TOP Gorenje Mosógépek Sztárjai 2019

TOP Gorenje Mosógépek Sztárjai 2019  Vásárlóink kedvenc Gorenje Mosógépei

TOP Gorenje Mosógépek Sztárjai 2019-ben

Vásárlóink kedvenc Gorenje Mosógépei

3 mosógépet mutatok Önnek, amelyek vásárlóink szerint a Gorenje márkából a legjobbak. Mindhárom gép tényleg szuper, de nem mindegy, hogy kinek. Ezért gondolja végig, hogy Ön melyik „csoportba” tartozik, és ezután fog csak tudatos döntést hozni.

Normálméretű család, helytakarékos megoldás

A Gorenje WE60S3 elöltöltős mosógép keskeny kivitel, tehát 45 cm mélysége van. Így kisebb helyet foglal el a fürdőszobából, akár egy panelbe is tökéletes. Kisbabás, kiscsaládoknak ajánlom figyelmébe.

A 6kg kapacitás 4 főt maradéktalanul kiszolgál, és az A+++ energia besorolás garancia arra, hogy takarékosan bánik az árammal. A vízfogyasztása is baráti.

1000 fordulat/perc a centrifuga sebessége, és 16 féle program szolgálja Önt.

Kiemelném az allergy plus funkciót, ami kisgyermekes vagy allergiás családoknál hasznos, mert ezzel csökkentheti az allergia kialakulásának esélyét, vagy ha már kialakult, akkor a reakciókat.

Természetesen lehet késleltetni a mosást. Állítsa be éjszakára, és mire felkel csak kipakolni kell a tiszta ruhát. (Ezzel a funkcióval az olcsóbb éjszakai áramot is kihasználhatja)

Oldalunkon videót is talál a Gorenje WE60S3 elöltöltős mosógépről >>>

 

Kisebb családok, idősebbek figyelem

A Gorenje WP62S3 elöltöltős mosógép, egy szabadonálló automata mosógép, melyet inkább idősebbeknek, vagy kiscsaládoknak ajánlok. Ez a gép könnyen kezelhető és a kijelzőjén jól követhető a visszalévő mosási idő. Sajnos nincs benne késleltetés funkció, így nem lehet időzíteni a mosást. Ezért ajánlom olyan családok, vagy idősebbek figyelmébe, akiknek ez nem okoz gondot.

A 6 kg kapacitás akár egy 4 fős családot is kiszolgál, és biztos lehet abban, hogy egy nagyobb plédet, vagy a család ágyneműjét is gond nélkül kimoshatja benne.

Képes a gép gyorsmosásra is, 2,5 kg ruhatöltettel 30 ceslius fokon akár 30 perc alatt elkészül. Antiallergén programja a maximális ruhatöltettel indítható. Ez a mosási program olyan átlagosan vagy erősen szennyezett ruhák mosására szolgál, amelyek speciális kezelést igényelnek – ilyenek például az igen érzékeny bőrű emberek ruhái, vagy a bőrallergiától szenvedők ruhaneműi.

Többféle mosási mód közül választhat, mint az EcoCare energiahatékony mosási mód vagy a TimeCare időtakarékos mosási mód.

Ismerje meg ezt a szuper mosógépet az oldalunkon >>>

Óriási kapacitás, Inverteres PowerDrive motor, A+++

Ez a Gorenje WS168LNST szabadonálló automata elöltöltős mosógép minden több gyermekes család megmentője!

Képzelje el, hogy nem kell minden nap mosnia, csak heti 1-2 alkalommal, mint a kisebb családoknak. A 10 kg kapacitású mosógép erre tökéletes. Sok ruhát tud egyszerre belerakni, vagy akár az előszobai futószőnyeget is.

Ez a mosógép maximálisan megéri az árát, mert Inverteres PowerDrive motorral készült, ami garancia a tartósságra, és a csendes üzemre.

A+++ energiafelhasználása olyan gazdaságos, hogy kevesebbet fogyaszt, mint sok kisebb társa. Becsült áramfogyasztása havonta 650 Ft alatt van! Különlegessége az EcoEye megfigyelés mellyel még jobban csökkentheti a fogyasztását.

Zseniális folttisztító programjai, antiallergén funkciója és automata mosószer adagolója van.

Természetesen a 14 program lehetőségből nem hiányoznak a gyors programok, vagy a hideg vízzel való mosás sem.

Kedvencem a gőzzel frissítés funkciója, mely nélkülözi az öblítőt, és az automata programok, melyek tudják, hogy milyen típusú anyaghoz, milyen program illik.

Egyszóval ez a mosógép egy csoda, amely több gyermek mellett a legnagyobb kényeztetések közé tartozik, amit egy édesanya kívánhat magának.

Nézze meg >>>

 

 

Olvasson tovább a háztartási gépekről:

Hogyan válasszunk mosógépet?

Keskeny mosógépek kereszttűzben

A mosógépvásárlók legnagyobb félelmei

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Mennyit eszik 100-on egy mosógép

Milyen gépek nélkül nem tudna egy 21. századi ember életben maradni?

Ellenőrző lista a mosógép vásárlás előtt

Megéri drágább mosógépet vásárolni?

Mi köze az influenzának a mosógéphez, mosogatógéphez?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Okt 07.