Mire jó a hulladékkezelő?

hulladék tároló 21. század

Mire jó a hulladékkezelő?

Modern konyhába már modern hulladékkezelés is szükséges.

Ha konyhai hulladék, akkor szemetesvödör. Sokaknak meg sem fordul a fejében, hogy hatékonyabb módszer is létezik a szemét különválogatására, vagy precízebb tárolására. A klasszikus szemetesekkel az a bajom, hogy ha van fedelük, az csak annyit ér, hogy a szagok valamennyire bent maradnak.

A hagyományos billenő-fedeles szemetes teteje hamar koszolódik, főleg ha kisgyerek is van a családban. Még ha egy stílusosabb példányt sikerül beszerezni, azzal is az a baj, hogy a helyet foglalja, útban van, és akármilyen precízek vagyunk, általában a szemetes környékét sem sikerül makulátlanul tisztán tartani. Valami, mindig mellészóródik. :)

De mindenre van megoldás. A korszerű hulladékgyűjtő rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy a mosogató alá beépítve maximálisan kihasználják a helyet. Ha a szívén viseli a környezettudatosságot, és támogatja a szelektív hulladékgyűjtést, akkor egy többrekeszes típusnál külön válogathatja a szemetet, ami a szemétszállításnál is hasznára lehet, hiszen egyre több helyen láthatók szelektív konténerek.

Szelektív hulladékgyűjtő edények.

Nézzük a további előnyöket!

  • Könnyen tisztítható, és a szagokat sem engedi ki! A hulladékkezelő teteje jól záródik, így szagokat is benn tartja. Mivel a teteje fix, használhatja polcnak is, sőt egy praktikus rendszerező fiók kiegészítővel átláthatóan tárolhatja a háztartási kellékeket.
  • Praktikus és láthatatlan. A munkalapba építheti, így egyszerűen belesöpörheti a pulton keletkezett szemetet. Végre búcsút inthet a padlón keletkező morzsáknak.

Szagelzáró fedél, polc.

Mielőtt kiválasztaná a háztartásához illő modellt, ne felejtse el ellenőrizni, hogy a kiszemelt hulladékkezelőnek milyen funkciói vannak, és milyen méretű alsószekrénybe építheti be.

Pultba építhető kiegészítő hulladékkezelőkhöz

A hulladékkezelés része lehet a konyhamalac. Szintén láthatatlan segítőtárs, mert a mosogató alá szerelheti. Abban segít, hogy pillanatok alatt eltüntesse a szemetet: ugyanis az ételmaradékot apró szemcsékre darálja, így problémamentesen leengedni azt a szennyvízvezetéken. Hihetetlen, de az újabb szerkezetek akár nagyobb csirkecsontokkal is megbirkóznak, így csökkentheti a szerves hulladékot, és még kevesebb esélyt ad a szagoknak.

A hulladékkezelők beépítési módja.

Még egy szuper előnyt a végére. Ezek a készülékek teljesen maguktól, szinte észrevétlenül dolgoznak. Nem kell őket gondozni, karbantartani, tisztítani, használatukkor (kiválasztásukkor) csak arra figyeljen, hogy a hulladéktároló és a konyhamalac nem biztos, hogy elfér egymás felett!

Tekintse meg hulladékkezelő rendszereinket, akár szettben is, vagy azonnal szállítható, készletes hulladéktárolóinkat!

Tudjon meg többet a háztartási gépekről:

Tarol a hulladéktároló dizájn

Különlegesség, ami megkönnyíti a háziasszony életét!

Hulladékkezelő - konyhamalac újratervezve

Hogyan választunk mosogatótálcát?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.