36-1/478-212-as telefonszámon. Hívja fel ezt a telefonszámot hogy visszahívjuk, és kötelezettség nélkül beszélgethet hozzáértő kollégáinkkal.

· Keressen minket a támogatói okiratával és élvezze ki, hogy

  • 5 év garanciát kap ajándékba!
  • 20.000 Ft-ot beteszünk OnlinePénztárcájába, melyet 50 másik webáruházban is elkölthet!
  • minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett!

 

Akkor lássuk a Gorenje hűtő és fagyasztó specialitásait:

A Gorenje egyértelműen piacvezető a hűtő és fagyasztó készülékek között, ezt pedig az IonAir ionizációs technológiának köszönheti, amely felel a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ahhoz hogy a készülék minden sarkába eljusson ez a levegő, egy kiemelkedő ventillációs rendszer felel, amely a MultiFlow 360° elnevezést kapta.

Továbbá felszerelték egy Adaptív intelligens rendszerrel. Ez a rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi az utolsó egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásokat, és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését, úgy hogy az egyenletes belső hőmérsékletet eredményezzen az ideális klíma elérése érdekében.

Energia hatékonyság

Minden Gorenje hűtőszekrény azt a célt szolgálja, hogy ideális mikroklímát biztosítson, mindezt figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztás mellett. Ezt az inverteres kompresszor, a kitűnő szigetelés és a vákuumos panelek biztosítják. Az "A+++"-os készülékek akár 60 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak el, mint az "A" energiaosztályú modellek.

Energiatakarékosságért felel az EcoMode

Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható úgy, hogy energiatakarékos üzemmódban működjön, amikor az ajtó mindig zárva van.

Leolvasztás

Frostless rendszer biztosítja a ritkább leolvasztást

Kevesebb jég, alacsonyabb energiafogyasztás. A FrostLess rendszer jelentősen csökkenti a készülékben a dér, illetve jégképződést, így kézi leolvasztásra csak ritkán van szükség. Ezen felül a FrostLess rendszer hatékonyan hozzájárul az energiafogyasztás csökkenéséhez.

NoFrost Plus jegesedés mentességet biztosít

Az egyik legjobb hűtőrendszer a piacon. A fagyasztó rekeszbe szerelve megakadályozza a jégréteg kialakulását, ezáltal az energiafogyasztás mindig optimális, és leolvasztásra sincs szükség, hiszen nincs jégképződés.

Specialitások a teljesség igénye nélkül:

Hűtőszekrény és fagyasztó funkciók

A tökéletes zöldségekért, húsokért és gyümölcsökért…

VitaLight fény

A ConvertActive készülékekben található gyümölcs- és zöldségtartó rekesz speciális VitaLight készülékkel van felszerelve, amely meghosszabbítja az élelmiszer frissességét. A narancssárga fény spektruma lassítja a gyümölcsök és zöldségek érlelésének természetes folyamatát a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében.

CrispZone a HumidityControl segítségével

A friss gyümölcsök és zöldségek könnyebben rothadnak mint más ételek. A CrispZone, vagy FreshZone fiók megakadályozza ezt, így tovább frissek maradnak az ételeink.

A friss húsokat nem kell azonnal lefagyasztania, a ZeroZone fiókban sokáig elállnak.

A 0 ° C körüli hőmérsékletű fiók ideális friss vagy pácolt hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. Hosszabbítja az ételek frissességét, és megőrzi természetes lédússágát, tápanyagait.

Hasonló a FreshActive fiók is.

Ez a fiók ideális hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. A hőmérséklet néhány fokkal alacsonyabb mint a hűtőszekrény többi részében, ami jelentősen megnöveli a benne tárolt étel eltarthatóságát.

Az XtremeFreeze és a FastFreeze gyorsfagyasztást jelent.

Ha ez a funkció be van kapcsolva, a fagyasztó rekeszben elhelyezett élelmiszer a szokásos idő helyett kb. fele idő alatt lehűl, így gyorsabban fagyasztja le az élelmiszert, ezzel is az ételek romlását akadályozza meg.

A normál hűtőtérben is van Gyorshűtés.

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét 3 °C-ra csökkenti, ami a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet jelent, így a nagybevásárlás után hamarabb hűlnek le az élelmiszerek, ezzel tovább frissek maradnak.

Partit rendez és jó lenne, ha a fagyasztó is normál hűtőtérként működne?

Egy gombnyomással normáltérré alakítható mélyhűtővel rendelkeznek a Gorenje ConvertActive hűtőszekrények, felettébb praktikus, ha nagyobb hűtőtérre van szüksége. Tényleg csak egy gombnyomás és a fagyasztó normál hűtőtérré válik.

Speciális vezérlés LED kijelzőn

A LED-kijelzőn keresztül történő fejlett vezérlés lehetővé teszi a hűtő és a fagyasztó rekesz hőmérsékletének pontos beállítását a Superior modelleknél. Az XtremeFreeze, a FastFreeze, a SuperCool és az EcoMode funkciókat a megfelelő szimbólum gyengéd érintésével lehet bekapcsolni. Egy speciális jelzőlámpa és egy hangjelzés figyelmezteti a felhasználót a hőmérséklet hirtelen emelkedésére a készülékben.

Polcok, fiókok, tárolás:

Fagyasztóban XXL SpaceBox

Ez a fagyasztó fiók a legnagyobb a készülékben, így ideális olyan nagy ételek tárolására mint a pulyka, több pizza vagy akár sütemény.

SimpleSlide polcok

A hűtőszekrény ajtajában a magasságban állítható polcok könnyen mozgathatók felfelé vagy lefelé. Ezek legfeljebb 5 kg tárolására alkalmasak.

PullOut polcok

A meghosszabbítható vezetőkön lévő polcok lehetővé teszik a hűtőszekrény hátsó részén található élelmiszerek gyors és könnyű hozzáférését. Az edzett üveg polcok rendkívül tartósak és akár 22 kilogramm étellel is terhelhetőek.

MultiBox az ajtóban

A hűtőszekrény ajtajában lévő fedéllel ellátott többcélú tálca sajt, hagyma és más markáns illatú élelmiszerek tárolására használható. Frissen tartja az ételt.

Palacktartó

Palackokhoz a hűtőszekrényben külön tároló áll rendelkezésre. A tároló keret optimalizálása érdekében az üvegpolc alá van szerelve. Legfeljebb 9 borpalackot vagy 14 félliteres üveget tud rajta tartani két szinten.

Világítás

LED lámpa

A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony láthatóságot biztosít. Hasznos élettartama harmincszor annyi, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Akár fal mellé is teheti, az ajtót nem kell kitárni, hogy kicsúsztasson egy polcot!

SlotIn vagyis fal mellé is teheti a készüléket.

Végre a fal, vagy más készülék mellé is helyezhetjük a hűtőnket! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudjuk húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottuk ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényünknek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.

Állami támogatással: 

· Keressen minket a támogatói okiratával és élvezze ki, hogy

  • 5 év garanciát kap ajándékba!
  • 20.000 Ft-ot beteszünk OnlinePénztárcájába, melyet 50 másik webáruházban is elkölthet!
  • minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett!

* Az állami támogatás során onlinePénztárca használatot nem tudunk elfogadni. Ajánlatunk a 2018-ban meghirdetett Otthon Melege Program ideje alatt érvényes.

Nézze meg:

A hűtőgépeinket akár 45 000 Ft támogatással >>> 

Tudjon meg többet a hűtő/ fagyasztó szekrényekről:

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Állami támogatásos hűtők és mosógépek

Gorenje TOP fagyasztók 2018-ban

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Márc 05.