Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer BIOFRESH

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer  A hosszan friss élelmiszer titka…

Meglepő mennyivel tovább friss marad ebben hűtőben az élelmiszer

A hosszan friss élelmiszer titka…

+ 90 napig friss marad a sajt, + 30 napig pedig az alma, +6 nap a marhahús a Liebherr BioFresh hűtőszekrényeiben.

Imádjuk a marhahúst! Jöhet tatár beefsteak, marhapörkölt vagy egy mennyei marha steak…. A probléma mindig a hús tárolásával volt. Sajnos a közelünkben lévő üzletekben ritkán kapok szép marhahúst, így mindig többet veszek, ha szépet találok. A fagyasztóban akár 1 évig is eláll, de ennek az a hátránya, hogy előre kell gondolkodni, mert akár több óra is eltelik, mire kiolvad. Mióta Liebherr BioFresh hűtőm van, amelyben akár 7 napig is friss marad a nyers hús, sokkal egyszerűbb az életem. Sokszor csinálunk tatár beefsteak partit, melynél a pácolás is hosszú idő. Volt, hogy megromlott a hús mire jöttek a vendégek. De most akár 7 napig is friss és csodálatos nyers húst őrizhetek a hűtőszekrény erre kialakított rekeszében.

Ismerje meg ide kattintva a Liebherr hűtőszekrényeket >>>

A friss élelmiszer titka a BioFresh

friss zöldségek, gyümölcsök

Szervezetünknek szüksége van a jó minőségű ételekre. Ennek a titka, hogy a fontos vitaminok, tápanyagok, nyomelemek és ásványi anyagok megmaradjanak az élelmiszerekben még a tárolási ideje alatt is. A Liebherr kifejlesztette a BioFresh technológiát, amely a hőmérséklet és a páratartalom optimális kölcsönhatását éri el a hűtőszekrényben. Ennek köszönhetően az érzékeny élelmiszerek is hosszabb ideig megőrzik aromájukat és vitamintartalmukat. A jól tárolt tápanyagok energiát nyújtanak, erősítik az immunrendszert és természetesen támogatják az anyagcserét.

A hőmérséklet és a páratartalom optimális kombinációja a hűtőszekrényben

A Liebherr BioFresh technológiája optimális környezetet kínálnak a gyümölcsök és zöldségek, a hal, a hús és a tejtermékek számára. A hőmérséklet és a páratartalom testreszabott összekapcsolása biztosítja, hogy az élelmiszer aromája és tápanyagai sokkal hosszabb ideig megmaradjanak.

BioFresh-rekesz szükség szerint beállítható éppen 0 °C fölé, DrySafe vagy HydroSafe rekeszként.
Az alacsony nedvességtartalmú DrySafe (száraz rekesz) ideális a húsok, halak és tejtermékek tárolásához.
A nagy páratartalmú HydroSafe (nedves) rekeszben,gyümölcsök és zöldségek tarthatók el sokáig frissen.
A déli gyümölcsöket a beállítható rekeszben +6 °C hőmérsékleten és magasabb páratartalom  mellett lehet ideálisan tárolni.

A Liebherr hűtőszekrény ígérete a BioFresh speciális fiókokkal

Étel Hagyományos hűtőszekrényben BioFresh Liebherr hűtőszekrényben
Sajt 10 nap 100 nap
Répa 50 nap 80 nap
Bacon 2 nap 11 nap
Nyers marhahús 1 nap 7 nap
Alma 50 nap 80 nap
Saláta 5 nap 13 nap

A hűtőtérben egy ventilátor felel az egyenletes hő elosztásért így rugalmasan, szinte bárhova helyezhet el élelmiszereket. De a hosszú frissesség eléréséért használja a frissen tartó fiókokat, melyek egyedi páraszabályzással bírnak, így garantálják a hosszú frissességet.

További hűtőszekrény előnyők

A BioFresh hűtőszekrények kiemelkedően sokrétű belső funkcionalitással is rendelkeznek, mint pl. a praktikus belső tároló helyek, amivel letisztult kép tárul elénk a hűtő belsejéről. Ismert tény, hogy hajlamosak vagyunk enni a szemünkkel, ezért nem meglepő, hogy a Liebherr készülékek energia hatékony LED-es világítást használnak, amely a belső teret és a tárolt tárgyakat kellemesen megvilágítja. Így a látvány is magáért beszél mikor kinyitjuk szeretett készülékünket.

A Liebherr készülék nemcsak hosszabb ideig tartja frissen ételeit, hanem ugyanezzel időt is spórol önnek.

Ismerje meg ide kattintva a Liebherr hűtőszekrényeket >>>

 

Olvasson tovább:

Több oka is van, hogy a Liebherr üvegpolcokkal készíti a hűtőszekrényeit

Nagyobb hely, halkabb működés, hosszabb frissesség a Liebherr hűtőknél

Miért romlanak meg hamar a zöldségek, gyümölcsök és mit tehetünk ez ellen.

A beépített hűtőszekrények sarkalatos pontja

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Szept 05.