Mosogatógép – ahogy Ön szereti

mosogatógép ahogy Ön szereti

Mosogatógép, ahogy Ön szereti...

Mostantól nem kell aggódnia a magas fogyasztás miatt, hiszen a Gorenje mosogatógépei teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb

A Gorenje csúcskategóriás mosogatógépek nagyon hatékony energia-felhasználásúak. A legjobb modellek A+++ energia besorolásúak! Ezenkívül a mosás és szárítás minősége is A osztályú. Mostantól nem kell aggódnia a magas fogyasztás miatt, hiszen a Gorenje mosogatógépei teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb európai energiatakarékossági irányelveknek.

Emellett számos izgalmas és praktikus funkcióval teszik még kényelmesebbé a használatukat.

MultiClack rendszer

Ez a rendszer az egyik legkényelmesebb megoldás nagyobb edények, serpenyők, tálak és poharak mosogatásához! A Gorenje mosogatógépek felső kosarának magasságát három szinten állíthatja, így az alsóban kényelmesen elférnek a nagyobb tálalóedények (pl. pizzás tálak). A magasságállító rendszer a kosár két oldalán található, így a megemelése minden eddiginél könnyebb, még megpakolt állapotban is.

SpaceDeluxe, figyelemre méltóan tágas

A harmadik kosár révén akár 14 teriték is kényelmesen elfér a mosogatógépben. Végre nem jelentenek problémát az evőeszközök és a kis kávéscsészék, hiszen mindennek talál helyet a nagy kapacitású, praktikus szerkezetű készülékben. Ez nem csak a bepakolás miatt jó, hanem azért is, mert a mosogatóteret sokkal optimálisabban tudja kihasználni. Másrészt mivel a több tároló rekesszel megszűnik a zsúfoltság, így a vízsugarak is hatékonyabban látják el tisztító szerepüket.

TotalDry – teljes száraz étkészlet

Gorenje Totaldry rendszer

Viszlát nedves edények, vízcseppes poharak! Eljött a tökéletesen, csillogóan száraz edények kora! A mosogatási folyamat végén a gép ajtaja automatikusan kinyílik, aminek több előnye is van. Egyrészt láthatóan jelzi, mikor ért véget a program, másrészt ki sem kell nyitnia az ajtaját, rögtön nekiállhat a kipakolásnak. Harmadrészt pedig egy gyakorlati előny! :) Ugye Ön is tapasztalta már, milyen kellemetlen, amikor a frissen szárított forró edényeket megérintve megégeti a kezét. Ezeknél a modelleknél ez sem fordulhat elő, mivel az ajtónyitásnak köszönhetően az evőeszközök, tálak kellően lehűlnek, mire a pakolásra kerül sor.

Twist Rendszer – a kiemelkedő mosogatási eredményekért

A 45 cm keskeny mosogatógépekkel az a probléma, hogy a négyszögletes alakjához mért permetezett kar nem éri el a gép elejét és hátulját egyforma hatékonysággal. Ennek megoldására a Gorenje egy innovatív megoldással rukkolt elő! Egy speciális vízszóró kart fejlesztett ki, amely amellett, hogy tengelye körül forog, hosszanti irányban is mozog az elülső paneltől hátra és vissza. Így a víz egyenletesen jut el a mosogatógép minden részébe, és nem kell attól félnie, hogy az edényeken ételmaradékot talál. A tökéletes tisztaság mellett a rendszer előnye, hogy ezzel a megoldással a gép még kevesebb vizet és energiát használ.

Higiénikus program

Ez a program egy kiegészítő vizes öblítési fázist is magában foglal, amelyet egy sterilizáló hatású, meghosszabbított melegvizes mosás is követ (70 °C-on). A legtöbb baktériummal hatásosan bánik el ez a program, melyet főleg kisgyermekes családoknak terveztek, ahol különösen fontos, hogy a kicsik tányérja és palackjai fokozottan tiszták legyenek.

SmartLook – variálható zsanér, melyel Ön döntheti el az ajtónyitás irányát

Hogy a mosogatógép beépítését megkönnyítsék, a Gorenje egy nagyon trükkös megoldást eszelt ki. A készülék alsó részében az ajtó egy speciális forgópánttal van rögzítve, mely lehetővé teszi, hogy először kifelé mozduljon el, majd nyíljon. Ennek köszönhetően a mosogatógépet könnyebb beépíteni, mert nincs szükség a szekrény lábazat kivágására. Emellett a mosogatógépet tetszőleges magasságba építheti, így konyhája is sokkal esztétikusabb kinézetet kap.

AquaStop szivárgás elleni védelem

Az AquaStop biztonsági rendszernek köszönhetően a mosogatógépet akár éjszakára is bekapcsolhatja, vagy olyan időpontokban is üzemeltetheti, amikor nincs otthon. A vízkárok miatt sosem kell aggódnia, hiszen a víz szivárgása vagy ömlése esetén az AquaStop funkció automatikusan elzárja a vízellátást, miközben a szivattyú a maradék vizet kipumpálja a gépből. Az AquaStop teljes mértékben működőképes marad a berendezés élettartama alatt.

SpeedWash gyors mosás funkció

Akár feleidő alatt is végezhet a mosogatással a SpeedWash gomb egyszerű megnyomásával. Ez a funkció automatikusan beállítja az optimális tisztításhoz szükséges hőmérsékletet és vízmennyiséget, és a lehető leggyorsabban végez a szárítással. Fontos Ez a funkció a Super, Auto, Bio és Delicate programokkal használható.

QuickIntensive – rövid intenzív program

Az Intenzív program mosogatás minden fázisát, ezzel jelentősen csökkenti a teljes időtartamot. A kívánt hatás elérhető a mosogatógép teljes töltöttsége esetén is, az edények tisztítása gyorsabban történik, azonban az eredmény kitűnő lesz.

XXL - a következő generáció

A Gorenje exkluzivitása a teljesen integrált mosogatógép, amelyet kifejezetten magasabb emberek számára ergonomikus szekrénymagasságú konyhákhoz fejlesztettek ki. 86cm magasságával 4cm-rel magasabb a szabványos modellek magasságánál. Ennek köszönhetően extra űrtartalmat biztosít, és így valóban a legtöbbet hozhatja ki a gépből.

Gorenje mosogatógépeinkhez kattintson ide!

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja mosogatógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.

Gorenje mosogatógépek termékajánló