Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

eszméletlen turmixgép

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmix!

Saját tapasztalatom alapján mondhatom, elképesztő ez a turmix gép

Sokoldalú, erőteljes és egészségesebb lesz tőle?

Kétségeim voltak, hogy megéri-e egy újabb háztartási gép vásárlása… Nem fog 2 hóna múlva a polcon porosodni? Elég erős-e ahhoz, hogy elbírjon mindennel? Tényleg gyors, és nem fog orrán száján kifolyni belőle az étel?

DE el kell mondjam, hogy a Bosch VitaBoost nagy szerelmem lett.

bosch trumix

Uncsi már, de tényleg egészségesebben eszem mióta megvan.

Tényleg eszméletlen gyorsan dolgozik, és nagyon könnyű vele bánni.

A jégkrémektől kezdve a leveseken át a turmixokig, mindenre alkalamas.

Tisztítása pillanatok alatt megvan.

Lássuk tapasztalatomon alapuló véleményem részletesen:

Állításom: Könnyű használni és tisztítani?

Nem kell aggódnia a bonyolult funkciók miatt, mivel minden gomb egyértelmű jelzéssel bír, így akár egy 7-8 éves gyermek is rájön arra, hogy kell használni.

bosch turmix

6 féle automatikus program gombja értelemszerű. Választhat shaket, turmixot, smoothit, jégkrémet, leveseket vagy szószokat. A csodás, hogy a gép tudja, mennyire daraboljon, turmixoljon a kiválasztott funkciókhoz. . Ezenkívül változtatható fordulatszám-beállításokkal és pillanat funkcióval is rendelkezik, amennyiben nem lenne elégedett a gép beállításaival. Elárulom, hogy nekem erre még nem volt szükségem, mert tökéletesen elvégzi a munkáját.

Észveszejtő, de van egy öntisztító programja is van. Természetesen a készülék alkatrészei mosogatógépben is biztonságosan tisztíthatóak.

VIZSGÁLAT: Milyen erős?

A VitaBoost egy hatalmas, 1600 W-os motorral rendelkezik, amelynek percenkénti 30 000 fordulat / perc, ez az óriási teljesítmény hatékonyan porlasztja az összetevőket és segít a napi vitaminigény kielégítésében. (Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az 1600W-os motorerő az 2,2 lóerőnek felel meg) Az ellenálló Tritan műanyagból készült kehely emellett ellenáll még a legkeményebb összetevőknek is, Szoktam készíteni, mogyoró, pisztácia krémet. Egy csodálatos kenhető pürét, szószt készít mely egészséges uzsonna az iskolában a gyermekeimnek. Ha valami hidegre vágyunk, bármilyen gyümölcsöt dobok bele jégkockával, és kész a házi limonádé, vagy mojitó. Ki mit szeret J Plusz, a nagy, két literes kancsó ideális nagyobb családok számára is.

KÉRDÉS: Milyen simán keveredik? Könnyű összetevőket kezelni?

Hat erős, kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amelyek képesek a gyakorlatban bármilyen típusú gyümölcsöt és zöldséget feldolgozni, akár rostosak is és finom és krémes eredményeket produkálnak. Az erős Tritan kannában akár nyers összetevőket is kezelhet a forró leves elkészítéséhez.

FONTOS!: Biztonságos a használata?

Biztos lehet benne, hogy a robosztus alapra helyezett Tritán keverőedény rendkívül tartós, összetörhetetlen BPA-mentes műanyagból készült, és mentes minden íztől és szagtól.

VÉGEREDMÉNY:

A kecses, mégis stabil Bosch VitaBoost MMBH6P6B- el könnyű munkát végezni legyen szó az étkezés előkészítésében, vagy az összetevők feldolgozásában, vagy akár egészséges italokat és lenyűgöző levesek készítésében. Nagy előnye hogy rengeteg így időt és energiát takarít meg a konyhában.

Nézze meg videónkat erről a szenzációs turmixgépről:

Olvasson tovább a háztartási gépekről:

Mi a Bosch 3D-4D forró levegő technológiája?

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Alulfagyasztós hűtők összehasonlítás

16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

Ne egy csatát nyerjen meg, hanem a szennyes ruhák elleni háborút!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.