Mi is a „Vedd a neten!” listán: Hogyan kínálunk Önnek biztonságos és megbízható online vásárlást

vedd a neten

Biztonságos és megbízható online vásárlást

Az online vásárlás ma már mindennapjaink részévé vált, de tudjuk, hogy nem minden webáruház egyforma. Fontos, hogy vásárlóként olyan helyet válasszon, ahol nemcsak kiváló termékeket talál, hanem megbízható kiszolgálást és valódi értéket is kap.

Ezért örömmel osztjuk meg a hírt, hogy az onlineMárkaboltok is bekerült a „Vedd a neten!” programba, amely az ecommerce.hu által létrehozott lista.

Ez az elismerés nemcsak számunkra, hanem Önnek, vásárlóinknak is garanciát jelent, hogy a legjobb kezekben van.

Mi az a „Vedd a neten!” program?

Az ecommerce.hu „Vedd a neten!” programja célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a hazai webáruházakat, amelyek magas színvonalú, biztonságos online vásárlási élményt nyújtanak.

A kiválasztás során figyelembe vették a webáruházak hitelességét, ügyfélközpontúságát, és a vásárlói élmény minőségét is.

A Vedd a Neten programban szereplő áruházak mindegyike igyekszik a lehető legjobb kiszolgálást nyújtani a vásárlóknak, amit az is garantál, hogy az Ecommerce Hungary tagjai az Etikai Kódex elfogadásával vállalják, hogy fogyasztóbarát módon, a mindenkor érvényes jogszabályi követelménynek maximálisan megfelelve működnek!

Mit jelent ez az Ön számára?

  1. Biztonság és megbízhatóság: Amikor az onlineMárkaboltok webáruházában vásárol, biztos lehet abban, hogy minden adatát a legmodernebb technológiákkal védjük, és minden tranzakciója biztonságos.
  2. Kiemelkedő ügyfélélmény: Számunkra fontos, hogy a vásárlás folyamata gördülékeny és kellemes legyen. Legyen szó egy nagyobb háztartási gépről vagy kisebb konyhai eszközről, nálunk garantáltan megtalálja azt, amit keres, és minden információt megadunk, amire szüksége lehet a döntéshez.
  3. Szakértelem minden területen: Nem csupán egy egyszerű webshop vagyunk, hanem tanácsadó partnere is. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen a választásban.
  4. Kiemelt ügyfélszolgálat: Támogatásunk nem ér véget a vásárlás pillanatában. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfélszolgálatunkat is elismerték a „Vedd a neten!” programban való részvétel során.

Miért érdemes az onlineMárkaboltokat választani?

Az onlineMárkaboltok célja, hogy ne csak egy hely legyen, ahol vásárol, hanem egy olyan partner, amelyre bármikor számíthat. Az ecommerce.hu által is elismert elkötelezettségünk segít abban, hogy Önnek olyan élményt nyújtsunk, ami minden alkalommal megfelel az elvárásainak, sőt, még meg is haladja azokat.

Önért dolgozunk minden nap, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegyük az online vásárlást. Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, és hiszünk abban, hogy minden látogatás és vásárlás után Ön is ezt fogja érezni.

Az Ön hosszútávú elégedettsége végett is biztosítunk +5 év extra GARANCIÁT, és országos szervizhálózatot a termékeinkhez.

Válasszon minket és tapasztalja meg, milyen az, amikor egy webáruház valóban Önre figyel!

Nézze meg kínálatunkat, márkáinkat >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 09.
Miért biztonságos nálunk vásárolni?

Biros Levente

Miért biztonságos nálunk vásárolni?

"Fejétől bűzlik a hal" szól a mondás. Ha ez igaz, akkor az onlineMárkaboltok egy illatos virágszál :)

Mitől függ egy cég jó hírneve, megbízhatósága, sikeressége? Természetesen először a cégvezetéstől másodsorban a kollégáktól.

Tudni akarja, hogy miért bizzon bennünk? Ismerje meg a tulajdonosunk, és nem lesz kétsége!

Biros Leventének az OnlineMárkaboltok tulajdonosának útja, rögökkel teli, izgalmas, szívszorongató és tanulságos. Megismerte 2008-ben a csődhöz közeli állapotot, melyből irtózatos küzdelemmel felállt és kemény munkával teremtette meg a céget.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 09.
A legvilágpiacképesebb, magyar tulajdonú e-kereskedők között az onlineMárkaboltok

onlinemárkaboltok díj

Bizonyított az onlineMárkaboltok!

A HungarEcomm Stars lista a legdinamikusabban növekvő és legvilágpiacképesebb, magyar tulajdonú e-kereskedőket gyűjti össze.

2024-ben összesen 47 cég került a listára, amely a szakma krémjét tartalmazza – a felső egy ezreléket, akik jó példával szolgálhatnak a magyar vállalkozásoknak.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Okt 04.
Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

videó az onlinemarkaboltokról

Mi vagyunk az onlineMárkaboltok "Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza"!

Tudja meg hol költötte el a pénzét, és nézze meg a rólunk készült videót!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Jún 17.