2024 év népszerű mosógépei

nnépszerű 7kg  mosógép

2024-ben mutatok Önnek népszerű 7 kg-os mosógépeket, melyeket szakértőink is ajánlanak!

A 7 kg kapacitású mosógépek mindig is kedveltek voltak vevőink körében. Ezek a gépek nem prémium kategóriásak, viszont nagyon jó minőségűek és árban is elérhetőek. A mai világban nagyon fontos szempont, hogy melyik háztartási gépre mennyi garancia jár, így vevőink körében ez is befolyásolja a döntést és ez is hatással van arra, hogy melyek a TOP 3 mosógépek.

Lássuk!

2024 év népszerű mosógépei az OnlineMárkaboltokban

Mindig nagy dilemma, hogy milyen mosógépet vásároljunk.

1/ A mosógép vásárlásnál az első legfontosabb, hogy a teherbírást jól válasszuk meg.

A 7kg kapacitású mosógépeket 2-4 fős családoknak ajánlom. Ez a mennyiség természetesen száraz ruhatöltetre vonatkozik.

2/ A második legfontosabb a mosógép mérete, hogy biztosan beférjen az adott helyre.

A 7 kg-os mosógépeknél van normál és keskeny méretű készülék is.

A TOP3 mosógép méretei eltérőek, így azt válassza amely Önnek ideális:

A szélesség általában 59,5-60 cm, a magasság 84,5-85 cm és a mélység változik. A normál méret 60 cm körül mozog, a keskeny mosógép pedig 40 cm.

3/ Természetesen a következő amire figyeljen a programok, mert eltérőek a szokásaink és azt kell megtalálnia ami Önnek fontos.

4/ A biztonságos üzemeltetés az energiaosztály, a zajszint.

A mai világban muszáj a GARANCIÁRA odafigyelni. A vállalkozások sokszor Áfa-s számlára vásárolnak, így ők csak 1 év kellékszavatosságra jogosultak. A magánemberek kapnak gyári garanciát, ami márkától függően 2-3 év. Az onlineMárkaboltokban azonban van lehetőség a magánembereknek +5 év GARANCIA PLUSZ-al vásárolni, a cégeknek pedig  CÉGES GARANCIA PLUSZ szolgáltatással 3 év gyári garanciát kapni a HOMEFORT készülékekhez.

Most nézzük a vásárlók kedvenc mosógépei közül néhányat!

Meg kell jegyeznem, hogy ezek a készülékek mind jó minőségű mosógépek, melyeket a magyar családok felettébb kedvelnek, de nem prémium kategóriás készülékek.

Kérdése van, segítünk Önnek! itt tájékozódhat: Szakértői szaktanácsadás

Gorenje mosógép

Gorenje WNEI72B +5 ÉV Garanciával*, Elöltöltős mosógép B Energiaosztály, 7 kg, Normál mélység, 1200 fordulat/perc, Centrifugálási zajszint: 74 dB, Inverter motorral,

A mosógép a vásárlóink között a programjai miatt közkedvelt.

16 program közül választhatnak a ruhaneműnek megfelelően: Programok száma

Programok:

Pamut, Vegyes műszálas program; Gyapjú/kézi mosás program,

Speciális programok:

Sport program, 20 perces gyorsprogram,
Daily wash (A mosóprogram automatikusan, a gépben lévő ruha mennyiségének függvényében állítja be a fő mosási ciklus hosszát és az öblítések számát. Pamut, műszál és kevert anyagokból készült színes ruhaneműk mindennapos mosására használható.)

Eco 40–60,
Pets (A program mosás közben eltávolítja a házikedvencek szőrét a ruhaneműkről. A mosási progam automatikus előmosást és plusz öblítést tartalmaz)

ExtraHygiene program (Speciális ápolást igénylő pamut ruhaneműk (nagyon érzékeny bőrűek, illetve allergiások számára készült ruhaneműk) mosására szolgáló program.)

Tollpehely program

PowerWash 59' program (Program kisebb mennyiségű,4kg, enyhén szennyezett ruhaneműhöz. A mosási program intenzív centrifugálást és maximális centrifugálási sebességet tartalmaz)

Babaruha (Olyan speciális ápolást igénylő ruhaneműk mosására, mint például a babaruhák vagy az allergiára hajlamos bőrű személyek ruhái. . A program egy hosszabb melegítést és egy plusz öblítést tartalmaz, ami lehetővé teszi a mosószerek maradványainak eltávolítását.)

Extra mosóprogramok

Dobtisztító program (A dob tisztítására és a mosószer-maradványok, illetve a baktériumok eltávolítására szolgáló program)

Öblítés/lágyítás

Spin/drain (Ez a program akkor hasznos, ha a ruhák csak ki szeretnénk centrifugázni.)

Nézze meg videónkat és ismerje  meg jobban a Gorenje mosógépet:

Whirlpool mosógép

Whirlpool FFB 7458 BV EE +5 ÉV Garanciával*, Elöltöltős mosógép B Energiaosztály, 7 kg, Normál mélység, 1400 fordulat/perc, Centrifugálási zajszint: 78 dB, Inverter motorral, Gőzfunkcióval

 top2 mosógép

Ez a mosógép a gőzfunkcióval tűnik ki a többiek közül. A Steam Refresh gőzprogram, megújítja a ruhadarabok frissességét, elkerülve a felesleges mosást. A ruhák mindössze 20 perc alatt újra viselhetőek. A mosógép olyan gőzáramlást hoz létre, amely behatol a szálakba, eltávolítja a kellemetlen szagokat, ellazítja a szálakat és kisimítja a gyűrődéseket.

A programjai is igazán sokoldalúak, melyet a táblázatból megismerhet.

 mosogep programtáblázat top mosógép

Speciális funkciói:

Clean+

A Clean+ opció három különböző fokozaton (Intenzív, Napi, Gyors) működik, és kifejezetten arra tervezték, hogy Ön kiválaszthassa a saját igényeinek megfelelő mosási műveletet: Intenzív  : ez az opció erősen szennyezett ruhákhoz ajánlott, amikor makacs szennyeződéseket kell eltávolítani. Napi  : ez az opció a mindennapi szennyeződések eltávolításához ajánlott. Gyors  : ez az opció enyhén szennyezett ruhákhoz való.

Intenzív öblítés

Ez az opció hatékonyabb öblítést és optimális mosószer-eltávolítást garantál. Különösen ajánlott érzékeny bőrűeknek. A gombot egyszer, kétszer vagy háromszor megnyomva további 1 +1 , 2 +2 vagy 3 +3 öblítést adhat hozzá a szabványos öblítő ciklushoz, hogy minden mosószermaradványt eltávolítson. A gombot ismét megnyomva visszaléphet a „Normál öblítéshez”.

FRESHCARE

Ez az opció jobb mosási eredményt biztosít, mivel gőzt fejleszt, és ezzel megszünteti az erős szagokat. A gőzölő fázis végeztével a mosógép a dobot lassan forgatva gyenge öblítést végez. A FreshCare opció a ciklus vége után indul legfeljebb 6 órás időtartamra, és bármikor megszakíthatja a kezelőlap bármely gombjának megnyomásával vagy a tekerőgomb elforgatásával.

Megnézem a Whirlpool onlineMárkaboltban a mosógépet >>>

HOMEFORT Mosógép

HOMEFORT HME17121UW +5 ÉV Garanciával*, Elöltöltős mosógép D energiaosztály, 7 kg, Keskeny mélység, 1200 fordulat/perc, Centrifugálási zajszint: 80 dB 

A kedveltebb7 kg-os  mosógépek közé felkertült a HOMEFORT egyszerű és megbízható készüléke is, melynek szolgenje "Az otthon szíve".

Ez a mosógép gyártását nagy piackutatás előzte meg, ahol felmérték, hogy a magyar családoknak mire van szüksége, és láss csodát :) tényleg megtalálták az ideális készüléket.

top1 mosógép 2024

Egyszerű a kezelése, nincs benne semmilyen felesleges funkció. Szépen mos és hasznos programjai vannak.

Keskeny készülék, így akár egy panellakásba is ideális választás.

Fiatalok, idősek és kisebb családok egyaránt kedvelik.

Nézzük a programjait:

Pamut programból több is választható, mint hideg, (20°C), és 40°C, 60°C.

Rendelkezik: Farmer, Finom ruhanemű, ECO 40-60

A vegyes programjai elérhetőek 60°C, 40°C, és 20°C

Fontos a gyors program amely 45 és 15 perces van.

Tud használni, Csak centrifugát, illetve Öblítés és centrifuga programot.

Magas hőmérsékletű mosásra a 90°C funkciót ajánlom.

A mosást tudja késleltetni és gyerekzárral is rendelkezik.

A centrifuga fordulatszámot is tudja szabályozni a programoknál.

Allergiásoknak pedig extra öblítést adhat a mosási programhoz.

A  mosógépre 3 év gyári garanciát vállal a HOMEFORT, és országos szervízhálózat szolgálja ki a vásárlókat. 

Az ára a piac egyik legkedvezőbbje, így mindenképp ismerje meg a HOMEFORT onlinemárkaboltban >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Jún 05.
Barátságos árak, megbízható működés a HOMEFORT mosógép és szárítógépeknél

Válasszon otthonába illő szettet!

Külön mosógép és szárítógép vásárlása számos előnnyel járhat. Először is, mindkét készüléknek megvannak a maga specializált funkciói és beállításai, amelyek optimalizálják a mosási és szárítási folyamatot az adott típusú ruhákhoz és szennyeződésekhez. Például a mosógép különböző programokat kínál pamut, szintetikus, vagy éppen kényes anyagokhoz, míg a szárítógép különféle szárítási programokat biztosít pamut, gyapjú, vagy akár speciális ruhadarabokhoz. Ezen kívül, külön gépek használata lehetővé teszi, hogy egyszerre mosson és szárítson, ami időt és energiát takarít meg a háztartásban. 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Máj 03.
Vélemények a HOMEFORT márka termékeiről

homefort vélemények

Szinte mindegyik 5 csillagos!

A HOMEFORT márka kiemelkedik a háztartási gépek piacán, különösen a megbízhatóság és az egyszerű használat terén. Termékkínálatuk magában foglalja a mosogatógépeket, szárítógépeket, mosógépeket, beépíthető sütőket, főzőlapokat és hűtőszekrényeket, melyek mind 3 év gyári garanciával érhetők el. A felhasználók értékelik a készülékek energiahatékonyságát és praktikus kialakítását, ami jelentősen megkönnyíti a mindennapi háztartási feladatokat. Fedezze fel a HOMEFORT előnyeit!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 29.
Hogyan válasszunk mosógépet?

hogyan válasszunk mosógépet

Hogyan válasszunk mosógépet?

Tudja, hogy mire kell figyelni mosógép vásárlásnál? Olvassa el cikkünket, hogy a készülék hosszú évekig segítse...

Ön mi alapján választ mosógépet? Jó néhány évvel ezelőtt még ritkábban kellett mosógépet venni, mert egyrészt sokkal tovább működtek hibátlanul, másrészt a mi igényeink is nőnek. A hibátlan működéshez ma már sok minden más mellett az is hozzátartozik, hogy a gép minél kevesebbet fogyasszon. A gyártók igyekeznek lépést tartani az igényekkel, elvárásokkal, így egyre gazdaságosabb és korszerűbb csodamasinákat hoznak létre.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 23.