Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

Egyedi kinézetű, és modern hűtőszekrények a különleges embereknek

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket…

Éljen úgy, mint John Travolta

Kívül Retro, Belül Modern

Amikor tini voltam, minden héten megnéztem a Pomádét (Grease) című filmet. Szerelmes voltam John Travoltába. :) Mindig vágytam rá, hogy előkapjak egy igazi üveges coca-colát, és elindítsak a kendőmmel egy autóversenyt. Ez az életérzés aztán kihatott az egész életemre. Eljött az idő, és most megvalósíthatom, megvalósíthatja egy álmát. Vigye otthonába a vagányságot, a retro életérzést, hogy minden nap egy üveg coca-colát lehúzva, átélje a múlt csodáit.

A Gorenje Retro hűtőszekrényei garantáltan feldobják a konyháját, egyedi múltidéző kinézetükkel, de tudásukat tekintve a legmodernebb technológiával alkalmazkodnak a világunkhoz.

Merjen különleges lenni és különleges dolgokat vásárolni!

Egyajtós hűtőszekrények melyek kívül lenyűgözők, belül 21. századiak, és meglepő színpalettával bírnak. Válassza ki az Önnek tetszőt, mely kontrasztot alkot a konyhabútorával.

retro hűtő színek

Ismerje meg a Gorenje Retro hűtők funkcióit:

NoFrost Plus

Nincs több fárasztó leolvasztás

Jelenleg a piacon az egyik legjobb jegesedés mentes technológia, amely a fagyasztóban megakadályozza a jég felhalmozódását, míg a hűtőszekrényben ideális mikroklímát tart fenn. Energiafogyasztása alacsony.

 

IonAir MultiFlow 360 ° -kal

A készülék által generált negatív töltésű ionok folyamatosan frissítik a levegőt, így utánozzák a természetes mikroklímát, és hosszabb ideig friss, vitamindús élelmiszerei lesznek. A MultiFlow 360 ° szellőztető rendszer egyenletesen elosztja az ionizált levegőt 14 szellőzőnyíláson keresztül, hogy minden polcon állandó hőmérsékletet biztosítson.

 

IonAir a DynamiCooling segítségével

Egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosít a hűtőszekrényben, a fejlett ventilátorrendszer. Dinamikus hűtéssel egyenletesen elosztja az ionizált levegőt és kiegyenlíti a hőmérsékletet a teljes hűtőszekrényben.

 

AdaptTech

Ezt az intelligens rendszert úgy alakították ki, hogy a hűtőszekrényben az optimális hőmérsékletet fenntartsa, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitja meg az ajtót. Amikor az ajtó kinyílik, a hőmérséklet hirtelen emelkedik, és az élelmiszer termikus sokknak van kitéve, ami hamarabb elpusztul. A hűtőszekrény folyamatosan figyelemmel kíséri és elemzi a használatának módját. Így megjósolhatja, mikor kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, és éppen mielőtt csinál, 1 vagy 2 ° C-kal csökkenti a hőmérsékletet, hogy biztosítsa az állandó hőmérséklet fenntartását, és hogy az élelmiszer friss és tele legyen tápanyagokkal.

 

FreshZone fiók

A hűtőszekrényben a legalacsonyabb hőmérsékletű fiók ideális hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására is. Az élelmiszer frissességét, illatát, színét és ízét sokkal hosszabb ideig megőrzi. Így mindig olyan lesz, mintha épp akkor ért volna haza a friss élelmiszerrel a piacról.

 

ZeroZone fiók

A 0 ° C körüli hőmérsékletű fiók ideális friss vagy pácolt hús, hal és tenger gyümölcsei tárolására. Meghosszabbítja az ételek frissességét, és megőrzi természetes lédússágát és tápanyagait.

 

A +++ energia besorolás

Minden Gorenje hűtőszekrény nagyon energiatakarékos. Erről gondoskodik a kiváló hőszigetelés és ajtótömítés, inverteres kompresszor, és az elektronikus vagy mechanikus vezérlés, mely nagyon hatékony.

 

XtremeFreeze fiók

Gyors fagyasztás rendkívül alacsony hőmérsékleten. Ebben a fiókban hűl le a leggyorsabban az élelmiszer, amely így megőrzi a nedvességét, zamatát.

 

SuperCool funkció

Az intenzív hűtési funkció a hűtőszekrény hőmérsékletét csaknem felére csökkenti. Ideális a gyorsaságával, ha sok élelmiszert kell egyszerre lehűteni.

 

FastFreeze funkció

Funkció a fagyasztóban a gyorsfagyasztáshoz. Sok élelmiszer behelyezéskor gyorsan lehűti az ételeket, miközben nem hagyja a már benn lévőket felolvadni.

 

LED lámpa

Az energiamegtakarító LED-es lámpatestek csík formájában nagyon energiatakarékosak, jelentősen hosszabb élettartammal rendelkeznek és kevesebb energiát fogyasztanak.

 

PullOut polcok

A csúszó polcok gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak az élelmiszerekhez, amelyek legfeljebb 22 kg élelmiszert tartalmaznak.

 

MultiBox

A hűtőszekrény ajtajában lévő fedéllel ellátott többcélú tálca sajt, hagyma és más, éles illatú élelmiszerek tárolására használható. Frissen tartja az ételt

 

Öko mód

A kevésbé gyakori használat vagy az otthontól eltöltött idő alatt az Eco program optimális hőmérsékletet biztosít, miközben energiát takarít meg.

CrispZone fiók HumidityControl funkcióval

A CrispZone az egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldséggyűjtő a piacon. Az alacsony hőmérséklet és a páratartalom beállításának lehetősége növeli a termék frissességét.

 

Vásároljon az oldalunkon Gorenje Retro hűtőszekrényt >>>

 

Ezek is érdekelhetik:

 

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Gorenje TOP fagyasztók 2018-ban

Milyen egyajtós hűtőszekrényt vegyen 2018-ban?

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Találja meg a legjobb kombinált hűtőszekrényt!

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Ápr 01.