Mit tudnak a mai mosógépek a régiekhez képest

régi vagy új mosógép

Mit tudnak a mai mosógépek a régiekhez képest

Felkészült az összes létező folttípus eltávolítására, mérnöki precizitással adagolja a mosószert, mosás után pedig kitisztítja a tartályát. Alkalmazkodik az Ön időbeosztásához, munkájában nem ismer megalkuvást. Nem eszik sokat, és halkan dolgozik. Igazi csendestárs a háztartásban. Mi az? :)

A válasz: egy korszerű mosógép!

A mosógépről Ön még mindig az ősmotoros Hajdu masinára asszociál, amely hangosan muzsikált, vedelte az áramot, vizet és működés közben körbetáncolta a fürdőszobát?
Felejtsen el mindent, amit eddig a mosógépekről tud! Megmutatom, mit tudnak a legkorszerűbb modellek!

  1. Folttisztítás mesterfokon: némely Bosch-típusnál akár 16-féle folttisztító programot is talál a paradicsomtól az izzadtságon át a fűfoltig.
    A Gorenje mosógépekben található StainExpert foltspecialista funkció a legmakacsabb foltokkal is szembeszáll. A babaruhára fröccsenő paradicsomszósz, a kiömlő, bor, céklalé, vagy a gyerekek nadrágját csúfító fűfolt eltávolítása többé nem okoz gondot.
  2. Nincs szükség a mosószer-adagolásra! A Bosch automatikusan adagolják a folyékony mosószert (i-DOS rendszer). Csak egyszer kell betöltenie a tisztítószert, az egyedülállóan intelligens szenzor felméri a ruha szennyezettségét, és milliliterre pontosan adagolja a szükséges mennyiséget.
  3. Nem Önnek kell kitakarítania a mosószer adagolótaz öntisztító mosószertartállyal rendelkező Bosch  elvégzi Ön helyett a piszkos munkát!
    Sőt! Egyes Gorenje mosógépekben SterilTub program is van, amely a mosógép belsejét (dobját) tartja tisztán.
  4. Nincs több kárba veszett mosószer! A speciális megtakarító rendszerű (DSS) Gorenje mosógépek megakadályozzák, hogy a víz beáramlása során mosószer szivárogjon el. Ezzel a mosószer költségek akár 20%-át is csökkentheti.
  5. Spórolás, ahogy Ön se csinálná jobban! A mai mosógépeket úgy tervezték meg, hogy minden erőforrásukkal olyan takarékosak legyenek, amennyire csak lehet.A Gorenje mosógépek Sensor IQ érzékelő technológiája felméri az anyag típusát, súlyát és ennek megfelelően állítja be a fogyasztást.
  6. Akár a hálószobába, az ágya mellé is teheti a mosógépet… ha Whirlpool Supreme Care mosógépet választ, ami a legcsendesebben dolgozik a piacon.
  7. Nincs több macerás programbeállítás, a programindítás csak egy gombnyomás! Az Indesit Innex sorozatba tartozó modelljeivel még egy gyermek is önállóan megbirkózik.
  8. Mosás alacsony hőmérsékleten ugyanolyan eredménnyel. A Whirpool Colours 15° C opcióval 15°-on moshat, ami az érzékenyebb ruhák színét és kinézetét se bántja. A tökéletes eredményt speciális dobmozgások támogatják.
  9. Nincs ideje kivenni a ruhát? NEm gond, mert 6 órán át frissen tartja a mosott ruhát a Whirlpool Freshcare funkció.

Ha bármilyen kérdése van a mosógépekkel kapcsolatban, vagy szeretné, hogy otthonába tényleg olyan masina kerüljön, amelyik megfelel mosási szokásainak, hívja mosógép szakértő kollégámat a + 36 1 478 2128-as telefonszámon.

Olvasson még a mosógépekről:

Megbízható mosógép, amely pénzt spórol nekünk.

Száraz vagy nedves ruhát teszünk a mosógépbe?

Mit hova kell önteni a mosógép adagolójában

Legjobb Whirlpool mosógépek 2019-ben

Büdös a mosógép? Tudja meg, hogyan kell a mosógépet szagtalanítani!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.