Szénszűrős páraelszívó kivezetés nélkül: Mikor és miért válasszuk ezeket a szagelszívókat?

kivezetés nélküli páraelszívó

Nincs külső kivezetésre lehetősége? Fedezze fel az Elica szénszűrős páraelszívók előnyeit!

Felhívott az egyik ismerősöm segítséget kérni. A következő történt vele:

Ez a fiatal hölgy nemrég költözött be álmai lakásába, egy gyönyörű belvárosi lakásba. Azonban hamar észrevette, hogy az új lakásban nincs lehetőség a páraelszívó hagyományos, külső kivezetéses megoldására, mivel az épület régi kialakítása nem engedi meg a falak áttörését. Mivel szeret főzni, különösen a fűszeres ételekért rajong, hamar rájött, hogy a főzés illatjai az egész lakását belengi, és ez nem kellemes. Ezért hívott fel engem, hogy megtudja, van-e olyan szagelszívó, amelyet nem kell kivezetni. Ezért gondoltam, hogy Önt is érdekli, így megírom miért előnyösek ezek a készülékek az ismerősömnek és talán Önnek is.

Mikor válasszunk szénszűrős készüléket?

Azok számára, akiknek nincs lehetőségük a páraelszívót külső kivezetéssel beszerelni, a szénszűrős megoldások tökéletes választást nyújtanak.

Az ilyen típusú páraelszívók belső szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely visszaforgatja a tisztított levegőt a helyiségbe. Ekkor először a zsírszűrőkön, majd egy aktívszén-szűrőn halad át, és a tisztított levegő visszatér a konyha levegőjébe. Arra kell figyelnie, hogy sok esetben a páraelszívónál nem tartozék az aktívszén-szűrő, azt külön kell megvásárolnia.

A lakásokban, ahol a falak áttörése és külső csatornázás nem kivitelezhető, a szénszűrős megoldás nemcsak praktikus, hanem környezetbarát választás is lehet, mivel minimalizálja az építési munkákat és költségeket.

Hogyan működik a szénszűrős páraelszívója?

Az Elica szénszűrős páraelszívói olyan aktívszén-szűrőt használnak, amely különösen hatékonyan szűri ki a szagokat. Ezek a szűrők a főzés közben keletkező szagokat és zsírokat molekuláris szinten vonják magukba, majd a tisztított levegőt visszaforgatják a konyhába.

Emellett a zsírszűrő folyamatos tisztítása, és az aktív szén szűrő rendszeres cseréje biztosítja a tartós hatékonyságot, így hosszú távon is megbízhatóan működnek.

Amennyiben modern megjelenésű, diszkrét berendezést keres, az Elica páraelszívói széles választékban elérhetőek, így bármilyen konyhai stílushoz illeszkednek.

Az Elica páraelszívók előnyei

Az Elica kivezetés nélküli, szénszűrős páraelszívók nemcsak hatékonyak, de energiatakarékosak is. Mivel nincs szükség külső kivezetésre, az Elica modellek ideálisak lakásokba, apartmanokba és olyan helyekre, ahol a hagyományos páraelszívók beépítése problémás lenne.

Ezek a modellek általában alacsonyabb zajszinttel működnek - mint a kivezetéses készülékek- ami különösen előnyös kis lakásokban, ahol a csendes működés elengedhetetlen a kellemes lakókörnyezethez.

Széles modellválaszték és testreszabható funkciók

Az Elica többféle designban és teljesítményszinten kínál készülékeket amelyek közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. A modern kialakítású, beépíthető vagy szabadon álló modellek lehetővé teszik, hogy a páraelszívót harmonikusan illesszük a konyha enteriőrjébe. Az Elica kínálatában találhatunk letisztult, minimalista stílusú és innovatív formatervezésű modelleket is, amelyek nemcsak funkcionalitásukban, hanem megjelenésükben is kiemelkednek.

Nézze meg az alábbi Elica páraelszívókat, melyek igazán egyedi dizájnnal bírnak:

Elica IKONA LIGHT WH/F/60 fehér Sziget páraelszívó LED világítás

Amely fekete, inox és fehér színben is kapható

elica páraelszívó

Elica JUNO BL/F/50 fekete Sziget páraelszívó LED világítás

Az alábbi készülék is fekete, fehér és inox színben megvásárolható

elica páraelszívó

Összes Elica belső keringetésű készülékek >>>

Amennyiben egyszerűbb páraelszívót keres, mely belsőkeringetéssel is üzemeltethető, nézze meg az onlineMárkaboltok kínálatát >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 11.
Elica NikolaTesla páraelszívó és főzőlap egyben

nikolatesla

A NikolaTesla a főzőlap és a páraelszívó ötvözete, amellyel elfelejtheti a konyhai párát és szagokat!

A legújabb trend a főzőlapba épített páraelszívó, amely a legideálisabb választás a tiszta levegőért és elképesztően esztétikus is.

A NikolaTesla a tökéletes funkcionalitás és esztétika kombinációja.

A főzőlapba rejtett hatalmas, mégis energiahatékonyan működő páraelszívó garantálja a konyhája egészséges levegőjét

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Márc 13.
Elica páraelszívó A konyha dísze, vagy inkább el kell rejteni?

páraelszívók

A konyha dísze, vagy inkább rejtsük el a páraelszívót? Különleges Elica páraelszívók

Óriási kihívás egy praktikus és impozáns konyha összerakása..

Rengeteg feladat vár ránk, ha felújítunk, vagy új helyre költözünk. Barátnőm története bízom benne, hogy a páraelszívók terén inspiráló, és Önnek is segít a döntéshozásban, hiszen a konyha az egyik legfontosabb helyiség az otthonunkban.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Szept 21.
Elica páraelszívó típusok, mindenki megtalálja az ideálisat

páraelszívó választás

Hogyan válassza ki a tökéletes páraelszívót? 

Első lépésben, ismerje meg a páraelszívó típusait, higgye el, sokkal könnyebb lesz választania.

Őrült zűrzavarba kerülhetünk az óriási kínálat miatt, mikor egy új dolgot vásárolunk. Most ismerje meg az Elica márkát és kiváló páraelszívóit, hogy ne pazaroljon napokat az életéből az ideális páraelszívó választással.

Az Elica 1970-es évek óra aktív a páraelszívók gyártási ágazatban. Sok éves tapasztalattal bírnak, így az Elica élvonalban van páraelszívók tervezésben, az ésszerű és kiváló anyagok megválasztásában és a csúcstechnológiával garantálják a maximális hatékonyságot és a halk működést.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Szept 23.