Gorenje világhírű tervezőjét ismerje meg

Gorenje tervezője

Gorenje világhírű tervezőjét ismerje meg

Philippe Starck

„Minden tárgynak, minden formának, minden stílusnak saját jelentéssel kell bírnia, és ez a jelentés minden nap hatással van ránk.”


A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. Modelljei a legfejlettebb technológiákkal és élvonalbeli energiahatékonysági szintre vonatkozó elvárások alapján készültek.

A termékek széles palettája 100%-osan hozzá illő dizájnnal rendelkezik, amelynek eleganciája „kiemelkedő minőségében és letisztult vonalaiban” rejlik. A minimalista dizájn a high-end fényvisszaverő üveggel és a rozsdamentes acéllal finoman illeszkedik bele a környezetébe, és a szó szoros értelmében az életmódunk és személyiségünk tükörképévé válik.

Fedezze fel a kollekciót és hozza létre saját egyedi, modern és egyedülálló konyháját!

 

Philippe Starck nemzetközi szinten elismert francia tervező.

A kortárs változások mély megértése, az ötletek iránti szeretete, a vágya, hogy megvédje a hasznosságban rejlő értelmet – és ugyanúgy az értelem hasznosságát – egyik ikonikus alkotás létrehozását eredményezi a másik után. A mindennapi használati tárgyaktól kezdve, mint a bútorok és citromfacsarók, egészen a luxus jachtokig, egyedi szélmalmokig, elektromos biciklikig vagy hotelekig, éttermekig, amelyek arra törekszenek, hogy csodálatosak, stimulálóak és intenzíven vibráló helyek legyenek.

A Gorenje számára készült első kollekciójának megtervezésével Philippe Starck megerősíti a közösség szolgálata iránti elkötelezettségét úgy, hogy a legjobb minőséget a megfelelő áron biztosítsa Intelligens, Minőségi és Tisztességgel megalkotott termékek által.

Mindig a felhasználókat helyezve kreatív folyamatának középpontjába, a Gorenje by S+ARCK konyhai termékvonalát úgy tervezte, hogy megfeleljen mindenféle életstílusnak és személyiségnek, visszatükrözze azokat.

Mintegy 10 000 alkotása, globális hírneve és fáradhatatlan, ezerarcú találékonysága révén soha nem felejti el a leglényegesebbet, a küldetését és látásmódját: az alkotásnak, bármilyen formát is vesz fel, az életet még jobbá kell tennie a lehető legtöbb ember számára azáltal, hogy a tárgyak elsősorban „jók” mielőtt „szépek” lennének.

Nézze meg a Gorenje BO747ST készülékét, amely lenyűgöző 11 funkcióval, 75 literes xxl belső mérettel, HomeMade kialakítással napjaink kiemelkedő beépíthető sütője,

 

Kattintson ide, és nézze meg a Gorenje BOS747ST beépíthető sütőt >>>

 

A Gorenje WHI941ST Fali páraelszívó önálló falra szerelhető páraelszívó, mely érintőkapcsolóval szabályozható. 475 m3/h teljesítményével gyorsan friss levegő lesz otthonában.

Ismerje meg a Gorenje WHI941ST Fali páraelszívót, ide kattintva >>>

 

Nézze meg a Gorenje háztartási gépeit, ide kattintva >>>

 

Ezek is érdekelhetik a háztartási gépekkel kapcsolatban:

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

A vasárnapi reggeli lelke, a házi kenyér tökéletes receptje!

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

Villám szállítás Budapesten

Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?

Nyári bulira elképesztő, ehető kreációk

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.