Volt nálam egy porszívóügynök és mégis Bosch porszívót vettem

milyen porszívót vegyek

Volt nálam egy porszívóügynők, mégis Bosch porszívót vettem!

Felkeresett az otthonomba egy porszívóügynök és mivel kíváncsi típus lennék, gondoltam mit veszíthetek, ha megnézem, így beengedtem.

Egy kissé túlillatozó vékony fiatalember személyében megérkezett a csodaporszívó, mely megszabadít minden poratka, gomba, és baktériumtól. A fiatalember, ahogy ezt tanulta nagyon udvariasan megkért, hogy porszívózzam ki a szőnyegem és utána ő is megtette. Természetesen találtunk benne még koszt, így teljesen el kellett volna ájulnom, és azonnal vásárolni. Én azért többet szerettem volna látni, így szép lassan végighaladtunk a lakáson, és az ágy meg a kanapé is tiszta lett. Tényleg jó gép volt, és lenyűgözött volna, de amikor kiderült az ára, akkor teljesen hasra estem.

Szerencsére alkuképes dolog volt, mert a kezdeti 409.000 Ft-os gép a találkozó végére már csak 199.000 Ft-ba került. De még mindig voltak kérdéseim, és szerettem volna az energiacímkét megtekinteni, de ilyet nem tudott mutatni. Márpedig egy valamire való porszívó fel van szerelve energiacímkével, amely többek között azt is tartalmazza, hogy milyen hatékony padlón, vagy szőnyegen, és milyen energiaosztálya, nem utolsó sorban a por visszabocsátását is jelölni kell!!
 
Elbúcsúztunk, és én el kezdtem kutakodni a neten. Egy idő után megtaláltam a Bosch egy új porszívóját sokkal olcsóbban, mint a porszívóügynök porszívója, viszont energiacímkével, garanciával és ugyan olyan csodás hatékonysággal, de fele árban.


Addig is takarításmániás voltam, de azóta az egyik kedvencem a kanapé, franciaágy és szőnyeg porszívózása.
Most megosztom a titkot!


Ez a porszívó a BOSCH GL4A500 ProPerformPlus, mely minden kategóriába a legjobb! AAAA
- Takarításhatékonyság keménypadlón „A”
- Takarításhatékonyság szőnyegen „A”
- Energiahatékonysága „A”
- Por visszabocsátás „A”


Könnyű, fekete, és a porszívó feje átkapcsolható, mely a szöveteken csodát művel. Van hozzá külön keménypadló fej, mely nem karcol, és tökéletes tisztaságot biztosít. A műanyag részek strapabíróak és könnyedén gurul a padlón és a szőnyegen is. 10 méteres hatósugarával könnyedénegy nagy szobát ki tudok porszívózni.
Szívóerejét tudom szabályozni, így minden felületen megtalálom a tökéleteset.
Alacsony energiafogyasztás van, így bármikor előkapom, mert nem kell azon gondolkodnom mennyi lesz az áramszámla.


5 literes űrtartalmú a porzsák, ami óriási és a hatékonysága se csökken tele porzsák esetén. Szeretem, hogy ritkán kell cserélni, mert így alacsonyabbak a költségek.
A családban van allergiás, és ő is észrevette a változást, mert ez a porszívó kimondottan az allergiások miatt mosható HEPA higiéniai szűrővel van ellátva, így így a porvisszabocsátás az elérhető legjobb, tehát „A „porvisszabocsátási osztály.


Az én kislányom mindig felsírt ha porszívóztam, ezért fontos volt számomra, hogy csendes legyen. Olvastam, hogy több rétegű hangszigetelés és vibrációmentes motor design kialakítása van, és ez is beváltotta az ígéretét. Kislányom délutáni alvását már a porszívó sem zavarhatja meg.
Egyszóval nekem ez a választása a tökéletes. Próbálja ki Ön is, itt találja meg!

Tudjon meg többet a porszívókról:

TV-ben látható Bosch vezeték nélküli porszívó

1 perc alatt tisztaság az otthonában

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

Melyik porszívó való nekem?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.