Okos hűtő működése

okos hűtő műkődése

Okos hűtő műkődése

Elképesztő tulajdonságai vannak az intelligens hűtőszekrényeknek 

Egyre nagyobb a kereslet a Bosch okos hűtőkre.. De pontosan hogyan is működnek ezek a készülékek?

A Bosch intelligens készülékei a Home Connect alkalmazást használják. A Home Connect az első olyan alkalmazás, amely ruhát mos és szárít, mosogat, süt, kávét főz és megnézi, mi van a hűtőszekrényben. Különböző háztartási gépek, különféle márkák készülékeit szervezi hálózatba. Így tudnak egymással és Önnel is kommunikálni.

Miért jó Önnek az okos háztartási készülék?

Azért jó Önnek az intelligens háztartási gép, mert segít abban, hogy kellemesebbé tegye az életét. Megkímélheti magát a kerülőutaktól, várakozási időktől, és több ideje marad olyan dolgokra, amelyek valóban fontosak Önnek.

Használja ki ezeket a kényelmi szolgáltatásokat, fedezze fel az intelligens információs ajánlatokat és végezze el a házimunkát egészen egyszerűen okos telefonja vagy táblagépe segítségével.

A Home Connect segítségével a Bosch hűtőszekrény választásánál lehetősége van:

A beépített kameráknak köszönhetően, akár a boltban is megnézheti, hogy mit tartalmaz a hűtőszekrény. Minden ajtónyitás után, amikor becsukja az ajtót, rögzíti a két kamera a hűtőben lévő termékeket. Így Ön mindig az aktuálisat fogja látni okos telefonján. Jelenleg kamerával a Bosch KGN36HI32 alulfagyasztós hűtőszekrényt ajánlom figyelmébe.

A tárgyfelismerő tulajdonságnak köszönhetően az applikáció most már képes felismerni és digitálisan címkézni 60 népszerű gyümölcsöt és zöldséget.

Lehetősége van, az alkalmazással pontosan beállítani a hőmérsékletet az okos hűtőben, ahogy szeretné: Például ha elmegy nyaralni, akár útközben is átállíthatja szabadság módra vagy mikor hazafelé tart, visszakapcsolhatja eco módra a hűtőszekrényt, s mire hazaér kellően lehűlt hűtőszekrény várja.

Értesíti a hűtőszekrény, ha nem csukták be megfelelően a hűtőajtót, így véletlenül sem tud megromlani semmi a készülékben.

Vásárlás közben átállíthatja a hűtőszekrény hőmérsékletét hűvösebbre, vagy a fagyasztóját gyorsfagyasztás (Super Freeze) módra. Különösen a forróbb napokon hasznos ez a funkció az italok gyors lehűtéséhez, így azokat üdítő hőmérsékleten fogyaszthatja. Ez még nem minden: Gyorsabban fognak lefagyni a frissen vásárolt élelmiszerek, ha hűvösebb hűtő várja őket. Ez hasznos a vitamin- és tápanyagtartalmuk maximalizálása érdekében.

Az alkalmazás segítségével hasznos tanácsokat és információkat kaphat az élelmiszerekről, illetve azok megfelelő tárolásáról a hűtőben. A képernyőn megjelenő ikonok megmondják, hogy a hűtő mely részén érdemes tárolni a zöldséget,gyümölcsöt.

A tárgyfelismerő segítségével az okos hűtőszekrény összeállít Önnek egy receptajánlót.

A leltár segít nyomonkövetni a hűtő tartalmát továbbá értesítést is kap az okos hűtőszekrénytől, ha a szavatossági idő lejár az adott gyümölcsnek/zöldségnek. Ez az alkalmazás spórol Önnek és így elkerülheti az élelmiszerpazarlást is, erősítheti a hulladékmentes háztartását.

Lehetősége van egyéni hangjelzéseket beállítani. Sőt, Önnek tetsző felületet alakíthat ki. Könnyen áttekinthető a telefonján minden funkció. Az applikációt még könnyebben és pontosabban kezelheti, mint magán a háztartási készüléken a beállításokat. Szuper, hogy mindig közvetlenül kéznél van minden adat, a használati utasítások és sok útmutató videofilm is.

Engedjen a csábításnak, fedezze fel a számos kiegészítő ajánlatot, amelyeket pontosan az Ön készülékeire szabtak: receptgyűjteményeket, tanácsokat a készülékek használatához és sok minden mást.

BÖNGÉSSZEN A HŰTŐSZEKRÉNYEINK KÖZÖTT >>>

Mutatok még csodálatos funkciókat, melyeket a Bosch okos hűtőszekrényei tudnak:

NoFrost hűtő-fagyasztó kombinációk a Bosch okos készülékei.

A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog, így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Sokkal hosszabb tárolás

Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Speciális rekeszek

A zöldségek és gyümölcsök nem veszítik el vitamintartalmukat, és akár kétszer tovább maradnak frissek.

A VitaFresh plus frissen tartó rendszer megteremti a friss élelmiszerek ideális tárolási feltételeit. Ez a különösen alacsony hőmérséklet és az optimális páratartalom. Mindkettőt vezérli a készülék, így a fiók ideális páratartalma egyszerűen állítható a párás és a száraz érték között. Ennek köszönhetően a vitaminok és ásványi anyagok még hatékonyabban őrződnek meg, és akár kétszer tovább is frissek maradnak.

A VitaFresh plus: ideális húsok és halak tárolására is, hiszen az extra hidegben tovább frissek maradnak.

Nincs szüksége a fiókokra?

Nem gond, mert az EasyAccess tálca külön polcként tud szolgálni amennyiben eltávolítja a VitaFresh dobozokat.

Nem takarja el semmi a világítást

Precíz világítás gazdaságos és hosszú élettartamú LED, amely oldalról és felülről is megvilágítja a készülék belterét.

Bárhova elhelyezheti az okos hűtőszekrényt, mert a Perfect Fit lehetővé teszi, hogy akár közvetlenül a fal, vagy bútor mellé helyezze el.

Bevásárlás előtt, vagy hirtelen betoppant vendégek?

Ha bekapcsolja a SuperCooling funkciót mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet, hogy a frissen vásárolt termékeket megfelelő hőmérsékleten tartsa. Akkor is hasznos ez a funkció, ha hirtelen toppannak be a vendégek és több üdítő lehűtésére van szüksége. Gyorsabban lehűti a behelyezett élelmiszereket, italokat. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol

A mélyhűtő, amely önállóan végzi el a beállítást.

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a mélyhűtőben tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek - így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

Két, önálló hűtőkörrel készült, mely energiát takarít meg Önnek

Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérelhető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

A++ energia besorolása gazdaságos működést biztosítanak

Az A++ energia-hatékonyság kategóriájú hűtő-fagyasztó készülékek 25%-kal kevesebb energiát használnak, mint a velük méretben és felszerelésben összehasonlítható A+ osztályú készülékek. Ezen készülékek között talál A+++-os energia besorolású okos hűtőszekrényt, amely még kedvezőbb fogyasztással bír.

Az okos hűtők különböző tudással bírnak, ezért ez egy általános leírás, nem igaz mindegyik okos hűtőre. Mielőtt dönt, kérem hívja fel szakértőnket a +36-1/478-2128-as telefonszámon, aki segít Önnek abban, hogy az ideális készüléket válassza. 

Nézze meg a Bosch okos hűtőszekrényeket a Bosch online Márkaboltokban.

Bosch KGN36HI32 kamerával rendelkező okos alulfagyasztós hűtőszekrény>>>

Az alábbi Home Connect ready hűtőknél (wifi adapter vásárlása szükséges hozzá, hogy okos legyen):

Bosch KGN49AI31 elegáns inox 303 literes alul fagyasztós intelligens hűtőszekrény>>>

Bosch KGN56AI30 193 cm magas nemesacél alul fagyasztós okos hűtőszekrény>>>

Bosch KGN39AI35 halk és gazdaságos alul fagyasztós intelligens hűtőszekrény>>>

Bosch KGN49LB30 elképesztő fekete üvegajtóval és króm-inox oldalfalakkal bíró alul fagyasztós okos hűtőszekrény >>>

Bosch KGF56PI40 A+++ energia hatékony alul fagyasztós intelligens hűtőszekrény>>>

Bosch KGN39LB35 fekete, komoly nagy tudású alul fagyasztós okos hűtőszekrényt>>>

Olvasson a háztartási gépek világából:

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Ezt szinte senki nem tudja, pedig fontos a hűtőszekrény választásnál!

Bosch TOP mosogatógépek 2019

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt

4 +1 elképesztő ok, amiért a jövőben NEFF sütőt kell vennie!

Mit tudnak a Bosch MUM robotgépek?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.