Bosch TOP mosogatógépek 2019

top bosch mosogatógépek 2019

Bosch TOP mosogatógépek 2019

Az Önök kedvencei szuper funkciókkal!

Már jócskán benn járunk 2019-ben, így kirajzolódik a mosogatógépek között, melyek a TOP gépek.

Egyre népszerűbbek a beépíthető mosogatógépek. Mutatok olyant, ami teljesen integrálható, tehát bútorlapot kell az ajtóra rakni, és egyáltalán nem látszik a gép. Ezek a készülékek teljesen beleolvadnak a konyhába, így nem rontják el a konyhabútor összhatását.

Van olyan mosogatógép, amely csak félig integrálható. Ez azt jelenti, hogy bútorlap kell az elejére, de a kijelzője akkor is látszik. Ezt azoknak ajánlom, akik szeretik az kijelzőket, illetve praktikus, mert mindig láthatja, hogy mennyi idő van vissza a mosogatásból, illetve hogy elég öblítő, só van-e a gépben.

Aki nincs éppen konyhafelújításban, az a szabadonálló készüléket szokta választani, mert az bárhova elhelyezhető, csak kell lennie a közelben víz ki- és befolyónak.

A mosogatógép beépítése egyszerű művelet, ha már ki van építve a rendszer. A cikk végén ajánlok Önnek egy régebbi írásom, mely részletesen elmagyarázza a mosogatógép bekötését.

 

Nézzük akkor a TOP mosogatógépeket 2019-ben!

Szabadonálló mosogatógép

A Bosch SMS25AW02E szabadonálló mosogatógép mértében ideális egy családnak, hiszen 12 terítéket tud egyszerre elmosogatni. Energia és vízfelhasználása alacsony, így gazdaságos az üzemeltetése, sőt az Eco programjával még talán a rezsi számla is csökkeni fog a folyóvízben való mosogatással szemben.

A szénkefék nélkül működő EcoSilence DriveTM technológiájú motorok ultra csendesek és csúcseredményük automatikusan garantált.

Többféle speciális programja van, akár a szennyezett edényeket, akár az üvegpoharakat szeretné tisztára varázsoltatni.

LoadSensorral készült, ami figyeli a behelyezett edények mennyiségét, és ehhez megfelelő mosogatási eljárást választ, így akár fél adaggal is elindíthatja a mosogatást, akkor is gazdaságos lesz a használata.

Rengeteg hasznos funkciója van, melyről olvashat oldalunkon. Nézze meg a Bosch SMS25AW02E mosogatógépet >>>

Beépíthető mosogatógép

A Bosch SMI46KS00E félig beépíthető mosogatógép 13 teríték mosogatására alkalmas. Ennek a készüléknek csodás kijelzője van amellett, hogy abszolút beilleszthető a konyhája dizájnjába. Kedvencem benne természetesen az alacsony energia és vízfogyasztása mellett, hogy evőeszköztartó fiókkal rendelkezik. Így a kosárban nem veszít helyet az evőeszköztartó kosár, és sokkal rugalmasabban pakolható. Öntisztító szűrővel készült, így nem kell tisztogatni a szűrőrendszerét. Sokféle programja van, mely egy család minden igényét kielégíti. A 20 perces turbo program kimondottan kedvence lesz. Vízvédelemmel rendelkezik és időzíthető a mosogatás időpontja is.

Ismerje meg és szeressen bele a Bosch SM46KS00E mosogatógépbe >>>

Végül, de nem utoljára megmutatom a Kedvenc Bosch mosogatógépet!

Teljesen integrálható mosogatógép

A Bosch SMV45GX02E beépíthető mosogatógép a 44 dB zajszintjével olyan halk, mint egy suttogás. A hygene plus program miatt kisgyermekeseknek nagyon ajánlom, mert fertőtlenít. A gyermekek mellett biztonságos a műanyag edények használata, melyek extra szárítást igényelnek. Ez a készülék extra szárítással is bír. 12 teríték kapacitása a család növekedése esetén is ideális. A++ energiafogyasztása és 9,5 liter vízhasználata alacsony. „A” tisztító hatással rendelkezik, és természetesen a mosogatást tudja időzíteni. Aquastop rendszere megoldja a vízbiztonságot. Apró piros pöttyöt vetít a padlóra ,amíg tart a mosogatási ciklus, így mindig tudja ha működik a mosogatógép. Gyors programja 60 perces, és rendelkezik automata programmal is, amelynél a szenzorok megállapítják a mosogatási ciklusokat a behelyezett edényeknek megfelelően.

Olvasson tovább és tudjon meg többet a Bosch SMV45GX02E mosogatógépről, a kedvencről >>>

Ezek is érdekelhetik a háztartási gépekről:

Mosogatógép bekötése

Praktikus tudni mosogatógép vásárlás előtt

Ma a férjem mosogat!

Miben különböznek a mosogatógép szűrők?

Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?

Melyek a Side-by-side hűtők előnyei és hátrányai?

Büdös a mosógép? Tudja meg, hogyan kell a mosógépet szagtalanítani!

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.