Nincs több kimoshatatlan folt!

Piszkos cuki fiú 

Üdvözöljük a tiszta gyerekruhák világában!

Így lesznek vakítóan tiszták és illatosak a ruhák macera és plusz folttisztító szer nélkül.

Ha szeptember, akkor suli kezdés, ami a mosnivalók mennyiségén is azonnal meglátszik. Főleg azokban a családokban van ez így, ahol több gyerek van, és a napi ruházat mellé tesi vagy adott esetben edző ruha is érkezik a dobba. A gyerekek ráadásul sosem patika tiszták, így azt hiszem, szemükre se vethetjük, ha este hazaérkezve a nadrágon fűfoltok, a pólón csoki vagy paradicsomfolt „díszeleg”.

Ha eddig ilyenkor kétségbe esetten azonnal agresszív folttisztító szer után nyúlt, és leszidta a gyermekét, hogy már megint nem vigyázott a ruhájára, akkor van egy megoldásom az Ön számára. :) Ezentúl a szennyeződések miatt egyáltalán nem kell aggódnia, hiszen a folttisztító automatikával rendelkező Bosch mosógépek célzottan távolítják el a leggyakoribb, 16-féle makacs foltot anélkül, hogy a mosáshoz bármilyen extra mosószert kellene adagolnia.

Ezeknél a funkcióknál ugyanis a mosógép automatikusan a folt típusának függvényében állítja be az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. Természetesen a folttisztító programokat szabadon kombinálhatja bármelyik alapprogrammal.     

A profi Bosch mosógépekben ezen kívül két extra programot is találunk még, ami jól jöhet a hétköznapokban, ha gyerekei vannak. Az Allergia Plus magasabb vízszinttel, plusz öblítéssel eltávolítja a ruhákból a szövetekbe rejtőzött mosószer maradványokat.

A Sportruházat funkciónak is hasznát veszi majd, ha a gyerekei edzésre, például focira járnak. Ez a program ugyanis a speciális anyagú, és izzadt sportruhákból is pillanatok alatt eltávolítja a szennyeződést.  
Ha kíváncsi, hogyan működik a Folttisztító automatika, nézze meg rövid videónkat:

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.