Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

mosogatógép cumisüveg, mellszivó

Fertőtlenítő, higiénikus mosogatógép funkciókkal biztonságos a cumi, mellszívó mosogatása mosogatógépben?

Amikor kisgyermek érkezik a családba, az azt jelenti, hogy az életünkben új fejezet kezdődik. Fontos, hogy gondoskodjuk előre olyan dolgokról melyek segítséget adnak, hogy könnyebben boldoguljunk az új helyzetben. Egy fiatal édesanya mindennapjai pedig igencsak kihívásokkal teli. A mosogatás pedig csak egy a sok teendő közül, ami komoly kihívást jelenthet. Azonban van egy élet könnyítő lehetőség: a cumisüveg és kiegészítői mosogatása a mosogatógépben.

Tehát szüksége lesz egy mosogatógépre! De milyent? Olyan kellene, amiben a cumisüvegeket, és a mellszívó részeit, tejtartót is sterilizálni lehessen, hogy a mosogatással együtt ez is megoldódjon, hiszen az ikrek dupla munkával és mosogatással járnak.

Szerencsére a mosogatógép gyártók már gondoltak erre, és megalkották az antibakteriális öblítés vagy mosogatás funkciót, így nem kell külön kifőzni, mikrózni a babák edényeit. A jó hír, hogy a mosogatógép nem válogat, ???? mindenféle cumisüveget és kiegészítőjével megbirkózik, legyen az szilikon cumi vagy műanyag hőálló edény, mindet örömmel elmosogatja.

A higiénikus cumisüvegért…

A különféle cumik és kiegészítők mosogatása során fontos, hogy a cumit mindenképpen vegyük ki a cumisüveg nyakából, mert a cumi és a műanyaggyűrű között a szennyeződés megbújhat. Ezenkívül, a mosogatógépbe helyezhető cumisüveg tartók és kosarak is rendelkezésre állnak, amelyek megakadályozzák, hogy a cumik elvesszenek vagy összezavarodjanak.

Mikor szükséges a sterilizálás?

Amennyiben nem sterilizáló, antibakteriális programos mosógépet választunk, ajánlatos sterilizálni a cumisüvegeket a baba pár hónapos koráig, amíg el nem kezd kúszni, mászni. Mivel akkor már mindenféle tárgyat és felfedeznivalót a szájába vesz, nem lesz annyira fontos a sterilizálás, elég egy magas hőfokú, minőségi mosogatás.

Mosogatógép ajánlás

Whirlpool WSFO 3O23 PF  keskeny szabadonálló mosogatógép 10 teríték, 9 L fogyasztás, 7 program, 43 db zajszint, E energiaosztály, Felső evőeszköztartó tálcával.

Ez a hosszú távra tervezett készülék higiéniai öblítés opcióval bír, így cumisüvegekhez is ideális. Késleltethető a mosogatás, sőt féltöltett opcióval is bír, így maximálisan alkalmazkodik Önhöz.  6. érzék funkciós és víz- és energiatakarékos a működése.

Végszó a cumisüveg mosogatásáról

A cumisüvegek mosogatógépben való mosása megkönnyíti a szülők mindennapjait, és időt és energiát takarít meg számukra. A mosogatógépek fejlesztése pedig arra törekszik, hogy a gyermekek kényelmét és biztonságát is szem előtt tartsa. Ne habozzunk tehát kihasználni ezt a praktikus lehetőséget, amely segíthet abban, hogy az édesanyaként vagy édesapaként töltött időt teljesértékűvé és kevésbé stresszesé tegyük. Az újabb generációs mosogatógépek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a cumisüvegek és kiegészítőik hatékony és higiénikus tisztítását.

Vélemények és tapasztalatok

A tapasztalt szülők is szívesen osztják meg véleményüket és tapasztalataikat az ilyen típusú háztartási gépekkel kapcsolatban. Sokan megerősítik, hogy az antibakteriális programok és a kifejlesztett mosogatótabletták valóban megbízhatóak, és nem csak a cumisüvegeket, hanem más gyermekedényeket is hatékonyan tisztítanak. Az ilyen mosogatógépek használatával az otthoni élet gördülékenyebbé válik, mivel kevesebb időt kell a mosogatásra fordítani, és több minőségi időt lehet szentelni a kisbabákra.

A mosogatógép kiválasztásakor fontos a család igényeinek megfelelő modellt választani. A Whirlpool mosogatógépek sok esetben rendelkeznek antibakteriális programmal, csendes működéssel és praktikus funkciókkal, amelyek a szülők és a gyermekek igényeire szabottak. Az ilyen gépek használatával a szülőknek több idő jut a kisgyermekekkel való interakcióra és a családi pillanatokra.

Bátran válasszuk tehát a modern technológiát és azokat az eszközöket, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A cumisüvegek mosogatógépben való mosása egy ilyen lépés, amely hozzájárulhat a családi élet minőségének javításához, és segíthet a szülőknek abban, hogy az értékes időt a gyermekeikkel töltsék.

Válogasson a Whirlpool onlineMárkabolt mosogatógépei között >>>

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Whirlpool mosogatógép használati útmutatók, jó tanácsok

Miért válassza a Whirlpool mosogatógépeket?

Mosogatógép programok

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 15.