Milyen mikrohullámú sütőt válasszon 2018-ban?

Mikrohullámú sütő párbaj 2018! Megnéztem, hogy a magyar emberek milyen mikrohullámú sütőt vásárolnak 2018-ban.

2018-ban már eltelt 3 hónap vásárlásai alapján, kiderül hogy milyen mikrohullámú sütőt vesznek a magyarok

1/ A legtöbben a Gorenje márkát vásárolták. Széles a Gorenje mikrohullámú sütő kínálata, így elég nehéz kiemelni egy készüléket. De tudom, hogy ez érdekli Önt ezért kielemeztem a statisztikánkat, és azt kell mondjam, győzött a Gorenje MMO20DEII szabadon álló mikrohullámú sütő . Ez egy átlagos áru és tudású készülék, amely biztonságos. Kiemeli a többi közül a 8 rögzített programja és 5 főzési szintje.

2/ A második helyezet döntetlen lett. A Whirlpool és Samsung márkából szinte pontosan ugyan annyit vásároltak Önök.

Nem hiába a honlapunkon is kedvencnek van jelölve a Samsung MS23F301 EAS-EO szabadonálló készülék. 1150 W-os teljesítményével, digitális kijelzőjével és exkluzív kinézete felettébb tetszetős.

A Whirlpool a beépíthető mikrohullámú sütőknél a legnépszerűbb a Whirlpool AMW 730 NB , amely egy fekete 3D mikrohullámmal működő sütő amely 31 literes nagy terével és 6. érzék funkciójával és Crips funkciójával sokoldalú főzésre, sütésre ad módot.

3/ A Bosch márka a mosógépeknél, mosogatógépeknél az első helyzet, a mikrohullámú sütőknél a harmadik helyre állhatott csak fel. De ezen márka kínálatnál, nagy volt az összhang a vásárlásokat nézve, mert egy féle mikrohullámú sütőt választott a vásárlók fele. Ez a készülék a Bosch BFL554MS0 beépíthető mikrohullámú sütő amely a 21. századi embert maximálisa kiszolgálja, és kinézetében se fog csalódni.

Ez a néhány gép nagyjából lefedi a mikrohullámú sütők piacát, így nézze meg őket, és válasszon olyan készüléket, ami az Ön családjának a tökéletes.

Nézze meg sokféle, és magas minőségű márkás mikrohullámú sütőinket az onlineMárkaboltokban >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Máj 14.