Retro hűtők a Gorenje-től

Ambient retro sorozat

Retro hűtők a Gorenjétől

A Gorenje retro stílusú hűtőszekrényei egészen kivételes hangulatot csempésznek az Ön otthonába is.

A kortárs stílusú sikkes, hűtőszekrény mintha a jövőből érkezett volna. Az egyszerűen elegáns vonalak letisztultságot sugallnak. A minimalizmus híveinek ajánlom, akik szerint a szépség kulcsa a részletekben rejlik. …Ahol minden a maga helyén van.

Ambient retro sorozat

Elbűvölő nosztalgia a klasszikus, vintage hűtőszekrénnyel! A retro hűtők egyszerűen romantikusak, klasszikus vonalaikkal a jól ismert megbízhatóságot és komfortérzetet garantálják. A retro stílus az örök klasszikusok közé tartozik, nosztalgikus hangulatával semmihez sem fogható harmóniát varázsol otthonába.

Ambient retro funky

Az élet optimizmusa – formabontó funky hűtőszekrényekkel! A hagyományossal szakító hűtőszekrényeket azoknak javaslom, akik dinamikusak, imádják az élet minden apró örömét, és lételemük a változás. Náluk nincsenek szürke hétköznapok, az álmaik színesek, képzeletük határtalan. Az új élmények és tapasztalatok életük része.

A Gorenje hűtőszekrények nemcsak kinézetükkel, de tudásukkal is levesznek minket a lábunkról. LED kijelzős vezérlőfelületükön nagy pontossággal állíthatjuk be a hőfokot, a korszerűbb modelleknél 2 külön kijelző is van a hűtő, és a fagyasztóban uralkodó hőmérséklet egyéni szabályzására.

Mély, két rekeszes polca rendkívül praktikus, és lehetővé teszi, hogy a ritkábban mozgatott dolgokat, üvegeket, palackokat a polc hátsó részében, míg a kisebbeket a vékonyabb polcrészbe pakolhatja. Így a gyerekek is könnyen hozzáférnek.

Hatalmas zöldségtároló rekeszébe kényelmesen pakolhat, a biztonsági üvegpolcai pedig nagy teherbírásúak és a tisztításuk is könnyű.

Gorenje hűtőszekrényeinket itt nézheti meg.
Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Olvasson tovább: 

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt? 

Hogyan pakoljunk a hűtőszekrényt? 

Gorenje Simplicity 

Hűtőgéptisztítás ÖKO módszerekkel 

A hűtőhasználat tízparancsolata 

1 perc alatt tisztaság az otthonában 

Gorenje mosógép titkok ajánlnak, akik profizmusra vágynak! 

Kerülje a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.