Mivel tud többet egy drága mosogatógép?

boldog a mosogatógépével

Az olcsó a drága, vagy felesleges a drága?

Kalandozzon el velem a mosogatógépek világába.

Amikor kinyitja a pénztárcáját, akkor olyan mosogatógépet kell vásárolnia, ami követi a piacot a fejlődést. Muszáj néha elolvasnia, és tudnia, hogy mi a trendi, hogy ne elavult technológiákat vásároljon.

Ismerje most meg, hogy mivel tud többet egy drága mosogatógép az olcsó mosogatógépnél. Miért érdemes kicsit többet összeraknia, és nem gagyi mosogatógépet vásárolnia.

Ebben a cikkben mindegy, hogy szabadonálló mosogatógépet, vagy beépített mosogatógépre vágyik, ugyan azok a paraméterek igazak a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépekre.

 

Első az anyagminőség és kinézete a mosogatógépnek

Fogjon meg egy olcsó mosogatógépet és egy drágábbat. Érezni fogja, hogy az olcsó mosogatógép szinte papír vékonyságú anyagból készült. A belseje ócska pvc és nem rozsdamentes acélból készül. Az olcsó mosogatógép nagyon hamar rozsdásodni kezd belül, míg a jó minőségű drágább mosogatógép nem. Továbbá az inox kinézetű mosogatógépeknél a jó minőségű mosogatógépek ujjlenyomat mentes bevonattal vannak ellátva, így nem kell naponta takarítani, hogy mutatós maradjon.

 

A tartók, fiókok és kosarak a mosogatógépben

Az előbb már említettem, hogy a minőségi mosogatógépek belül rozsdamentes acélból készülnek, de a tárolók is rozsdamentes acélból vagy jó minőségű pvc-ből, műanyagból készülnek. A frankó szabadonálló- vagy beépíthető mosogatógépekben a tárolók, fiókok testre szabhatók, több féle elrendezéssel rendelkeznek, lehajtható fogakkal, speciális tálcaszerű rekeszekkel. hogy segítsenek a kellemetlen alakú tárgyakat is kényelmesen beilleszteni.

 

Mosogatóprogramok sokasága

Természetesen akár egy 100.000 Ft szintű készülék is tisztán tartja az edényeket, de ha többet költ mosogatógépre, még jobb vagy hatékonyabb tisztítási technológiákat kap.

Nem kell a drágább mosogatógépeknél, leöblíteni a koszos edényt, és az odaégett maradékokkal is elbír. A hőcserélő megóvja az üvegpoharakat attól, hogy hőmérsékletváltozásnak legyenek kitéve, így nem repednek meg. Speciális programok sokaságára van mód, mely akár steril edényeket eredményez, a babáknak, vagy fertőző betegeknek.

 

Milyen csendes (vagy zajos) a mosogatógép

Egy másik figyelemre méltó különbség az, hogy a csúcskategóriás szabadonálló vagy beépíthető mosogatógépek gyakorlatilag csendesek - 40 dBA alatt (a készülék zajának mérésére szolgáló egység) ez azt jelenti, hogy alig hallható suttogás hangereje van. Összehasonlításképpen, az olcsó mosogatógépek akár 60 dBA feletti zajszinttel rendelkezhetnek, ami akár a normál beszélgetésnek felel meg- ez azt jelentheti, hogy talán versenyezni kell a mosogatógéppel, ha csevegni akarnak a konyhában.

 

Az internethez való csatlakozás képessége a mosogatógépeknél

A mai internetes világban a csúcsminőségű mosogatógépek kapcsolódnak a világhálóra. Tudja irányítani őket akár a munkahelyéről. Megnézheti, hol tart a mosogatási folyamat is. Összekapcsolhatóak akár több háztartási géppel.

Bővebben szeretne olvasni a mosogatógépekről:

Igaz, hogy egy 16 terítékes mosogatógép 9.5 liter vízzel elmosogat?

Miért nem kell leöblíteni az edényeit, mielőbb a mosogatógépbe helyezi?

Spóroljon a mosogatógéppel, Öko tippek!

TEKA mosogatógépek kis- és nagy családoknak

Fontos különbség mosogatógépek között

Mosogatógép tabletta teszt

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

Hogyan működik egy mosogatógép ?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Nov 22.